TvMustra logo
Twitter Live Google Plus Megosztás:
BLOG CSATORNÁK HIRDETÉS & MARKETING

Online

tv műsorújság

183 Csatorna kínálata egy helyen
TvMustra tv újság és műsorújság
Értékelés:
4,73/5 (15 szavazat)
19:35 – 21:40
A Konyhafőnök - Visszavágó
(20. rész, Gasztroreality, 2019.) A Konyhafőnök vadonatúj részei az RTL Klubon. A Konyhafőnökben újra indul a harc. A két Michelin-csillagos séf újra összecsap.
Az előző évadban Rácz Jenő győzött, Sárközi Ákos most visszavágóra készül! A két Michelin-csillagos séf ismét csapatot választ magának, mégpedig 40 vállalkozó kedvű civil versenyzőből kerülhet ki a Válogatóhét fordulói során az a 12-12 fő, akiket a séfek majd heteken át mentorálnak. Ők 24-en küzdhetnek meg A Konyhafőnök címért és a 10 milliós nyereményért. A séfek munkáját harmadik zsűritagként Fördős Zé segíti. A verseny még keményebb, mint valaha, hiszen mindkét séf azon van, hogy a saját mentoráltja legyen a legújabb Konyhafőnök, így az izgalmak és fordulatok a visszavágó során is garantáltak. A Konyhafőnök - esti premier adásokkal - az RTL Klubon.
Értékelés:
4,53/5 (17 szavazat)
19:10 – 20:45
Bezár a bazár!
(game-show, 2019.) Műsorvezetők: Tilla és Majka Bezár a bazár! - milliós nyeremények a TV2 műsorában! A TV2 gameshow-ja ötvözi a klasszikus kvízjátékot és az ügyességi feladatokra épülő műsorokat.
Ha a játékospárok jól válaszolnak a kvízkérdésekre, értékes másodperceket kapnak, hogy aztán az elnyert idő alatt minél több nyereményt szerezzenek a bazárból. A játékosoknak egy adásban kilenc fordulón kell túljutniuk. Egyikük - a kvízkirály - kilenc kvízkérdésre próbál helyesen válaszolni, ha ez sikerül, azzal időt nyer, amit a másik játékos - a nyereményvadász - használ fel arra, hogy a bazárból minél több értékes nyereményt szabadítson ki, mielőtt bezárul a bazár ajtaja. Ezen felül van egy tizedik, az úgynevezett "Mindent vagy semmit" kérdés: ha erre is jól válaszolnak, akkor a bazárban lévő összes nyereménytárgy a párosé lesz. A tíz kérdés alatt pedig két segítséget is felhasználhatnak a versenyzők. Bezár a bazár! - Április 23-tól minden hétköznap este a Tények után - a TV2 műsorán!
Értékelés:
5,00/5 (1 szavazat)
21:00 – 23:00
Amerikai Pite 3. - Az esküvő
(amerikai-német vígjáték, 2003.) A gimi őrült napjai, a külföldi cserediákok, a bulitáborok és a dilis ragasztó ma már csak a múlt emlékei.
Házasodni készül Jim, a piteprücskölő srác és Michelle, a zenetáboros csajszi. Michelle azt szeretné, ha tökéletes lenne az esküvő, amire nincs sok esély, tekintettel a körülményekre, de főleg a barátokra. Jim szeretné lenyűgözni leendő apósát és anyósát, ami bizonyos értelemben sikerül is. Gondjai vannak a tánctudásával is, ami pedig egy lagzin nem előny, sőt, a borotválkozás sem megy egészen simán. Eközben a jegygyűrű kalandosabb utat jár be mint az Egy Gyűrű.
Értékelés:
5,00/5 (2 szavazat)
23:00 – 00:55
Szexvideó
(amerikai vígjáték, 2014.) Jay (Jason Segel) és Annie (Cameron Diaz) 10 év után is boldog, kiegyensúlyozott házasságban élnek, de a hosszú idő és a két gyerek kioltotta kapcsolatukból a szenvedélyt.
Hogy újra lángra lobbantsák, készítenek egy izgalmas szexvideót. Az ötlet nagyszerűnek tűnik egészen addig, míg rá nem ébrednek, hogy privát filmjük nyilvánosságra került. Kétségbeesésükben őrült kalandba kezdenek, - lenyomozva a film útját barátaiknál, családjuknál, még Annie főnökénél is - hogy megmentsék hírnevüket, józan eszüket, de legfőképpen a házasságukat.
Értékelés:
4,00/5 (1 szavazat)
21:00 – 23:50
Die Hard 4.0 - Legdrágább az életed
(akciófilm, 2007.) A zsaru John McClane kihalásra ítélt dinoszaurusz egy olyan korban, ahol már minden az internet és a számítógép körül forog.
Mégis, megint csak rá vár a feladat, hogy egyenesbe hozza a dolgokat, amikor a világ legerősebb hatalmának számítógépes rendszere megbénul és az egész ország az összeomlás szélére kerül. A rejtélyes támadó mindent alaposan végiggondolt, mindent megtervezett, csak egyvalamivel, pontosabban valakivel nem számolt: McClane-nel. És a zsaru, ha beindul, akkor mindenki tudja, hogy kő kövön nem marad...
Értékelés:
4,07/5 (41 szavazat)
19:00 – 20:00
Drága örökösök
(1. évad, 18. rész: Bezárják a kocsmát?, Magyar filmsorozat, 2019.) A kocsmába egy morózus ellenőr érkezik, aki beható ellenőrzést tart, mely végzetes következményekkel jár.
