RTL

TV Műsor

Ma, Ápr 16., Kedd
05:00
Fókusz
06:00
Reggeli
09:00
Szerelem és más bajok
10:05
Teleshop
10:35
Nevess csak!
10:45
Fókusz
11:35
A gyanú árnyékában
12:30
Szívek szállodája
13:30
Aranykalitka
14:30
Magnum
15:30
A mentalista
16:35
Keresztanyu
18:00
RTL Híradó - Esti kiadás
18:55
Fókusz
20:00
Az álommeló
21:35
Házasodna a gazda
23:00
RTL Híradó - Késő esti kiadás
23:35
Házon kívül
00:10
Lucifer
01:20
Lime
01:50
CSI: New York-i helyszínelők
02:35
CSI: New York-i helyszínelők
03:20
CSI: A helyszínelők
04:00
Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban

Az RTL kereskedelmi televízióadó, a TV2 állandó konkurenciája. Változatos, színes műsorkínálata 24 órában elérhető. A csatornának rengeteg rajongója van, hiszen a beszélgetős műsorok, népszerű mozifilmek, magazin- és hírműsorok, sorozatok, vetélkedők egyaránt lefedik az információra, szórakozásra, kultúrára vágyók igényeit is.

A tv műsor RTL talán a legnézettebb a magyar tv csatornák közül. A Barátok közt évtizedeken át ültetett tízezreket a képernyő elé, a Fókusz témáit pedig a baráti összejöveteleken tárgyalják tovább a nézők, hiszen hatalmas nézettséggel bír.

Aki sokat tartózkodik otthon és színt vinne az életébe, reggeltől estig különböző tematikájú, célú és hangulatú adásokkal kötheti le magát. Úgy érezheti, hogy semmiről sem marad le, mert találkozik hazánk legaktuálisabb témáival, legnépszerűbb sztárjaival, izgalmas sorozatokat, rendszeresen visszatérő napközbeni műsorokat követhet, emberi sorsokat ismerhet meg, este pedig több felvonásban is mozizhat. Az RTL könnyen a család barátja lesz, egy idő után pedig néhány adásban családtagként élvezhető.

Az a legokosabb, ha az adások pontos idejét a TV Mustra segítségével követjük, ahol percre pontosan láthatjuk éppen hol járunk és hamarosan mi következik, illetve a nap további programja is könnyedén megtervezhetjük online műsorújságunk használatával.

A csatorna arculatának egyik ereje a saját gyártású sorozatok tartós vetítése. A Reggeli pedig olyan napindító műsor, amivel jó együtt ébredni, hiszen már 6 órától részt vehetünk az interaktív közösségi blokkokban, tájékozódhatunk a napi friss hírekről, a várható időjárásról. Nap közben egyes műsorokba betelefonálhatunk, tehát igazán úgy érezhetjük, hogy közösségre lelünk a csatorna követésével.

Ha áttekintjük a napi kínálatot a TV Mustra oldalán, akkor láthatjuk, hogy vannak újra és újra bejelentkező adások, sorozatok, filmek, élő, interaktív bejelentkezések, szórakoztató és showműsorok az éjszakát is átívelően.

A Reggeli tulajdonképpen az RTL sikerműsora. Interaktív tartalmai, közösségi médián való rendszeres jelenléte mágnesként vonzza a nézősereget. Ami a stílust illeti: lendületes, könnyed, fiatalos és természetes. A rendszeres nézők a műsorvezetőket már közeli ismerősként üdvözölhetik a tv képernyőn, hiszen vidám, humoros személyiségük jókedvet csempész az egyhangú, gondterhelt hétköznapokba is.

A Fókusz olyan hétköznapi magazinműsor, ami naponta több alkalommal visszatér a nézők elé. Riportokon, beszélgetéseken lehetünk képben a napi élettel, érdekes történeteket ismerhetünk meg nem csak hazánkból, hanem a nagyvilág minden tájékáról. Hétköznaponként naponta háromszor: a kora reggeli órákban, délben és estefelé jelentkezik. Az esti Híradó után részletesebben is foglalkozik a napi aktuális híreként elhangzó témákkal.

Az RTL Híradó este 6 órakor jelentkezik a fontosabb bel- és külpolitikai hírekkel, gazdasági, sport és kulturális eseményekkel, mindezt a népszerű műsorvezetők megfelelő minőségben, érthetően és élvezhetően tárják elénk.

Mozifilmet délelőtt is találunk, de az esti, éjszakai órákban is felbukkannak. Az RTL csatornán inkább a sorozatok vannak főszerepben. Naponta számtalan visszatérő témájú, hosszú időt átívelő évadokból álló dokumentum- és filmsorozatokat követhetünk éjjel nappal. Van közöttük vígjáték- és romantikus sorozat, bűnügyi film és nem csak amerikai, hanem brazil, török sorozatokkal is találkozhatunk.

Sokan követik Győzikéék kalandjait, a sok gyötrelmet, veszekedést, sikert a családdal együtt élik át.

Naponta kétszer a Teleshop 25 perces adásából megismerhetünk különböző termékeket, melyeket vásárlásra ösztönző, de informatív, szemléletes stílusban mutatnak be.

A Konyhafőnök jelenleg egy legendás évadánál tart. Minden hétköznap részesei lehetünk egy gasztrorealitynek. Legendás sztárok teszik próbára a versenyzőket, még meglepetés vendégek miatt is izgulhatunk. Egzotikus alapanyagok, extrém fazonok, meglepő fordulatok, drámai küzdelmek a konyha világában.

A Brandmánia egy olyan érdekes műsor, ami a legfrissebb piaci trendeket, brandeket mutatja meg a médiában. A Marketing&Media szaklap szervesen kötődik hozzá.

Az RTL luxusmagazinja a HighLife. Vasárnap délelőttönként bejárhatjuk a legszebb tengerpartokat, luxusüdülőket és a turizmus aktualitásaival, hazai innovációkkal is képben lehetünk.

Mint látjuk, ezernyi arc, számtalan gondolat, megannyi izgalom vár ránk, ha követjük a TV Mustra segítségével az RTL kínálatát.

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!