Super TV2

TV Műsor

Ma, Ápr 16., Kedd
05:20
Magánnyomozók
06:15
Csapdába csalva
06:45
Csapdába csalva
07:20
Hal a tortán
08:35
Több mint TestŐr 2024 mini
08:45
STV2_Tények reggel
09:20
Csapdába csalva
09:55
Csapdába csalva
10:30
Családi titkok
11:40
Családi titkok
12:45
Hazatalálsz
13:50
Házasság első látásra
15:20
STV2 Tények
15:50
Magánnyomozók
16:50
Séfek séfe
18:45
Hal a tortán
20:00
Séfek séfe
22:00
Kettőn áll a vásár
00:00
Magánnyomozók
01:00
Magánnyomozók
02:00
STV2 Tények este
02:50
Veled is megtörténhet
03:40
Veled is megtörténhet
04:25
Csapdába csalva
04:50
Csapdába csalva
Épp most megy
09:00
Szerelem és más bajok
08:45
Mokkacino
08:55
Férjek gyöngye
08:40
S.W.A.T.

Már 10 éves a TV2 Csoport kábelcsatornája, a SuperTV2. Általános, szórakoztató csatorna, HD felbontásban is elérhető. Magyar nyelvű műsorait Magyarországon készítik és terjesztik. A legnagyobb kereskedelmi tévék egyike. Műsorelosztása jól alkalmazkodik a TV2 műsorához.

Izgalmas adásai közt megtaláljuk a premierfilmeket, a sorozatokat és természetesen a ma oly népszerű reality típusú adásokat. Itt elérhető az akciósorozat mellett a közéleti és hírműsor is. Történetében a legnépszerűbbek közül kiemelhető a Jóban Rosszban, a Családi Titkok, a Csapdába csalva, a Mintaapák, a Magánnyomozók, a Tények, a Hal a tortán, a Több mint testŐr és a MasterChef VIPa.

Elsősorban könnyed tartalmai minden korosztály számára tartogatnak valami érdekfeszítő programot. Kínálatában hasonlít a Viasat3 csatornához, talán vetélytársaként is emlegethetjük.

A tv műsor Super TV2 színes programkínálata, premier tartalmai és népszerű saját gyártású műsorai közül vizsgáljunk meg néhányat!

A Csapdába csalva című német dokureality-sorozat olyan történeteket dolgoz fel, amikor valakit csapdába csalnak, átvernek és ez nagyban hatással lesz élethelyzetére. Akár pénzért, akár haszonszerzés reményében járnak sikerrel a csalók, a károsultak hazugsággal, hűtlenséggel, alaptalan vádaskodásokkal kerülhetnek szembe és küzdeniük kell az igazságukért. Még tanulságul is szolgálhatnak a feldolgozott esetek a nézők számára.

A Hal a tortán egy kiemelkedően népszerű, igazi magyar gasztro-reality. Folyamatosan vadonatúj részekkel állnak elő és hatalmas követőtáborral rendelkező sztárokat vonultatnak fel. Csakhogy érezzük a nagy szórást, a vendégek közt van Zalatnay Cini, Győrfi Pál, GWM is. Aki belenéz az adásba, az garantáltan zsebre teheti a humort, a jókedvet és talán a főzőtudományát is mélyítheti. A házigazda tapasztalt és szigorú, akinek az őszinteségében nem kell kételkednünk. A Hal a tortán minden hétköznap háromszor, körülbelül másfél órában merít el a gasztronómia valóságában.

Két török vígjátéksorozat is műsoridőt kapott a csatornán. Az egyik a Doktor Hekimoglu, ami vígjáték és dráma egyben. Kritikusok szerint a Doktor House egyfajta remake-je. Egy biztos, hogy Dr. Gregory House emléke felsejlik Doktor Hekimoglu alakjában.

A másik a házasság buktatói című filmsorozat és egy családjogi ügyvéd karrierjének rejtélyes ösvényeit tárja fel.

Mindkettőből minden hétköznap leadnak egy új részt.

Van egy másik dokureality is a csatornán, mégpedig a Magánnyomozók. Átlagos emberek hétköznapi ügyeinek felderítését végző iroda életébe nyerhetünk betekintést. Izgalmas bonyodalmak, veszélyes helyzetek, amit a magyar színészek a maguk megszokott módján helyeznek képernyőre.

Könnyed életmódmagazin a Több mint TestŐr, sokféle egészségmegőrző, megelőző és gyógyító praktikával, tippel és tanáccsal. Az egészséges életmódra vágyóknak a műsor hangulata motivációt, ráhangolódást, ötleteket adhat. Vasárnap kivételével minden napra jut is egy rész.

Természetesen a hírműsor sem maradt ki a Super TV2 kínálatából. Naponta többször jelentkeznek a legfrissebb hírek, tehát percre pontos tájékoztatást kapunk tévézés közben. Talán a legnépszerűbb hírműsor a Tények. Az biztos, hogy semmiről sem fogunk lemaradni, ha követjük a programban a friss híreket, ami a TvMustra weboldalán remekül átlátható percről percre.

Ha utazni vágyunk, de sajnos akadályai vannak a valóságban átélhető felfedezéseknek, akkor tetszeni fog a Poggyász mini című turisztikai magazin. Ez is élmény, csak nem a repülőn, autóban, hajón buszon, vonaton, hanem a kanapén ülve. Persze tippeket is kapunk, melyeket a bakancslistánkra írhatunk, de a kisebb keretekből kivitelezhető programokhoz, kirándulásokhoz is remek tanácsokban lehet részünk. A hétvégi kikapcsolódáshoz, a szabadidő eltöltéséhez is remek ötletekre tehetünk szert. Magyarország érdekességei és a világ csodái információkkal megfűszerezve.

Most pedig kukkantsunk bele a TV Mustra oldalán a programkínálatba és ajándékozzunk magunknak néhány szórakoztató órát.

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!