TvMustra logo
Twitter Live Google Plus Megosztás:
BLOG CSATORNÁK HIRDETÉS & MARKETING

Online

tv műsorújság

191 Csatorna kínálata egy helyen
TvMustra tv újság és műsorújság
Értékelés:
4,03/5 (71 szavazat)
20:05 – 21:15
Drága örökösök
12
(3. évad, 14. rész: A tolvaj, Magyar filmsorozat, 2019-2020.) Szláven és Sándor megpróbálják helyrehozni a maguk baklövését, Tibi az új szomszédsággal hadakozik, miközben érdekes dologra bukkan.
Subicz ügyeskedni próbál, Tamás pedig úgy érzi, sínen van. A Drága örökösök saját fejlesztésű, új napi sorozat, amely olyan család életébe enged bepillantást, akikkel egy hirtelen jött örökség miatt nagyot fordul a világ. A falusi nagypapa halála után kiderül, hogy az öreg hatalmas vagyont hagyott a vidéki életből már kiszakadt, fővárosban élő három gyermekére és két felnőtt korú unokájára. A 612 millió forint azonban csak úgy lehet az örökösöké, ha vállalják, hogy egy évre visszaköltöznek szülőfalujukba, Ökörapátiba. További feltétel, hogy a visszaköltözést követően a budapesti rokonok egy teljes éven át 12 óránál tovább nem hagyhatják el a kis falut. Aki ezt megszegi, az kiesik az örökségből, ha pedig egyikőjüknek sem sikerül teljesíteni a feltételeket, úgy a hatalmas vagyon a falusiakra száll. Drága örökösök - minden hétköznap premier résszel - az RTL Klub műsorán! A 3. évad Tibi folytatja a nyomozást az örökséggel kapcsolatban, ám nem várt eredményre jut.
Értékelés:
3,88/5 (48 szavazat)
20:00 – 22:00
Exatlon Hungary
12
(extrém sport-reality) Műsorvezető: Palik László 2020. januárjában szintet lép az Exatlon Hungary.
A TV2 sikerműsorának új évada ismét a Dominikai Köztársaságból jelentkezik, de új helyszínen, még látványosabb és nehezebb pályákon szállnak versenybe a Bajnokok és Kihívóik. Az Exatlon Hungary műsorvezetője ezúttal is Palik László lesz, a küzdelem pedig 30 millió forintért zajlik, mivel az embert próbáló verseny végén a női és férfi győztes 15-15 millió forinttal lesz gazdagabb. Az Exatlon Hungary Bajnok csapatában ezúttal is olimpiai és világbajnok sportolók kaptak helyet. Dominikán harcba száll Csollány Szilveszter, olimpiai- világ- és Európa-bajnok tornász; Dr.
Értékelés:
4,20/5 (5 szavazat)
21:00 – 23:50
Millió dolláros bébi
16
(amerikai filmdráma, 2004.) Frankie Dunn pályája során számos fantasztikus bunyóst edzett és menedzselt. Mióta elidegenedett a lányától, Frankie jó ideje senkit sem engedett közel magához.
Aztán egy nap Maggie Fitzgerald besétál az edzőterembe. Maggie-nek sosem jutott sok semmiből, de van benne valami, ami csak keveseknek adatik meg: tudja, mit akar, és bármit hajlandó megtenni érte. Mester és tanítványa hol kimerítik, hol inspirálják egymást, megtalálják egymásban azt a fajta családi kötődést, amit oly régen elvesztettek. Csak azt nem tudják, hogy hamarosan egy olyan harccal kell szembesülniük, amelyhez több lélekre és bátorságra lesz szükség, mint eddig bármihez.
Értékelés:
0,00/5 (0 szavazat)
21:00 – 22:05
A rejtély
12
(1. évad/3. rész, amerikai thrillersorozat, 2008.) Olivia Dunham elvállalja a különleges megbízatást, így a zseniális tudós, Walter Bishop kimenője az elmegyógyintézetből határozatlan időre meghosszabbodik.
Fiára, Peter Bishop rendkívüli intelligenciájára is igényt tart az ügynökség, aki képes apja kutatásait értelmezni és kontrollálni. Erre szükség is van, amikor egy négyórás újszülött nyolcvan évesnek megfelelő holttestéhez hívják a csapatot az egyik kórházba.
Értékelés:
4,33/5 (3 szavazat)
21:00 – 23:30
Fák jú Tanár úr
(vígjáték, 2013.) A volt bűnöző, Zeki Müller barátnője elrejtette a férfi által ellopott pénzt, és valaki pont a szajré fölé húzott fel egy iskolát.
