TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

194 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Körkapcsolás az olasz bajnokságot eldöntő mérkőzésekről

  2022. május 20.

A Sport TV története során először számol be egyszerre több platformon is élőben egy kiemelt eseményről. Az olasz bajnokság aranyérméről döntő két találkozóról a Sport2-n körkapcsolás keretében számol be, míg az AMC Mikro nevű, ingyenes alkalmazáson először fut egyszerre magyarul két élő stream, hiszen a Sassuolo-Milan és az Internazionale-Sampdoria mérkőzést megszakítás nélkül, teljes hosszában, önállóan csak itt mutatjuk.

Körkapcsolás az olasz bajnokságot eldöntő mérkőzésekről

   Sport2 | Sport2 HD

Visszatér a Barátok közt is az RTL Magyarország képernyőjére

  2022. május 13.

Június 1-től az RTL Magyarország kábelcsatornája, az RTL Gold, vadonatúj műsorstruktúrával kezdi a nyarat! Visszatér a legendás Barátok közt a képernyőre, a Balázs Show és a Mónika Show pedig az RTL Goldon még nem látott részekkel jelentkezik!

Visszatér a Barátok közt is az RTL Magyarország képernyőjére

   RTL Gold

Álomszobagyár a Spektrum Home-on

  2022. május 06.

A Spektrum Home portfoliójában számtalan olyan műsort élvezhetnek a nézők, ahol a vágyak, az ötletek és a kreativitás játsszák a főszerepet. Ilyen többek között a rendkívül kedves és szerethető Álomszobagyár is, amely 2020 óta van jelen a csatornán, és amely számtalan rendkívül kellemes meglepetést okozott már a tulajdonosoknak.

Álomszobagyár a Spektrum Home-on

Dombi magas fordulatszámon pörög

  2022. május 05.

Dombóvári István mostanában nagyon elfoglalt és szinte minden perce be van osztva: nemrégiben Amerikában lépett fel, könyvet ír, rendezvényeket szervez, illetve most ért véget ötödik, Kettőskereszt, vagy amit akartok című, a közösségi média rejtelmeiről szóló önálló estjének a turnéja. A műsort május 6-án a Comedy Central nézői is végig szórakozhatják majd, amelynek kapcsán Dombi saját közösségi média használati szokásairól is mesélt.

Dombi magas fordulatszámon pörög

Régi ízek nyomában a TV Paprikán

  2022. május 02.

Bede Róbert és Kapusi Gerti, a TV Paprika népszerű párosa ezúttal a régi magyar konyha ízeinek nyomába ered, és számtalan olyan receptet mutat be, amelyeknek nagy része ugyan már kikopott az étlapok kínálatából, de érdemes őket újra beemelni a hétvégi otthoni menüsorba.

Régi ízek nyomában a TV Paprikán

   TV Paprika

Indul a hazai gyártású sikersorozat új évada

  2022. április 28.

Újabb exkluzív helyszínekre vezeti a nézőket a Discovery Channel egyik legnépszerűbb műsora, a hazai gyártású Made in Gyetván Csabával következő évada. Az egy-egy órás epizódok egyenként két témának járnak utána, a gyógyszertesztektől a repülőgépszervizen át az iskolatáska- és cipőgyártásig. A négyrészes sorozat premierjei május 3-tól kedd esténként 20 órától láthatóak a Discovery Channel műsorán.

Indul a hazai gyártású sikersorozat új évada

Május 9-én megújult évaddal tér vissza a Drágám, add az életed!

  2022. április 27.

Köllő Babett és Tilla műsorvezetésével debütál a Drágám, add az életed! vadonatúj szériája, amelyben ezúttal nem csupán a férfiaké lesz a főszerep! A TV2 vetélkedőjében hétköznap esténként izgalmas és eddig nem látott feladatokban küzdenek meg egymással, a döntőbe jutásért és a mesés álomutazásért olyan hazai sztárpárok, mint Hódi Pamela és Tóth Bence, Gáspár Győző és Gáspár Bea, Kótai Misi és Kótai Kriszta, Varga Viktor és párja, Lili, és Kökény Attila és felesége, Aranka.

Május 9-én megújult évaddal tér vissza a Drágám, add az életed!

   TV2 | TV2 HD

A Sport1 közvetíti Taylorék dartsparádéját

  2022. április 22.

A Sport1-en lesz élőben látható a május 17-i Hungarian Darts Show. A többek között Phil Taylorral és Michael van Gerwennel fémjelzett gáláról a csatorna több mint négyórás élő műsorfolyamban számol be.

A Sport1 közvetíti Taylorék dartsparádéját

   Sport1 | Sport1 HD

Indul a Túlsúlyos jóbarátok

  2022. április 19.

A Dundi nővérek sikerére építve, a TLC bejelentette legújabb életmódváltó műsorát, a Túlsúlyos Jóbarátokat! Vannessa és Meghan, két barátjukkal, Tinával és Ashely-vel együtt teljes szívvel és kirobbanó humorral küzdenek az elhízással. A vadonatúj sorozatban a társaság elindul a testvériség, a fogyás és az önfelfedezés útján.

Indul a Túlsúlyos jóbarátok

   TLC

Új produkcióikkal térnek vissza a Comedy Club nagy nevettetői a tévéképernyőkre

  2022. április 07.

Tavasztól ismét középpontba kerülnek a humor fenegyerekei, hiszen a hetedik évaddal tér vissza a tévéképernyőkre a Comedy Club! Az elit társaság kőkemény tagjai a saját, szigorú szabályaik szerint működnek, és könyörtelenül támadásba veszik a rekeszizmainkat. Április 8-ától péntekenként többek között Dombóvári István, Kőhalmi Zoltán és Litkai Gergely is új önálló estjével jelentkezik a Comedy Centralon!

Új produkcióikkal térnek vissza a Comedy Club nagy nevettetői a tévéképernyőkre
Első01234Utolsó

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!