TvMustra logo
Twitter Live Google Plus Megosztás:
BLOG CSATORNÁK HIRDETÉS & MARKETING

Online

tv műsorújság

186 Csatorna kínálata egy helyen
TvMustra tv újság és műsorújság
Értékelés:
5,00/5 (6 szavazat)
21:35 – 22:50
Gyertek át!
(4. évad, 5. rész, A sztárvetélkedő, 2019.) Sebestyén Balázs csipkelődő, pikáns humort sem nélkülöző műsora megújult formában szórakoztatja újra a nézőket.
Csütörtök esténként egy-egy tematika alapján meghívott hírességekből álló, két 4 fős csapat küzd meg egymással a dicsőséges győzelemért. Többek között összecsapnak a Nyerő Páros szerelmesei, Cicciolina és Kelemen Anna imádói, a jó nők é s rajongóik és szembenéz egymással a média két fenegyereke, Dömsödi Gábor és Hajdú Péter is, akik legkevésbé sem a felhőtlen viszonyukról közismertek. A műsorvezető és a játékosok a buli hevében sem kímélik egymást, a fergeteges hangulat garantált.
Értékelés:
4,19/5 (27 szavazat)
19:15 – 21:30
Exatlon Hungary
(extrém sport-reality, 2019.) Műsorvezető: Palik László Az Exatlon Hungary a TV2 új extrém sport-realytije. A produkció műsorvezetője a nyolc év kihagyás után képernyőre visszatérő Palik László.
A Bajnokok és a Kihívók 8-8 fős csapatokban küzdenek meg egymással a versenyben. Minden csapatot négy nő és négy férfi versenyző alkot. A játékosok egyéni teljesítményei nagyban befolyásolják a csapatuk eredményét, így közös érdek, hogy mindenki a legjobb formáját nyújtsa a verseny során. A parkourok, azaz szabadtéri akadálypályák nem várt kihívások elé állítják a szereplőket, akiknek a fizikai erőnlét mellett szükségük lesz a maximális koncentrációra, pszichés felkészültségre is. Nem mindennapi helyszínen, a Dominikai Köztársaságban küzd meg egymással a Bajnokok és Kihívók csapata, hogy végül a legjobb versenyző a dicsőség mellett 20 millió forintos fődíjjal térjen haza.
Értékelés:
0,00/5 (0 szavazat)
22:45 – 00:50
Még egy kis pánik
(amerikai-ausztrál vígjáték, 2002.) Paul Vitti, a rettegett maffiavezér egy nap igencsak meglepi őreit a börtönben: bárgyú mosollyal fel-alá mászkál, és időről-időre nótára gyújt.
Ha Vitti musicalszámokat kezd el dalolni a cellájában, vajon ki máshoz fordulhatnak az illetékesek, mint a pszichiáteréhez? Sobel doktor hiába tiltakozik, gyorsan megszületik döntés: Vitti beköltözik Sobel házába, hogy alapos kezelésnek vesse alá magát. Mi lesz ebből?! Nos, csak semmi pánik! Újra együtt a furcsa páros a nagysikerű Csak egy kis pánik második részében. Vitti (Robert De Niro) ezúttal készen áll, hogy új életet kezdjen, messze a maffia világától - legalábbis ezt állítja. Gyenge idegzetű pszichiátere, Ben Sobel (Billy Crystal) azonban nem biztos benne, hogy ez a született bűnöző valaha is jó útra térhet.
Értékelés:
4,17/5 (6 szavazat)
19:00 – 20:00
NCIS: Los Angeles
(8. évad/14. rész, amerikai krimisorozat, 2016.)
Értékelés:
0,00/5 (0 szavazat)
23:00 – 01:30
Fűrész 3.
(horror, 2006.) Jigsaw, az ördögien kegyetlen és gyilkos játékok kitalálója minden idők legbrutálisabb sorozatgyilkosa.
A bűnöző azonban az új tanítványával, Amanda-val az oldalán eltűnik az üldözői szeme elől. Miközben a rendőrök megpróbálnak a nyomára akadni, a gyanútlan Dr. Lynn Denlon nem is sejti, hogy Jigsaw őt szemelte ki sakktábláján az utolsó gyalog szerepére. A kórházból kijövet, az egyik esti műszak után Amanda elrabolja, és az elhagyatott raktárépületbe viszi, ahol a halálos beteg Jigsaw rejtőzik. Egy másik ártatlan áldozattal, Jeff-fel együtt pedig a doktornő azt a feladatot kapja, hogy tartsa életben a gonoszt...
Értékelés:
4,33/5 (3 szavazat)
19:30 – 20:30
Monk - A flúgos nyomozó
(4. évad, 1. rész: Mr. Monk és a másik nyomozó, Amerikai krimivígjáték-sorozat, 2002-2006.)
