HIR TV

TV Műsor

Ma, Ápr 16., Kedd
06:00
Napi aktuális
06:50
Híradó
07:30
Napindító
09:30
Napindító +
10:00
Televíziós vásárlási műsorablak
11:00
Vetítő
12:00
Híradó
13:00
Láncreakció
14:00
Vezércikk - Olvasunk a sorok között
15:00
Híradó
15:30
Paláver
17:00
Híradó
17:30
Radar
18:30
Híradó
19:15
Napi aktuális
21:00
Vezércikk - Olvasunk a sorok között
22:00
Híradó
22:40
Radar
23:30
Napi aktuális
01:00
Hazahúzó
02:00
Televíziós vásárlási műsorablak
03:00
Vetítő
03:50
Vezércikk - Olvasunk a sorok között
04:30
Láncreakció
05:00
Napi aktuális

Az első magyar tematikus hírcsatorna éjjel-nappal, megállás nélkül közvetíti adásait. 2003 óta van velünk és arra törekszik, hogy kiemelkedő nemzetközi hírcsatornák nyomdokaiba lépjen. A megjelenés évében meg is kapta a Prima díjat elektronikus sajtó és a Prima Primissima díjat közönségdíj kategóriában.

A csatorna célja, hogy nézőinek hiteles, közérthető tájékoztatást nyújtson, lehetőleg minél frissebben. Kábeltársaságok segítségével jut el hozzánk. A műsort az aktuális eseményekhez, hírekhez igazítják, igyekeznek azonnal reagálni a közélet eseményeire, még akkor is, ha ezzel meg kell szakítaniuk a műsoridőt.

A tv műsor Hír TV csatornája természetesen leginkább hír- és hírháttér műsorokat sugároz kulturális, közéleti, politikai blokkokkal színesítve. Kvízműsort is találunk, ha belekukkantunk programjába. Ha napi szinten követjük, biztos időben értesülünk minden fontosabb eseményről a nagyvilágban. A kulturális vagy politikai kérdéseket boncolgató műsorokkal pedig együtt gondolkodhatunk.

A nap első órájában a Radar című riportműsor látható a nagyközönséget érintő hétköznapi problémákkal. Hétköznap és hétvégén is ezzel indul a nap.

Ezt követi a Hazahúzó, ami hazai programlehetőségeket, kirándulási célpontokat mutat be.

A Vetítő egy olyan dokumentumfilm rovat, melynek adásaiban magyar dokumentumfilmeket láthatunk. Sorra kerülnek a történelmi filmek, életrajzok, portrék is.

A Vezércikk újságírók által vetíti előre a másnapi címlapsztorikat és egyéb felkapott témákat. Emellett a már megjelent cikkek elemzését is felvállalják.

A Svenk a filmiparral foglalkozik. Mind a jelen, mind a múlt és még a jövő is napirendre kerül és értesülhetünk a filmgyártás legfrissebb híreiről. Hetente négy alkalommal, szombaton kétszer is jelentkezik.

A Napi aktuális hajnali adásában felvonulnak a politikusok, szakértők, hogy a nap kiemelkedő eseményeiről beszélgessenek. Kiemelt figyelmet kap a vidéki élet és a határon túl élő magyar kisebbségek. Azok a nézők élvezik leginkább, akik kellően informáltak a közéletben és szeretnék átlátni a komolyabb összefüggéseket is.

Már reggel 7 órakor jelentkezik az első híradó. Természetesen a magyar hírek mellett elhangzanak a kárpát-medencei és nagyvilági hírek is. Politika, közélet, pénzügy, gazdaság a téma, színesítve élő bejelentkezésekkel, helyszíni tudósítók megjelenésével. Természetesen naponta többször, néhány óránként újra jelentkezik 30-60 perces terjedelemben.

A Mozaik meghívott vendégeitől érdekes információkra tehetünk szert a közszolgálat, az életvitel, a kultúra területéről.

A Televíziós vásárlás régóta elmaradhatatlan része a napnak. Ajánlatokkal találkozunk bizonyos termékeket, szolgáltatásokat illetően.

Ahol nincs tabu téma, az a Paláver. Interaktív műsor a közügyekről, politikáról, így betelefonálóként a saját véleményünknek is hangot adhatunk, vitatkozhatunk az elhangzottakkal.

A magyar gazdáknak kedvez a Soroló, ami tulajdonképpen egy vidékmagazin. Megismerkedhetünk az agrárgazdaság helyzetével, a gazdasági egységeket érintő hatásokkal. Igyekszik a családi gazdaságok szemszögéből a helyzetre tekinteni és a társadalom minden csoportja számára érthetően fogalmazni. Meghallgathatjuk a szakma véleményét, terveit, melyeket egybevet a kormány döntéseivel, szándékával. Minden gazdálkodást befolyásoló tényezőt nagyító alá tesz és a magyar mezőgazdaság tendenciáit vizsgálja.

Vadászoknak és erdészeknek is készített műsort a Hír Tv. A Magyarországi vadászatokat, a természetkedvelők is szívesen megtekintik.

A StartStop nem egyszerű autós magazin. Ennél valamivel több. Általa megismerkedhetünk az autós iparág híreivel, utazási megoldásokkal, a legújabb technológiai vívmányokkal és betekinthetünk a közösségi közlekedés fejlődésébe is. Autó és motorsport, járművek földön, vízen, levegőben és az űrben.

A Bayer show-ban Bayer Zsolttal találkozhatunk egy igazi show-műsorban. Őszinte kommentár a heti eseményekről utánozhatatlan stílusban. Beszélgetések konzervatív gondolkodókkal és prominensekkel.

Sajtóklub is van a Hír TV műsorán, ahol a magyar sajtó véleményvezérei jelentkeznek. Őszinte vélemények és elemzések a heti történésekkel kapcsolatosan.

A Célpont egyfajta politikai oknyomozás, leleplezés. Magyar és európai szereplők között keres szélhámosokat, bűnösöket.

Összességében nincs hír, ami nem juthat el hozzánk, ha a Hír TV műsorát követjük.

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!