ID: Investigation Discovery

TV Műsor

Ma, Ápr 16., Kedd
06:00
Holttest az alagsorban
07:00
Holttest az alagsorban
08:00
Rossz vér
09:00
Rossz vér
10:00
A vége gyilkosság
11:00
A vége gyilkosság
12:00
Atlantai nyomozók
13:00
Atlantai nyomozók
14:00
Végső eszközök
15:00
Végső eszközök
16:00
Diagnózis: pszichopata
16:30
Diagnózis: pszichopata
17:00
Diagnózis: pszichopata
17:30
Diagnózis: pszichopata
18:00
Azt hitted, ismered
19:00
Azt hitted, ismered
20:00
Síri csend
21:00
Egy fedél alatt a gonosszal
22:00
Csend a forgatáson - A gyerektévé sötét oldala
23:00
Csend a forgatáson - A gyerektévé sötét oldala
00:00
Csend a forgatáson - A gyerektévé sötét oldala
01:00
Egy fedél alatt a gonosszal
02:00
Síri csend
03:00
Azt hitted, ismered
04:00
Atlantai nyomozók
05:00
Atlantai nyomozók

Az ID (Investigation Discovery) csatorna kifejezetten a bűnügyi témák kedvelőinek való. Tulajdonképpen nyomozócsatorna. Drámák a törvényszéki folyamatok lebilincselő történeteivel, izgalmas nyomozásokon keresztül.

Beleláthatunk az események tudományos hátterébe is, mélyreható elemzéseket hallhatunk, melyek elvezetnek a bizonyítékokon keresztül az indítékok feltárásához és az elkövetők személyéhez. Nem mindennapi kikapcsolódás, hiszen valós eseteket dolgoz fel.

Az ID televízióadó az amerikai Discovery Communications csatornája. Kábeltévés hálózatokon érhető el Magyarországon. Az Egyesült Államokban már 2008 óta él, hazánkban egy évvel később indult, így 2009 óta sugározza jobbnál jobb bűnügyi történeteit a nap 24 órájában. Ha meg kellene állapítani a műsorok célközönségét, akkor leginkább a női nézőket említhetnénk, közülük is leginkább a 25 felettieket egészen középkorig. Viszont a nyomozati és törvényszéki esetek rajtuk kívül is sokakat vonzhatnak, az biztos.

A tv műsor ID: Investigation Discovery programja leginkább filmsorozatokat és ismeretterjesztő műsorokat tartalmaz. Lássuk, mi mindent tartogat számunkra!

A gyilkos nyolcvanas évek egy amerikai krimisorozat. A hatóság különböző bűnügyekben és csoportoknál nyomoz. 42 perces epizódokat izgulhatunk végig.

Az Elárulva című amerikai dokumentumfilm sorozatban hátborzongató események csatlósai lehetünk. Gyilkosságok, amelyek szerelmi szálakból vagy baráti, munkatársi kapcsolatokból erednek. Szintén 42 percig kötik le az egyes részek a figyelmünket minden kedden több epizódban is.

Egy másik dokumentumfilm sorozat az Aphrodite Jones: bűnök nyomában. Részesei lehetünk annak, hogy korunk kiemelkedő bestseller írója valódi és sokak által ismert bűnügyi történeteket elemez. Beleláthatunk a gyilkossági esetek részleteibe, megismerhetjük a már felfedett titkokat, rejtélyeket. Hetente háromszor 2-3 részt adnak le a több évados epizódhalmazból.

Egy férfi és egy nő furfangos gyilkosságai, melyek bármily negatívok és borzasztóak, időnként mégis lenyűgözőek. Bár ezt nem szívesen ismerjük el. A hideg és számító manipuláció mindenféle megjelenését felfedezhetjük az Ördögi tervek: végzetes szerelmek című amerikai misztikus sorozat nézőjeként. Hogyan képesek mindig egy lépéssel előre járni, ilyen logikus és okos terveket szőni és az embereket megdöbbentő módon manipulálni? Egy biztos, jó előre megterveznek minden lépést, melyből elképesztő hangulatú epizódok kerekednek ki. Veszélyes szándékok, feszültség és izgalom, amiben biztos részünk lehet. Elég sok ismétléssel sugározzák, heti néhány új részt láthatunk.

Igazi krimisorozat a Gyilkos ösztönök - Chris Hansennel. A tényleg durva amerikai bűnügyi esetek gyorsan rabul ejtik azokat a nézőket, akiknek az ilyen jellegű filmek jelentik a kikapcsolódást. Megrázó koronatanúk és túlélők, meg persze a mindent leküzdő nyomozók, akik nélkül soha nem jutnánk előrébb. A hét négy napján műsoron van, ami körülbelül négy új részt jelent a közönségének.

Las Vegas - A bűnös város, még ha csak az ID csatorna világában is. Az amerikai ismeretterjesztő műsor a bűnügyeken, peres eljárásokon, tárgyalásokon végig száguldva keresi az igazságot. Hetente csupán 1-2 új résszel találkozhatunk az ismétlések között.

A Bűntény a családban amerikai filmsorozat háromnegyedórás részeivel megtörtént eseményeket dolgoz fel. Gyilkosságok, melyekbe családok fulladnak bele és mennek tönkre, hajmeresztő titkok, ahol mindenki gyanús a családból valamiért. Hetente háromszor jelentkezik.

Hírműsorral is találkozhatunk Investigation Discovery programjai között. A Még mindig rejtélyben sok megfogalmazott kérdés, elméletek, de csak kevés biztos válasz. Egy lezárt ügy mögött nem biztos, hogy helyesen lezárt nyomozás áll. Itt valóban elgondolkodhatunk, hogy hogyan is állhatnak össze a mozaikok. Hetente 3-4 új részt láthatunk.

Azért reality-sorozatot is tartogat a csatorna kínálata. Együtt élni egy gyilkossal, a figyelmeztető jelek mellett figyelmetlenül elmenni, majd a borzalmas igazságra rátalálni egy provokatív sorozatban biztosan lehet. Ha izgalmasan hangzik az említett helyzet, az Egy fedél alatt a gonosszal című amerikai reality-sorozatban elmélyedhetünk a témában csütörtökön a késői órákban.

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!