Viasat 3

TV Műsor

Ma, Ápr 16., Kedd
06:20
Szerencsés kutya
06:55
Szerencsés kutya
07:25
Egy kapcsolat szabályai
07:55
Egy kapcsolat szabályai
08:25
Férjek gyöngye
08:55
Férjek gyöngye
09:25
Egy kapcsolat szabályai
09:55
Egy kapcsolat szabályai
10:25
Egy kapcsolat szabályai
10:55
Egy kapcsolat szabályai
11:25
Férjek gyöngye
11:55
Férjek gyöngye
12:25
Férjek gyöngye
12:55
Férjek gyöngye
13:25
A Grace klinika
14:20
Dinasztiák
15:10
Doktor House
16:10
Doktor Murphy
17:05
A Grace klinika
18:00
A Grace klinika
19:00
Az újonc
20:00
Adom a napom
21:00
Tűzfal
23:20
Ocean's 8 - Az évszázad átverése
01:35
A Grace klinika
02:20
A Grace klinika
03:00
Doktor Murphy
03:45
Doktor House
04:30
Az újonc
05:10
Dinasztiák
Épp most megy
16:35
Keresztanyu
16:45
A három nővér
16:10
Doktor Murphy
16:05
Csillagkapu

A Viasat 3 egy magyar kereskedelmi televíziócsatorna, a filmek csatornája. Legtöbb a sorozat rajta, de természetesen mozifilmekkel is találkozhatunk az esti kínálatban. 2000 óta szórakoztatja a nézőket. Itt bizony hiába várjuk a hírműsorokat, politikai témájú beszélgetéseket vagy sportközvetítéseket, mert a kínálat kizárólag a kikapcsolódást szolgálja.

A Viasat 3 riválisa a TV2-nek és az RTL Klub-nak is, de az M1-gyel is méltán veszi fel a versenyt és nézettsége gyakran felülmúlja a kisebb adókat. Nagy sikert aratnak saját készítésű műsorai.

A tv műsor Viasat 3 adásai között megtaláljuk a vígjáték-, krimi- és akcióvígjáték-sorozatokat és szórakoztató műsorokat. Üzemeltetői büszkén mondhatják el, hogy ez a csatorna sugározta Magyarország első valóságshowját, sőt egy ideig kizárólagos és hivatalos közvetítője volt Magyarországon az UEFA Bajnokok Ligájának.

Nyilván változó, hogy kinek melyik műsor tetszik a legjobban a Viasat 3 tv csatorna műsorából, ízlések és pofonok különbözőek.

Nézzünk néhány népszerű sorozatot a kínálatból, melyek már az éjjeli, kora hajnali órákban elindulnak és délutánig szinte meg se állnak.

Doktor House sokak kedvence. A zord külsejű, mogorva orvos renitens viselkedése, emellett hatalmas szaktekintélye nem kis ellentmondást hordoz. Mindez meg is adja a sorozat epizódjainak savát-borsát, amit nehéz kihagyni annak, aki rajongójává válik. A Viasat 3 csatorna viszont arról is gondoskodik, hogy bepótlójuk, ha valamiért nem tudtuk megnézni az adott részt, hiszen rendszeresen sugározza az ismétléseket is. Naponta akár négyszer is szemezhetünk vele a tévén keresztül.

A Mentalista amerikai krimisorozat, a bűnügyi történetek szerelmeseinek. Naponta találunk a műsorban két új és két ismétlő epizódot, jelenleg az ötödik évadát nyúzza.

Ha izgalmak helyett vidámságra vágyunk, akkor inkább válasszuk a Szívek szállodája amerikai vígjátéksorozatot. Átélhetjük egy amerikai kisváros különc lakóinka mindennapjait és sok kalandban lehet részünk. Kompromisszumok és sorsdöntő lépések az előrejutásért, boldogulásért naponta két új és két ismétlő résszel.

A Dawson és a haverok már az ötödik évadnál tart. Dawson jövőjéért, megvalósítani kívánt terveiért aggódhatunk. Hogy lesz -e belőle híres rendező, talán egyszer kiderül a sorozat folyamán.

Az Elfeledve című thrillersorozat minden idegszálunkat megtáncoltatja. Emily Byrne (Stana Katic) FBI ügynök halottá nyilvánítottként amnéziában szenved és egy gyilkossági ügybe keveredve még régi barátaiban, kollégáiban sem bízhat. Jól ismert világsztárok pörgős thrillert eredményeznek és a mindenre elszánt sorozatgyilkosok meghozzák a várva várt borzongást is. A legújabb évad részeit vasárnap és hétfőn követhetjük, ha éppen aludni nem tudunk, de azzal érdemes tisztában lennünk, hogy ez után sem fogunk.

A Jóbarátok felülmúlhatatlan vígjátéksorozat, a világon már sokakat behálózott. Egy biztos, a kikapcsolódás és a nevetés garantált a 22 perces epizódok mindegyikében. A karakterek kidolgozottak, a poénok igaziak a húszas éveiben járó 6 fiatal mindennapjaiban. Feledhetetlen szórakozás, alapmű. Majdnem minden nap több részt is lead belőle a Viasat 3.

Hasonló hangulatot hordoz az Agymenők is. Kis csapata, szintén jó kedvet teremt. Sheldon terápiás túrája, Stuart kapcsolatai, Penny szokatlan módszerei, Amy online rajongói írásai, Bernadett irányító természete olykor elképesztő szituációkat okoz.

Persze a gasztronómia sem maradhat ki, hiszen a szórakozás feledhetetlen percei közben időnként megéhezünk. Az Ide süss! a nagy sikert arató The Great British Bake Off hazai főzőshow változata. A szigorú zsűri döntése alapján értékes nyereményekhez juthatnak a versengő kitűnő, amatőr hazai cukrászok. Bonyolult kihívásoknak eleget tevő, kreatív alkotásokat konferál fel a két műsorvezető és természetesen a feszült helyzetben a poénok is pont jókor csendülnek fel. A gasztro-reality világa bevonzza a konyha, a verseny és a móka együttes kedvelőit és a cukrászkölteményeket is megcsodálhatjuk. A műsor hétvégén és hétfőn is jelentkezik.

A délutáni órákban már egymást követik a vígjátékok, akciófilmek egész éjjelig.

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!