TvMustra logo
Twitter Live Google Plus Megosztás:
BLOG CSATORNÁK HIRDETÉS & MARKETING

Online

tv műsorújság

192 Csatorna kínálata egy helyen
TvMustra tv újság és műsorújság
Értékelés:
4,10/5 (88 szavazat)
20:15 – 21:20
Drága örökösök
12
(3. évad, 69. rész: A pletyka, Magyar filmsorozat, 2019-2020.) Tibi nyomon van, és felkeres egy bölcs ismerőst.
Olga rejtélyes üzenetet kap, a panzióban számon kérik Vilmost, mindeközben egy meglepő pletyka futótűzként terjed szét a faluban. A Drága örökösök saját fejlesztésű, új napi sorozat, amely olyan család életébe enged bepillantást, akikkel egy hirtelen jött örökség miatt nagyot fordul a világ. A falusi nagypapa halála után kiderül, hogy az öreg hatalmas vagyont hagyott a vidéki életből már kiszakadt, fővárosban élő három gyermekére és két felnőtt korú unokájára. A 612 millió forint azonban csak úgy lehet az örökösöké, ha vállalják, hogy egy évre visszaköltöznek szülőfalujukba, Ökörapátiba. További feltétel, hogy a visszaköltözést követően a budapesti rokonok egy teljes éven át 12 óránál tovább nem hagyhatják el a kis falut. Aki ezt megszegi, az kiesik az örökségből, ha pedig egyikőjüknek sem sikerül teljesíteni a feltételeket, úgy a hatalmas vagyon a falusiakra száll. Drága örökösök - minden hétköznap este premier résszel - az RTL Klub műsorán! A 3.
Értékelés:
4,11/5 (72 szavazat)
20:10 – 22:50
Exatlon Hungary
12
(extrém sport-reality) Műsorvezető: Palik László 2020. januárjában szintet lép az Exatlon Hungary.
A TV2 sikerműsorának új évada ismét a Dominikai Köztársaságból jelentkezik, de új helyszínen, még látványosabb és nehezebb pályákon szállnak versenybe a Bajnokok és Kihívóik. Az Exatlon Hungary műsorvezetője ezúttal is Palik László lesz, a küzdelem pedig 30 millió forintért zajlik, mivel az embert próbáló verseny végén a női és férfi győztes 15-15 millió forinttal lesz gazdagabb. Az Exatlon Hungary Bajnok csapatában ezúttal is olimpiai és világbajnok sportolók kaptak helyet. Dominikán harcba száll Csollány Szilveszter, olimpiai- világ- és Európa-bajnok tornász; Dr.
Értékelés:
5,00/5 (1 szavazat)
21:00 – 23:30
15 perc hírnév
16
(amerikai thriller, 2001.) Eddie Fleming nyomozó a New York-i rendőrség kirakatembere, médiasztár.
Az idők során megtanulta, hogyan kezelje a médiát, hogyan fordítsa munkája hasznára, és miként ne húzzon ujjat ezzel a félelmetes hatalommal. A média dicsfényéből, az ismertségből és a vele járó kétes haszonból azonban a bűnözők is egyre inkább ki akarják venni a részüket. Ebben a törekvésükben sajnos szövetségesekre találnak a média világában és az igazságszolgáltatásban is megtalálható kalandorok személyében. Két ámokfutó kelet-európai bűnöző felbukkanása minden eddiginél nagyobb kihívás elé állítja a népszerű és dörzsölt zsarut.
Értékelés:
3,00/5 (2 szavazat)
19:05 – 20:05
SWAT - Különleges egység
12
(1. évad/7. rész, amerikai akciófilm-sorozat, 2017.)
Értékelés:
0,00/5 (0 szavazat)
19:00 – 21:15
Sivatagi lavina
12
(akció-krimi, 1994.) Santee, az ártatlanul elítélt férfi megszökik a börtönből. Menekülés közben túszul ejt egy fiatal nőt, Ritát, akiről hamarosan kiderül, hogy zsaru. A férfit a bosszúvágy vezérli.
Csapdába akarja csalni Severence nyomozót, aki börtönbe juttatta.
Értékelés:
2,57/5 (7 szavazat)
19:00 – 20:00
Magnum
12
(1. évad, 15. rész: A majdnem feleség, Amerikai akciókrimi-sorozat, 2018.) Magnumot elrabolják, hogy megszerezzék tőle a Rosalita koordinátáit, amin állítólag maradt még arany. Nuzónak emiatt az arany miatt kellett meghalnia.
