Mozi+

TV Műsor

Ma, Ápr 17., Szerda
01:25
Még egy kört mindenkinek
03:40
Fukushima
05:35
Másodpercekre a haláltól
07:25
Maffia!
09:15
Amerikai nindzsa 3 - Véres vadászat
11:00
Mentőexpedíció
14:00
Féktelenül
16:25
A bátrak
19:10
A hercegnő
21:00
A sárkány csókja
23:00
Menekülés Los Angelesből
01:10
12 majom
03:20
A túlélő
05:25
Nő előttem, nő utánam
Épp most megy
01:20
Lime
01:00
Walker, a texasi kopó
01:35
A Grace klinika
00:45
Leo Mattei

A Mozi+ tv hazai, mégpedig budapesti székhelyű televízióadó, egy igen népszerű filmcsatorna. Népszerűségét a folyamatos filmvetítésnek köszönheti, amivel megteremti az otthoni mozizás élményét.

Természetesen a mozifilmek sikere nagyon változó, egy-egy film megítélése szubjektív, ezért a színes és változatos kínálat széles rétegeket elér és magával ragad. Vannak olyan kisebb költségvetésű filmek, melyek meglepően sokakat szórakoztatnak, de lehetnek olyan nagy költségvetésű, komoly moziprodukciók, melyek inkább kudarcot vallanak a nézőknél. Nehéz ezt előre kiszámítani. Mindenesetre a tv műsor Mozi+ adás kellően vegyes kínálatot biztosít. Hosszútávú szerződések garantálják a folyamatos tartalmat, amit a nagy, amerikai filmstúdiókkal kötöttek.

Itt láthatunk, családi filmeket, vígjátékokat, thrillereket, dokumentumfilmeket, sci-fiket, drámákat, történelmi és kalandfilmeket. Talán a legnagyobb konkurenciája a hasonló műsort sugárzó Film+ csatorna.

A Mozi+ nézettsége jelenleg is az élmezőnyben van, ami nem véletlen, hiszen közkedvelt és színes programot kínál a nap 24 órájában. Az egész családnak garantálja a szórakozást. Láthatunk tévépremiereket, közönségkedvenc filmeket csaknem 70%-os technikai lefedettséggel. Akár már a mozibemutató után röviddel megjelennek a filmek a Mozi+ műsorán. Ez azt is jelenti, hogy kiemelkedik a kábelcsatornák közül nagyszámú országos tévépremierjeivel.

Egyfajta követhető rendszer kíséri a 24 órás adást, így segíti a tervezhetőséget a mindennapokban. A hétköznapi esti filmek fixen 19 és 20 órai kezdettel kellemessé teszik az esti kikapcsolódást. Sokaknak éppen ezért esik a választása a Mozi+ csatornára.

Természetesen nem csak az aktuális legújabb filmekre rendezkedik be egy mozicsatorna, hanem a régi kedvenceinket is láthatjuk a képernyőn, melyek mellett kellemesen nosztalgiázhatunk és a régi élményeinket felidézhetjük. Eszünkbe jutnak a nyolcvanas évek fapados mozitermei a régi és örök klasszikusokban. Idézzünk fel néhányat!

Az Indiana Jones és a Végzet Temploma olyan amerikai kalandfilm, melyben a kultúrtörténeti értékek megmentése hajtja a főhőst, hogy visszaszerezze a falulakók szerencséjének zálogát. A Harrison Ford által megformált western-hőst, Indiana Jonest egy kisfiúval együtt kísérhetjük végig az izgalmas kalandokon. A film a legjobb vizuális effektusokért Oscar-díjat és BAFTA-díjat, a legjobb eredeti filmzenéért 1985-ben Oscar-díjat kapott.

A Krokodil Dundee 2. része is már 34 éves, 1988-ban tűzték a mozik műsorára. Egy látványos mentési akció New York City zsúfolt utcáin, ahol profi gyilkosok bandája elől kell menekülni. Michael J. 'Crocodile' Dundee Paul Hogan személyében remek mozifilmnek lehetett a kulcs figurája.

Vagy itt van 1985-ből Az elvarázsolt dollár magyar vígjáték, hogy ne csak amerikai filmek töltsék be a mozit. Bujtor István, Kern András, Kozák László és Kristály Barbara főszereplésében egy dollárhamisító banda leleplezését izgulhatjuk és nevethetjük végig. Az időutazás, a retro feeling és a jó szórakozás garantált.

Ezzel szemben itt vannak a legújabb alkotások is. Közülük inkább a kevésbé ismerteket vesszük elő a 2018-as évből, hátha kedvet kapnak hozzá a nézők.

Az első ember egy érdekes, történelmi, amerikai, életrajzi dráma. 6 Oscar-díjas sikerfilm, melyben Ryan Gosling és a rendező Damien Chazelle újra megmutatják, hogy együtt mire képesek. A NASA missziója olyan lebilincselő történet lett, ami felfedi számunkra, hogy milyen áldozatokat követelt Armstrongtól és a nemzettől a történelem egyik legveszélyesebb holdraszállása.

A Felhőkarcoló Dwayne Johnson főszereplésével egy igazi akciófilm. A kigyulladt felhőkarcolóban rekedtek életéért való küzdelemben felelősséget vállalni nem kis feladat, de ha az igazi felelősöket kell megtalálni és ezzel tisztára mosni a nevünket, az még nagyobb küzdelem lehet. Mindezt ráadásul fűszerezi az épület fogságába került saját család megmentése is. Persze egy biztonsági szakértő ezzel is megbirkózik egy film sikeréért.

A kalandfilmek mindig sikeresek, így ne hagyjuk ki a filmtörténet egyik legnépszerűbb és legsikeresebb sorozatának új részét se, a Jurassic World: Bukott birodalom című amerikai-spanyol kalandfilmet a felsorolásból. Csodák, kalandok, izgalmak, a régi kedvelt szereplők és rémisztő dinoszauruszok, ráadásul új fajok is megjelennek. Még nagyobb félelem, még nagyobb kockázat és megannyi izgalom, amit az otthoni mozinkba varázsol a Mozi+ csatorna.

Az ízelítő nyilván elég volt, hogy lássuk a lehetőséget a kitűnő szórakozásra. A filmeket könnyedén és pontosan kiválaszthatjuk a TV Mustra segítségével, ahol az idővonal megmutatja azt is, hogy mikor kezdődik és éppen hol tart a kiválasztott film.

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!