TvMustra logo
Twitter Live Google Plus Megosztás:
BLOG CSATORNÁK HIRDETÉS & MARKETING

Online

tv műsorújság

193 Csatorna kínálata egy helyen
TvMustra tv újság és műsorújság
Értékelés:
4,04/5 (114 szavazat)
19:40 – 23:00
Exatlon Hungary
12
(50. epizód, extrém sport-reality) Műsorvezető: Palik László A legenda folytatódik, jön az Exatlon Hungary! Két évad, 190 epizód és több, mint 3500 versenyfutam után újra jön az Exatlon Hungary.
A TV2 extrém sport-realityje hamarosan a napfényes Dominikai Köztársaságból jelentkezik, ahol már a jól ismert, embert próbáló akadálypályák mellé még nehezebb, nagyobb kihívást jelentő és látványosabb pályák épültek, hogy otthont adjanak a Bajnokok és Kihívók párharcának. Az Exatlon Hungary műsorvezetője ezúttal is Palik László lesz.
Értékelés:
4,00/5 (2 szavazat)
22:55 – 01:25
Most már elég!
16
(amerikai akciófilm, 2002.) Minden csodálatosan alakul Slim életében. Megismerkedik a jóképű Mitch-el, és esküvőjük után nem sokkal megszületik kislányuk is.
A tökéletes boldogság azonban szertefoszlik, mikor Slim megismeri férje rejtett, sötét oldalát. A brutális férj a veréstől sem riad vissza, hogy sakkban tartsa feleségét. Az egyetlen kiút a szökés a pokollá vált családi fészekből. Mitch azonban ördögi módon a nyomukra bukkan, pénze és befolyásos barátai segítségével mindenhol fenyegeti őket. Anya és lánya már sehol sincsen biztonságban. Slimnek nincs más választása: a menekülés helyett fel kell vennie a harcot. Megkezdődik a küzdelem életre, halálra.
Értékelés:
5,00/5 (2 szavazat)
21:55 – 00:50
Godzilla
12
(amerikai fantasztikus akciófilm, 1998.) A francia titkosszolgálat az egyik polinéziai szigeten atomrobbantást hajt végre, melynek hatására a sziget állatvilágában mutáció következik be.
A kísérlet következtében gigantikusra nőtt, agresszív hüllő, Godzilla az éhségtől és dühtől hajtva megtámadja New Yorkot. A várost romba döntő szörnyeteget képtelenek a hadsereg csapatai megfékezni, s hamarosan kitör a pánik. Egy atomtudós (Matthew Broderick) és egy különös francia férfi (Jean Reno) közös erővel próbálják megfejteni az irtózatos méretű lény rejtélyét és megállítani a pusztítást, amíg még nem késő.
Értékelés:
2,00/5 (2 szavazat)
21:00 – 23:45
Az elnök végveszélyben
(akciófilm, 2013.) Két ember bujkál a Fehér Házban. Árnyékként osonnak végig a folyosókon, liftaknában húzzák meg magukat, s a medence körül lapulnak.
Az elnök az), akit a CIA utolsó talpon maradt ügynöke véd. A világ legjobban védett középületét elfoglalta egy terroristacsapat, ám jól kidolgozott tervük befejezéséhez az elnökre is szükségük van. Az épület fegyveresekkel van tele - egy paramilitáris egység mindenre elszánt tagjaival. Az ügynök azonban mindenre kész, hogy végrehajtsa azt a feladatot, amire felesküdött: meg akarja védeni az elnök életét!
Értékelés:
4,50/5 (10 szavazat)
19:00 – 20:00
New Amsterdam - Vészhelyzet New Yorkban
12
(1. évad, 1. rész: Az új főnök, Amerikai filmsorozat, 2018-2019.) Bloom felismeri, hogy az egyik beteg, egy újonnan Afrikából érkező fiú valószínüleg ebolás.