A többiek aggódva keresik, és egyszer csak felbukkan Hannah, akit Magnum majdnem feleségül vett. Egy életérzés. Ez a megújult sorozat, a Magnum P.I. varázsereje. A legendás Tom Selleck által megformált szerepben a szuperhős filmek egyik sztárját, Jay Hernandezt láthatjuk, aki számára a bajusz nem szent, a sármja a piros Ferrarin kívül a szeme csillogásában, viselkedésének lazaságában, briliáns észjárásában és lehengerlő humorában rejlik. Mindez persze csak Higgins segítségével működik, aki az újratöltött Magnumban Juliett névre is hallgat, ugyanis a korábban sótlan karakter egy forróvérű szőke szépség formájában kel életre Perdita Weeks alakításában. A merész vállalkozás bevált, Higgins Juliettként valóban újjászületik, és izgalmasan felpörgeti a múlt századi tempót. Csak úgy süvítenek a golyók a fejünk mellett a páros puskaporos szócsatáiban, amelyhez a kiegyensúlyozott hátteret a harmadik kultikus szereplő, TC biztosítja, Stephen Hill megformálásában.
Értékelés:
5,00/5 (1 szavazat)
22:20 – 00:50
Az élet ízei
(ism., romantikus film, 2014.)
A festői szépségű dél-francia kisvárosban Madam Mallory (Helen Mirren) éttermének, az előkelő Le Saule Pleureur-nek nem akad párja: a Michelin csillagos konyhában egymás után készülnek a gasztronómiai csodák a szenvedélyes, ám kissé vaskalapos tulajdonosnő irányításával. Az egyszerű ételek is kifinomult fogássá változnak a keze alatt, amivel vendégeit teljesen megbabonázza. De a tökéletes recepthez mindig kell egy izgalmas hozzávaló. És ez most az egzotikus Indiából érkezik. Egyik napról a másikra toppan be a csendes városkába a Kaddam család, akik nem kisebb tervvel állnak elő, mint hogy megnyitják indiai éttermüket szemben a francia gasztro-csodával. Nemcsak a hangos zenétől lesz zajos a környék, de a kurkuma, a szegfűszeg, a curry, és a garam masala is felpezsdíti a lakók ízlelőbimbóit.
Értékelés:
3,81/5 (64 szavazat)
21:30 – 22:50
Éjjel-Nappal Budapest
12
(1745. rész, Magyar filmsorozat, 2020.) Mátéban feléled egy halvány reménysugár, amikor Tekla késznek mutatkozik beszélni, és békülni vele.
Ám a békülés nem megy úgy, ahogy azt Máté elképzelte, mert Tekla még mindig nagyon meg van bántva, és miután Máté elmondta, amit akart, el is küldi őt. Mélyen megbántva Máté céltalanul kóborol a városban. Nem bírja elviselni, hogy így megbántotta Teklát, és nem sok választja el attól, hogy a folyóba vesse magát. Szofi boldog, hogy mennyire otthon érzi magát Krisztiánnál. Ám amikor talál egy virágos ágyneműt, és Krisztián elmondja, hogy azt még az exétől kapta, Szofi igyekszik titkolni a zavarát. Ám később Tivadar munka közben tovább hergeli őt, azzal, hogy szexelni az ex ágyneműjén, elég cinkes dolog. Így amikor Szofi ismét hazaér, elragadtatva magát tönkreteszi a gyűlölt ágyneműt. A Patrikkal átbulizott éjszaka után Kata nehezen bírja elviselni, hogy egyedül kell az ágyában feküdnie. Ákos reggel elutazott egy kötelező orvosi vizsgálatra a csapathoz, amelyik kiszemelte, és nem tud elaludni. Hirtelen elhatározásból ráveszi Patrikot, hogy töltsék együtt a napot, ami igazán jól sikerül.
Értékelés:
1,00/5 (1 szavazat)
22:50 – 23:50
Supergirl
12
(4. évad/9. rész, amerikai akciófilm-sorozat, 2018.) Supergirl, a Flash, a Zöld Íjász és Superman életük legnagyobb csatájával néz szembe.
Értékelés:
0,00/5 (0 szavazat)
21:00 – 23:30
Mindörökké Batman
12
(amerikai fantasztikus akciófilm, 1995.) Gotham City épp csak megszabadult a rátelepedő bűnözőktől, máris itt van az új ellenség a kétarcú Tommy Lee Jones és a vicsorgó Jim Carrey személyében.
Persze Batman sem ül karba tett kézzel. Nem csak a felszerelése, autója, fegyverei újultak meg, hanem két segítőtársa is akadt: Robin (Chris O'Donell) és a gyönyörű doktornő (Nicole Kidman). Még több látvány, még nagyobb kalandok és még hatalmasabb harc a gonosz ellen - Mindörökké Batman!
Értékelés:
0,00/5 (0 szavazat)
23:00 – 00:05
Spartacus: Vér és homok
18
(3. évad/9. rész, amerikai akciófilm-sorozat, 2012.)
A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!