Monk igen nehéz versenybe kerül egy ékszerbolt tulajdonosának gyilkossági ügyében, mikor egy másodosztályú nyomozó vesztes hírnévvel még meglepőbb módon tárja fel a nyomokat, mint ő. Adrian Monk civil konzultásként segíti a rendőrség munkáját. A rendőrök élő legendaként néznek rá, bár Monk mostanában elég furán viselkedik, elviselhetetlenül bogaras.
Értékelés:
0,00/5 (0 szavazat)
21:00 – 23:15
Mike és Dave esküvőhöz csajt keres
(vígjáték, 2016.) Mike (Zac Efron) és Dave (Adam DeVine) igazi sportemberek: ők a felelőtlen bulizás, az elhajlás, a komolytalanság és fel nem növés bajnokai.
A sok futó kapcsolatnak csak egy hátránya van, amikor nővérük férjhez megy, fogalmuk sincs, kit vigyenek magukkal a hawaii lakodalomba. Így aztán, feladnak egy hirdetést, ami viszont valahogyan önálló életre kel: pillanatok alatt százezrek látják és lájkolják a szöveget. A sok jelentkező között a srácok végre rátalálnak az igazira: arra a két csajra, aki felelőtlen bulizásban, elhajlásban és komolytalanságban is túltesznek rajtuk...
Értékelés:
3,63/5 (38 szavazat)
21:30 – 22:45
Éjjel-Nappal Budapest
(1476. rész, Magyar filmsorozat, 2019.) Lili nagyon várja, hogy együtt töltse a napot Tedivel, és mikor Mesi kételkedik, öntudatosan közli vele, hogy ő igenis képes gondoskodni a kicsiről.
Valamivel később azonban benne is kétségek támadnak, hogy képes lesz-e jó anyja lenni a fiának. Aztán Júlia segítségével összeszedi magát, és az anyai ösztöneire hagyatkozik. Reggel Márk beszámol Karolának, hogy mennyi borsot tör Teó orra alá. Közben Teó elmondja Evelinnek a mestertervét, amivel megszabadulhatnak Márktól: drogot rejt el a mosogatópult alatt, aztán kihívja a rendőrséget a férfira. Evelin hallani sem akar erről, kb. megtiltja Teónak, hogy ezt tegye! Teó ennek ellenére elrejti a csomagot, ám Márk az eldugult a mosogató javítása közben észreveszi, és kitalálja, hogy honnan fúj a szél. Mikor reggel Dia rájön, hogy semmit nem tanult az aznapi szintfelmérő dolgozatra, körüludvarolja Lutzot és Vityát, hátha ők kihúzzák a csávából. Lutz később odaadja neki a megoldásokat, mire Dia hálából szenvedélyesen megcsókolja. Később, az esti bulin azonban elhárítja Lutz közeledését, Vityához viszont vonzódni kezd.
Értékelés:
0,00/5 (0 szavazat)
21:10 – 22:15
Candice Renoir
(2. évad/1. rész, francia komédia sorozat, 2014.) Egy rögbi edzőt durván bántalmaznak, és hagyják meghalni. Ki haragudhatott meg ennyire erre az emberre, akit mindenki tisztelt?
Talán egy olyan korábbi játékos bosszúja ez, akit doppingolás miatt tettek ki a csapatból? Vagy a válasz inkább az áldozat magánéletében keresendő?
Értékelés:
0,00/5 (0 szavazat)
21:00 – 23:45
Godzilla
(amerikai fantasztikus akciófilm, 1998.) A francia titkosszolgálat az egyik polinéziai szigeten atomrobbantást hajt végre, melynek hatására a sziget állatvilágában mutáció következik be.
A kísérlet következtében gigantikusra nőtt, agresszív hüllő, Godzilla az éhségtől és dühtől hajtva megtámadja New Yorkot. A várost romba döntő szörnyeteget képtelenek a hadsereg csapatai megfékezni, s hamarosan kitör a pánik. Egy atomtudós (Matthew Broderick) és egy különös francia férfi (Jean Reno) közös erővel próbálják megfejteni az irtózatos méretű lény rejtélyét és megállítani a pusztítást, amíg még nem késő.
Értékelés:
5,00/5 (1 szavazat)
22:55 – 23:55
Blöff
(2. évad/9. rész, amerikai-angol vígjátéksorozat, 2018.) A banda egy biztonságos házban gyűlik össze, de kénytelenek szembenézni Albert, Ines és Ortega polgármester lezáratlan konfliktusával.
Végül összefognak, hogy egy végső küzdelemben szálljanak szembe a polgármester embereivel.
A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!