Cool TV

TV Műsor

Ma, Ápr 16., Kedd
06:00
CSI: New York-i helyszínelők
06:55
Doktor Murphy
07:55
Szívek szállodája
08:50
Szívek szállodája
09:50
Monk - A flúgos nyomozó
10:50
Monk - A flúgos nyomozó
11:45
Doktor Murphy
12:45
CSI: A helyszínelők
13:50
S.W.A.T.: Különleges egység
14:50
Az újonc
15:50
Cobra 11
16:55
Cobra 11
18:00
A mi kis falunk
19:00
A mi kis falunk
20:00
S.W.A.T.: Különleges egység
21:00
Az újonc
22:00
Nyomtalanul
23:00
Fekete tulipán
23:55
Dr. Csont
00:55
Nyomtalanul
01:55
Fekete tulipán
02:40
Dr. Csont
03:25
Cobra 11
04:10
Cobra 11
05:15
CSI: New York-i helyszínelők
Épp most megy
14:30
Magnum
14:35
Leona bosszúja
14:20
Dinasztiák
14:15
NCIS

Ha sorozatcsatorna, akkor Cool TV! Magyarország kedvelt TV adója, a magyar televíziónézők nagy nézettséggel bíró kereskedelmi csatornája. A Cool TV is az RTL csoport tagja.

A tv műsor Cool TV programjában sorozatokat, filmeket, szórakoztató műsorokat és egyéb érdekes programokat találhatunk. Adásainak gerincét az akció-kaland, vígjáték és bűnügyi sorozatok adják. Magyar, európai és amerikai sorozatokat, filmeket kínál.

A Cool TV természetesen magyar nyelven sugároz és az összes tv műsor szolgáltató csomagjában fellelhető. Emellett Szlovákiában, Romániában és Szerbiában is követhetik adásait. Konkurenciájának mondható a Super TV2, az RTL II. és a Prime is. Közöttük oszlik el az ilyen jellegű tartalmakat kívánó tévé nézők népes tábora.

A Cool TV nevet 2004-ben védették le, ezután elkezdett a fiatalabb generáció felé tendálni. Először a Minimax adásszüneteiben bukkant fel az esti óráktól a hajnali csatornaváltásig. 2007-ben négy önálló műsorral jelentkezett, ami némi arculatváltást is magával hozott. 2012-ben szélesvászonra váltott és a mai arculatát két évvel ezután, 2014. december 1-jén kapta meg. Ettől az időponttól már teszt jelleggel sugározták a HD adásokat is.

Rengeteg kiemelkedően népszerű saját gyártású háttérműsorral is büszkélkedhet. Ilyen az X-faktor háttérműsora, az After X, a Való Világ esti háttérműsora, a BeleValóVilág, a Csillag születik háttérműsora, a CSISZ. Szívesen kapcsoltak ide azok, akik még több infóra voltak kíváncsiak a sztárpalánták előadásainak körülményeiről, életéről, a villa lakók kibeszéléséről, illetve a Csillag születik élő produkcióiról. Jó folytatásnak tűnt akkor is, ha nehezen tudtuk elfogadni, hogy az adott műsor aznapra véget ért.

Jelenleg is a legnépszerűbb műsorai a Cobra 11, a Miami helyszínelők, a Baywatch, a Dr. csont, a Nyomtalanul, a Gyilkos elmék és a Halálos fegyver. A magyar sorozatok közül kiemelhető A mi kis falunk és A tanár is helyet kapott.

Egy hírhedt műsora miatt 2006-ban Erdélybe mentette át székhelyét a csatorna. A bűnös rajzfilm a Hungarikum című rajzfilm volt, ami gúnyos, groteszk módon ábrázolta a magyar történelmet. A következmény botrányok és feljelentések áradata lett. A büntetés elől menekült. Mindez még a 2007-es arculatváltás előtt zajlott le.

Nézzünk meg néhány programot részletesebben is:

A sokat emlegetett Gyilkos elmék amerikai-kanadai krimisorozat. Az epizódok 55 percesek. Az FBI egyik elitegységének, a Criminal Minds csapatának az életét mutatja be. Amerika legelvetemültebb bűnözői nyomába erednek, mégpedig úgy, hogy a bűnözők gondolkodásmódját próbálják feltérképezni. Nem titkolt céljuk a bűnmegelőzés és az, hogy pár lépéssel a borzalmas tettekre készülők előtt járjanak. Jelenleg a 15. évadnál járnak a naponta 1-2 alkalommal vetített részek.

A nyomtalanul is hasonló népszerűségnek örvend. Az amerikai krimisorozat 42 percben tárja elénk az újabb és újabb izgalmakat. Megint az FBI-nál vagyunk, ahol Jack Malone irányítása alatt versenyt futnak az idővel az FBI-ügynökök. 48 órájuk van arra, hogy előkerítsék az éppen eltűnt személyt, mert utána az esélyei jelentősen lecsökkennek a túlélésre. A nyomozók felkutatják a tanúkat, hozzátartozókat és igyekeznek átláthatóvá tenni az áldozat utolsó napját, óráit, így közelebb kerülni jelenlegi tartózkodási helyéhez, végül pedig megtalálni őt. Naponta két új részt és az előzők ismétléseit is láthatjuk.

A Baywatch ezeréves sláger. A kaliforniai partszakasz lenyűgözően szexi életmentői nagy sikert arattak. Persze nem csak bájolognak, hanem kemény és felelősségteljes szolgálatot teljesítenek a fürdőzőktől zsúfolt, napfényes strandon. Izgalmak, romantika, humor, ahogy az egy amerikai kalandfilmben már megszokott. Naponta egy alkalommal, a kora reggeli órákban láthatjuk.

Most pedig jöjjön valami más, ez a Nevess csak! Az amerikai vígjátéksorozatot rejtett kamerával forgatták hétköznapi emberek között. Aki szereti a spontán humort, az értékelni fogja a sorozatot. A kandikamerás részek naponta 1-2 alkalommal a hajnali órákban bukkannak fel.

A Cool TV gondoskodik műsoraival a teljes kikapcsolódásról, szórakoztat és időnként az adrenalinszintet is a magasba emeli.

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!