A fiút azonnal elkülönítik, az osztályt pedig lezárják, mert azt gyanítják, hogy a fertőzés terrorista cselekmény része. Amikor a fiú állapota kritikussá válik, Bloom csak minimális védőfelszereléssel siet a segítségére. Ezzel kockára teszi a saját életét is. Frome segíteni szeretne a fiatal Gemmának, akit rendszeren bántalmaztak a nevelőotthonokban. Dr. Max Goodwin, a New Amsterdam kórház új orvosigazgatója azzal kezdi munkáját, hogy egyesével megismerkedik a személyzettel, még a takarítókkal is. Azt szeretné tudni: hogyan segíthetek? Válasz hiányában kész egy egész osztálynak felmondani, ha ott az orvosokat jobban érdeklik a bevételi források, mint a hatékonyabb gyógyítás. Max minden építő ötletre vevő, és azonnal cselekszik. Csak saját, titkolt halálos betegsége az, ami megállíthatja a reformokban.
Értékelés:
0,00/5 (0 szavazat)
22:50 – 01:40
Elemi ösztön
15
(krimi-thriller, 1992.) A San Fransisco-i rendőrség, Johnny Boz-t, a korábbi rock sztár és jelenleg a polgármester jó barátjaként is ismert. Holtan találják az otthonában, meztelenül az ágyában.
Nick Curran (Michael Douglas) nyomozó kapja meg az ügyet. Az első számú gyanúsított Catherine Tramell (Sharon Stone), a titokzatos és kihívó regényírónő, aki nem csak Boz szeretője volt, de a nyomozás során az is kiderül, hogy a gyilkosság részletes leírása megtalálható Catherine egyik könyvében. Viszont Catherine pont ezt hozza fel saját védelmére, így Nick-nek egyre mélyebbre kell ásnia az ügyben. Ami során nem csak egyre több érdekes tényt és bizonyítékot talál, hanem kifogásolható közelségbe is kerül Catherine-hez, aki nem is próbálja tagadni, hogy egy igen veszélyes játszmára hívja ki Nick-et...
Értékelés:
4,26/5 (19 szavazat)
22:45 – 00:30
Showder Klub
16
(21. évad, 3. rész, Vidám show-műsor, 2018.) A 21. évad harmadik részében (163. adás) Janklovics Péter, Ráskó Eszter és a Szomszédnéni Produkciós Iroda estjét láthatjuk. A Showder Klub 21.
évadában továbbra is "maradunk a dumánál", vagyis a hazai humor legnagyobb poénpartizánjai ezúttal is csőre töltött puskával mennek a harctérre, legyen az politikai vagy közéleti téma. A legenda folytatódik! A tízéves Showder Klub tavaszi évadában az új generáció mellett a rég nem látott kedvencek is felbukkannak. Tíz év után újra fellép a Showder Klub deszkáira kedvenc maciarcunk, Szupkay Viktor, a vitriolos szépség, Kormos Anett, és a stand up Fábry Sándora: Fábry Sándor!
Értékelés:
0,00/5 (0 szavazat)
21:55 – 23:05
Bűntények a Riviérán
12
(10. évad/11. rész, francia filmsorozat, 2016.)
Értékelés:
5,00/5 (4 szavazat)
21:00 – 23:45
Pókember - Hazatérés
12
(amerikai sci-fi akciófilm, 2017.) Kamaszodni eleve nem könnyű, és Peter nem arról híres, hogy feltalálja magát. Nagyon vicces srác, mégsem tartozik a nagymenők közé. Nappal.
Éjszaka azonban övé a nagyváros, és nemcsak utcaszinten. Különleges szerkóban lendül felhőkarcolóról felhőkarcolóra, nem lehet meglépni előle és nem könnyű legyőzni. Eddig legalábbis senkinek sem sikerült. De a Pókember most egészen új ellenségekkel találkozik, és úgy tűnik, még a szokásos humora is kevés lehet hozzá, hogy életben maradjon. Az új bajban új szövetségesek után kell néznie.
Értékelés:
0,00/5 (0 szavazat)
22:00 – 23:55
A sötétség titkai - Lombház
18
(amerikai thriller, 2019.) A sztár séf, Peter Rake megpróbálja elkerülni a nyilvánosságot a bulvárlapokban róla megjelent cikkek után.
Családjának az erdőben lévő házába költözik, de a múlt szellemei mindenütt jelen vannak, és az adósságokat rendezni kell.
A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!