Anikó mindvégig Attilára gyanakszik az ügy kapcsán, ám feltételezése nem bizonyosodik be. Kristóf pénzügyi gondjai megoldódni látszanak, örömében Budapestre megy kaszinózni Tamással. Tibi és Vali között konfliktust szül Tibi edzéskényszere, Attilához kijönnek a rendőrök, Anikó pedig egy budapesti magánlaborba készül. A Drága örökösök új napi sorozat, amely olyan család életébe enged bepillantást, akikkel egy hirtelen jött örökség miatt nagyot fordul a világ. A falusi nagypapa halála után kiderül, hogy az öreg hatalmas vagyont hagyott a vidéki életből már kiszakadt, fővárosban élő három gyermekére és két felnőtt korú unokájára. A 612 millió forint azonban csak úgy lehet az örökösöké, ha vállalják, hogy egy évre visszaköltöznek szülőfalujukba, Ökörapátiba. További feltétel, hogy a visszaköltözést követően a budapesti rokonok egy teljes éven át 12 óránál tovább nem hagyhatják el a kis falut.
Értékelés:
0,00/5 (0 szavazat)
22:00 – 00:15
Cool Túra
(ism., vígjáték, 2000.) Három egyetemista cimbora, Josh, E.L. és Rubin, s a később hozzájuk csapódó Kyle kalandos útjának története a New York melletti Ithaca városából egészen Austin-ig, Texas szívéig.
Minden egy tévesen elküldött videokazettával kezdődött. Josh ugyanis videóra vette egy röpke pásztoróráját, amit véletlenül élete szerelmének címezve adott postára. Valahogy utol kell érni a bűnjelet, mielőtt mindent végleg elront. Apu kocsija, kellő mennyiségű pia és Kyle jóvoltából droghegyek: minden készen áll a Nagy Útra! Az óhatatlan veszteségek listája útközben egyre csak gyarapodik. Felrobbant autó, ellopott busz, elvesztett szüzesség, egy bolond viagra árus, sőt egy lelkileg kikészített óriáspiton...
Értékelés:
2,00/5 (1 szavazat)
22:45 – 00:25
Menyasszony kerestetik
(Amerikai vígjáték, 2014.) Nardo (Thomas Middleditch) legénybúcsút tart a két legjobb barátja, Evan (Adam Pally) és Jason (T.J. Miller) társaságában.
A részegség utolsó stádiumában elbizonytalanodik a házasságot illetően, ezért Jason, barátja megmentése érdekében, megakadályozza az esküvőt. A csalódott és dühös Tracy (Shannon Woodward) egyedül megy el a nászútra Mexikóba. Nardo kétségbeesve utánamegy, de elrabolják az autóját, és otthagyják meztelenül a sivatagban. Csak Jasonra és Evanre számíthat, akiknél rosszabb megmentőket nem hordott még a föld a hátán.
Értékelés:
0,00/5 (0 szavazat)
21:00 – 22:10
Candice Renoir
(2. évad/1. rész, francia komédia sorozat, 2014.) Egy rögbi edzőt durván bántalmaznak, és hagyják meghalni. Ki haragudhatott meg ennyire erre az emberre, akit mindenki tisztelt?
Talán egy olyan korábbi játékos bosszúja ez, akit doppingolás miatt tettek ki a csapatból? Vagy a válasz inkább az áldozat magánéletében keresendő?
Értékelés:
0,00/5 (0 szavazat)
21:00 – 23:45
A csodálatos Pókember 2.
(amerikai akciófilm, 2014.) Még a szuperhősök sem tartják be az összes ígéretüket.
Peter Parker, aki vörös-kék pókruhájában üldözi a gonoszt a nagyvárosi utcákon megígérte szerelme haldokló apjának, hogy kerülni fogja a lányt - és így gondoskodik a biztonságáról. Ám ez egyszer megszegi az ígéretét. Nem elég neki, hogy elkapjon minden bűnözőt, kevés a toronyházak fölötti, őrült tempójú száguldás és lendülés: Gwen nélkül már semmit sem ér az élete. Lehet, hogy meg fogja bánni: egy új szupergonosz ellenfél, Electro felbukkanása ugyanis minden eddiginél nagyobb veszélybe sodorja - és a múltjából is újabb, tisztázatlan emlékek kísértik.
Értékelés:
3,00/5 (1 szavazat)
22:00 – 00:00
Végső állomás
(amerikai horror, 2000.) Alex Browning már akkor érezte, hogy valami nincs rendben, amikor még fel sem szállt a Párizsba tartó 180-as járatra.
Amikor azonban a gépen ülve, a felszállás előtti pillanatokban víziója támad, és tisztán lejátszódik előtte, ahogyan a repülőgép felrobban, akkor már biztosan tudja, hogy valami szörnyűség fog történni. Pánikba esve próbálja osztálytársait leterelni a repülőről. A teljes káoszt elkerülendő Alexet és hat társát leszállítják a gépről. A csalódott és dühös csoport elkeseredetten nézi, ahogy a gép felszáll... majd hirtelen hatalmas tűzgolyóvá változva felrobban. Habár Alex megérzése megmentette a többiek életét, mégsem tudják eldönteni, hogy hálásak legyenek-e neki, vagy inkább őt okolják a történtekért. Senki sem tudja mire vélni a dolgot. Alexet megbélyegzik, és kiközösítik, az FBI pedig minden lépését szemmel tartja. Az igazi rémálom pedig még csak most kezdődik. A baleset után nem sokkal különös körülmények között meghal az egyik túlélő, és a furcsa halálesetek ezzel még nem érnek véget.
A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!