Viasat 6

TV Műsor

Ma, Ápr 18., Csütörtök
06:00
Dumaszínház: Igaz Történetek
06:15
Észbontók
07:15
Észbontók
08:15
Észbontók
09:15
Észbontók
10:15
Férjek gyöngye
10:45
Már megint Malcolm
11:10
Észbontók
12:10
Észbontók
13:10
Dumaszínház
14:10
Jóapátok
14:35
Apa csak egy van
15:05
Dumaszínház
16:05
Férjek gyöngye
16:35
Már megint Malcolm
17:05
Jóapátok
17:35
Jóapátok
18:00
Apa csak egy van
18:30
Apa csak egy van
19:00
Férjek gyöngye
19:30
Már megint Malcolm
20:00
Dumaszínház
21:00
Észbontók
22:00
Észbontók
23:00
Észbontók
00:05
Észbontók
01:05
Észbontók
02:05
Észbontók
02:50
Észbontók
03:20
Teleshopping
04:20
A holnap legendái
05:00
Dumaszínház: Igaz Történetek
05:30
Teleshopping
Épp most megy
23:55
Gyilkos elmék
22:30
Farm VIP
22:00
Az arany iránytű
23:50
St. Mary kórház

A Viasat 6 olyan tematikus tévé csatorna, melynek műsorai leginkább a fiatalokat, közülük is a férfiakat célozzák meg. Izgalmas, akciódús kínálatában megtalálhatjuk az animációs sorozatokat, a sportközvetítéseket és a férfiak érdeklődését fenntartó show műsorokat is. Régi klasszikusok és friss sikerszériák egyaránt megjelennek a képernyőn, természetesen a nap 24 órájában.

Nevét 2011-ben kapta, a TV6 csatornát keresztelték át Viasat 6-ra. Arculatát ekkor a Sony Pictures Television Networks még nem változtatta meg a nevével együtt, csak 2013-ban kapott új megjelenést a 16:9-es képaránnyal megfűszerezve. Eredete Svédországig visszavezethető.

De lássuk csak, milyen műsorokra számíthat, aki erre az adásra kapcsol. Egy biztos, a tv műsor Viasat 6 módra szinte csupa móka és kacagás.

A legnagyobb szerepet a nevetés és a szórakozás kapja, de azért időnként hírműsorokkal is szolgálnak.

A Két pasi - meg egy kicsi már kétszámjegyű évadot számlál. Alig 20 perces részekkel tartja fenn az amerikai komédiát kedvelő közönségét. Legfontosabb témája természetesen a szerelem, a nők és a szex, de majdnem ilyen fontos szerepet kap a pénz, a gyereknevelés, a testvéri kapcsolatok és a férfiak mindennapi élete. Népszerűsége legalább olyan magas, mint az egy napra eső részek száma. Hétköznaponként nyolc új résszel és 16 ismétléssel jelentkezik. Hétvégén ez lekorlátozódik 3-4-re.

Az éjjeltől hajnalig tartó epizódkavalkádot a Teleshopping 30 perces hírműsora szakítja meg, hogy utána egy másik sorozat kerüljön rivaldafénybe.

A Lazíts, Kevin! amerikai vígjáték sorozat egy nyugdíjba vonult rendőrtiszt álmairól és azok megvalósítását megnehezítő családjáról szól. Majdnem minden nap leadnak egy új részt és egy ismétlést.

A Flúgos Futam egy igazi magyar valóságshow. Autóverseny nyolc fiatal párral, a köztük lévő kémiával és feszültséggel együtt. Minden nap több száz kilométer, feladatok és kihívások. Természetesen fordulatok és izgalmak, ahogy mindezeket leküzdik és megoldják, vagy nem. Hetente többször is találkozhatunk vele.

Persze a nevetésből sohasem elég! A Balfékek amerikai vígjátéksorozat egy olyan ügyvéd kalandjait mutatja be a humort sem nélkülözve, aki arra kényszerül, hogy jogi diplomájának visszahívása után beiratkozzon a Greendale Közösségi Főiskolára. A tanulócsoport mindennapjait átszővik a szokatlan találkozások és az extrém személyiségek cselekedetei, melyeken időnként megdöbbenünk, máskor meg nevetünk. Az új részek és az ismétlések szépen lefedik a délelőtti órákat. Egy rész csupán 30 perces.

A Jóbarátok Rachel, Monica, Chandler, Joey, Ross és Phoebe karakterével ezen a csatornán is igazi kuriózum. A hat húszas éveit taposó fiatal élete sokakat szögezett már a tévé elé, most a Viasat 6 műsorán is nyomon követhetjük az epizódokat napi jó pár rész erejéig. Garantált móka és kacagás.

Azért nem lehet mindig vidámkodni, kell egy kis kontraszt is pihenésként. A sötétség titkai amerikai horror- és thillersorozat megteszi ezt a hatást. A részek a sorozatokhoz képest egészen hosszúak, 80 percen át feltárják előttünk a sötétség titkait egy horror analógián keresztül. A részek az ünnepek köré épülnek, rémisztő esetek Halloween, Hálaadás, Karácsony, Újév, Valentin és Szent Patrik napon. Csak azoknak ajánljuk, akiknek stabil az idegrendszerük.

Bármily meglepő, időnként dokumentumfilmek is felbukkannak a csatorna műsorán. Persze egyértelmű, hogy a sport a vezető téma. A Csúcssebességre kapcsolva című angol dokumentumfilm néhány részében a leggyorsabb brit autókat és motorokat ereszti össze. A versenyben igazi négykerekű csoda versenyautók kivitelezését is megismerhetjük és a műszaki megoldások mellett az éles tesztelést is élvezhetjük. A hatvan perces részek sokszor lélegzetelállító rekordkísérleteket is bemutatnak, amikor az otthoni fotelban szó szerint kapaszkodunk.

A baseball tüzérség az iskolai baseballcsapat életét bemutató japán animációs sorozat. A baseball, az animáció és a fiatalság életét előtérbe helyező nézők főleg hétvégén ülhetnek le elé.

Ha már autóknál tartunk, akkor itt a Top Gear és a Totalcar autós magazin, így az autórajongók sem maradnak ki.

Időnként persze előkerül egy háborús dráma, amerikai akciófilm vagy vígjáték is, sőt, a Balhés csajok magyar reality műsor is. Így a férfiak szinte minden igénye kiszolgálásra kerül.

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!