TV2

TV Műsor

Ma, Nov 30., Szerda
00:15
A rezidens
01:15
Tények este
02:00
911-Texas
03:00
Rex felügyelő
04:00
Változnak az idők - Dred Bíró Zsolt műsora
04:30
Változnak az idők - Dred Bíró Zsolt műsora
05:00
Családi titkok
06:15
Mokka
08:45
Mokkacino
09:40
TELESHOP
10:45
Csapdába csalva
11:15
Tények Plusz
12:00
Tények délben
12:30
Rex felügyelő
13:30
Rex felügyelő
14:35
Válaszutak
15:40
Testvérek
16:45
Összetört szívek
18:00
Tények
18:45
Tények Plusz
19:50
Farm VIP
21:20
A nagy Ő
23:00
A csodadoktor
00:15
A rezidens
01:15
Tények este
02:00
911-Texas
02:45
Rex felügyelő
03:35
Rex felügyelő
04:20
Változnak az idők - Dred Bíró Zsolt műsora
04:45
Változnak az idők - Dred Bíró Zsolt műsora
05:10
Családi titkok
Épp most megy
02:20
A Konyhafőnök VIP
02:00
911-Texas
02:30
Az újonc
01:55
A provokátor

A TV2 kereskedelmi televízióadó, a RTL Klub állandó konkurenciája. Szinte egyszerre indult a két adó és ma is állandó versenyben állnak a nézettségért.

A tv műsor tv2 kínálata tükrözi is ezt a versenyszellemet, hiszen egész nap válogathatunk a változatos, színes műsorkínálatban. Az egyik legnézettebb magyar csatorna. Jelenlegi műsorai között megtalálhatók a saját gyártású sorozatok, showműsorok, hír-, magazin- és kísérőműsorok és természetesen az egyéb szórakoztató programok, filmek is.

Szórakoztatásunkról teljes mértékben gondoskodik, hiszen egy fáradt nap után hazatérve, programjaira bízhatjuk magunkat. A délutáni órák bővelkednek a sorozatokban, így egy időre elfelejthetjük minden gondunk, bajunk. Saját életünkből egy kicsit átléphetünk egy képzeletbeli világba, ami kellő kikapcsolódást nyújt. A vadonatúj török és mexikói sorozatoknak éppen ezért rengeteg rajongója akad.

Ettől még tájékozottak maradunk a TV2 mellett is, hiszen a közéleti és hírműsorokban az aktuális napi helyzetet mutatják be összefoglalva és részletesen. Semmiről sem maradunk le, ami fontos lehet.

A TV2 ugyanúgy kedvez az otthonülőknek, mint vetélytársa. Egész nap akad néznivaló, minden korosztálynak. Társaságot is kapunk a beszélgetős, élő adások által, így a magányosoknak is kiváló időtöltést jelenthet. Általa jobb kedvre derülhetnek, mert életet visz otthonukba.

A hétvégét pedig kitöltik a kacagást, vidámságot teremtő vígjátékok, az izgalmas perceket teremtő akciófilmek, sport, divat- és barkácsműsorral, életmódmagazinnal is találkozhatunk, ha a TV Mustra online műsorújságból informálódunk az aktuális és várható adásokról. Nézői lehetünk a népszerű klasszikusoknak, viszont láthatjuk a legfrissebb újdonságokat is. Sőt! A trendi életmódtémákat szeretők és a gasztró kedvelők se fognak csalódni.

A TV2 napi és heti kínálatának áttekintésével jól látható, hogy vannak rendszeresen, akár naponta többször jelentkező adások, még éjszaka is.

Késő éjjeltől egészen hajnalig a sorozatoké a főszerep, majd 3 óra után a Tények jelentkezik be. A nap még alig indult el, de már hallhatjuk a világ legfrissebb történéseit a TV2 legnézettebb hírműsorából, majd napközben és este még háromszor jelentkezik a Tények Plusz napi kétszeri, a Tények Délben és a Tények 18 órás adásával. A filmek közé ékelt délutáni hírműsor szombaton és vasárnap is visszaránt minket a valóságba.

Már a félszázadik részét is elhagyta a Családi Titkok című magyar reality-sorozat. Családi drámáknak, meghökkentő eseményeknek lehetünk résztvevői, melyek időnként bizony embert próbáló helyzetekben zajlanak. Családtagok közötti csaták a valódi élet harcterén, amik bebizonyítják, hogy a a legjobb történetíró maga az élet.

Hétköznaponként már kora reggel, kicsivel 6 óra után indul a Mokka, a TV2 közéleti műsora. A rengeteg rajongót lekötik a közéleti témák, napi aktualitások, kulturális beszélgetések, bemutatók és persze az elmaradhatatlan bulvár. Hétfőtől péntekig együtt ébredhetünk ezzel a reggeli műsorral, ami sokakat indít munkába, ezzel kizárja az unalmas reggel lehetőségét. Nagy kincs mai rohanó világunkban. A Mokka témái kicsit komolyabbak, de közvetlenül utána könnyedebbé válik a stílus. A storyk folytatódnak, de már sokkal lazább stílusban, hiszen elkezdődik a Mokkacino. Szintén hétköznaponként lehetünk nézői és egészen az első reality-sorozatig tart.

A Csapdába csalva műsor lényege, hogy olyan élethelyzeteket, történeteket mutasson be, ahol fény derült a becsapásra: hazugságra, hűtlenségre, vagy éppen a hamis vádak miatt válik feszültté a helyzet. Leszűrhetjük a tanulságot, átérezhetjük a többszempontúságot, megismerhetjük a döntési nehézségeket, elgondolkodhatunk. Jó szórakozás annak, aki szereti az ilyesmit.

A hétköznap délután egészen az esti hírműsorig a sorozatoké. Több évadon átívelő drámák, romantikus történetek, melyek népes nézősereget kötnek le.

A hírműsorok után estefelé még mindig a sorozatok töltik ki a képernyőt, majd a Bank című szórakoztató műsor izgalmas percei következnek. A fő téma a pénz és a tudás, de az idő szorításában szoros versenyhelyzet alakul ki. Párok mérkőznek meg egymással, hogy a kinyílt trezorokból összegyűlt pénzt bezsebelhessék. Az izgalmas döntéshelyzetek, nem várt fordulópontok a nézők nagy része számára lebilincselőek. Patinás múlt és a jelen, high-tech, produkció, ez egy egész különleges vetélkedő műsor.

Mindezek után hétköznap további sorozatokat, hétvégén pedig népszerű filmeket tekinthetünk meg.

A hétvége délelőttjét megkapták a gyerekek, a déli időszaktól pedig a magazinműsoroké a főszerep. A Trendmániában a legújabb trendeket, a Nagyítóban társadalom értékelést, az Innovátorban kutatók fejlesztéseit, az Új ház épül műsorában az otthonteremtés kérdéseit, tényeit, a Poggyászban utazási élményeket, a Zöld Gömb: Vertikál Kupa adásában a környezettudatosság lehetőségeit ismerhetjük meg.

Ezen kívül színre lép egy autós, egy kutyás, egy női és egy gasztro magazin is, tehát a TV2 műsorában mindenki talál számára megfelelő programot.

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!