Zekinek ebben a helyzetben nincs más választása, kénytelen helyettes tanárnak kiadni magát a Goethe Középiskolában, és ezáltal újabb problémával gazdagítja a német oktatási rendszert: minden idők legőrültebb pedagógusával. Éjszakánként titokban próbálja kiásni a pénzt, napközben pedig drasztikus, bár hatékony módszerekkel igyekszik megnevelni a 10/b rakoncátlan diákjait. Ugyan pedáns kolléganője, Lisi Schnabelstedt elítéli a férfi radikális pedagógiai fogásait, azon kapja magát, hogy beleszeret, sőt még segít is neki előásni valamit, ami jóval többet ér a pénznél - Zeki erkölcsi integritását.
Értékelés:
4,64/5 (14 szavazat)
19:00 – 20:00
Halálos fegyver
12
(1. évad, 15. rész: A zugügyvéd, Amerikai akcióvígjáték-sorozat, 2016.)
Riggs és Murtaugh ismét kénytelen együtt dolgozni Karen Palmer ügynökkel, hogy megvédjék Leo Getzet, a kis zugügyvédet, aki belekeveredett egy drogkartelles leszámolásba. Amint egyre jobban belemerülnek az ügybe, rájönnek, hogy nem Leo az egyetlen, akit a kartell el akar intézni, hanem Palmer ügynöknek is ott van a célkereszt a hátán. A közös munka során többeknek is feltűnik, hogy Riggs és Palmer között izzik a levegő... Martin Riggs (Clayne Crawford), texasi nyomozó a felesége tragkus halála miatt betegesen veti bele magát a legveszélyesebb helyzetekbe. A veterán nyomozó, Roger Murtaugh (Damon Wayans) társa lesz, aki éppen túl van egy súlyos szívinfarktuson, és ezért minden igyekezetével azon van, hogy izgalmaktól mentes, nyugodt életet éljen. Ám Martin Riggs mellett ez korántsem egyszerű feladat.
Értékelés:
3,88/5 (48 szavazat)
22:50 – 01:20
Exatlon Hungary
(extrém sport-reality) Műsorvezető: Palik László 2020. januárjában szintet lép az Exatlon Hungary.
A TV2 sikerműsorának új évada ismét a Dominikai Köztársaságból jelentkezik, de új helyszínen, még látványosabb és nehezebb pályákon szállnak versenybe a Bajnokok és Kihívóik. Az Exatlon Hungary műsorvezetője ezúttal is Palik László lesz, a küzdelem pedig 30 millió forintért zajlik, mivel az embert próbáló verseny végén a női és férfi győztes 15-15 millió forinttal lesz gazdagabb. Az Exatlon Hungary Bajnok csapatában ezúttal is olimpiai és világbajnok sportolók kaptak helyet. Dominikán harcba száll Csollány Szilveszter, olimpiai- világ- és Európa-bajnok tornász; Dr.
Értékelés:
3,79/5 (63 szavazat)
21:30 – 22:50
Éjjel-Nappal Budapest
12
(1690. rész, Magyar filmsorozat, 2020.) Dávid azt hiszi végre célt ért a tervében, hogy tönkreteszi Joe-t, mikor úgy néz ki, hogy megkapja végre a DJ Sport fitneszre a banki hitelt.
Ám az öröme nem tart sokáig, mikor váratlanul megjelenik a DJ Sport fitneszben Joe, munkára készen. Dávid attól tart, hogy lebukik, ezért úgy dönt, hogy Joe kávéjába erős hashajtót kever, hogy még legalább egy napot nyerjen, míg megkapja a pénzt a banktól. Mikor Norbi megtudja, hogy nem sikerült a nyelvvizsgájának írásbeli része, kiborul, mert így nem sikerül teljesíteni az apjával kötött egyezség ráeső részét. Igaz, hogy a szóbeli vizsgán még menthetné a helyzetet, de kevés esélyt lát rá. Norbi elkeseredik, mert attól tart, hogy az apja anyagi támogatása nélkül vissza kell mennie Bajára, ahol viszont csak púp lenne az apja hátán. Norbi így bulizással próbálja meg elnyomni a fájdalmát, de a barátai átlátnak a szitán. Miután Karola előző nap sikeresen vette rá Rozinát a maradásra, Bence úgy érzi, mégis van még egy kis esély kettőjüknek, és újból harcolni próbál a szerelméért. Rozina azonban attól fél, hogy Bence megint be fogja csapni őt, és képtelen újra összejönni vele.
Értékelés:
3,00/5 (2 szavazat)
21:55 – 22:55
Rólunk szól
12
(3. évad/1. rész, amerikai drámasorozat, 2018.) Randall, Kate és Kevin a 38. születésnapjuk megünneplésekor jönnek rá, hogy életük új szakaszhoz érkezett.
Értékelés:
3,88/5 (8 szavazat)
21:00 – 00:05
Bad Boys 2. - Már megint a rosszfiúk
16
(amerikai akció-vígjáték, 2003.)
A miami drog-nyomozók, Marcus Burnett (Martin Lawrence) és Mike Lowrey (Will Smith) egy high-tech eszközökkel felszerelt csapat tagjaként próbálják megakadályozni, hogy Miamit ellepje az extasy. Tapia (Jordi Mollá), a könyörtelen drogbáró ellenőrzése alá akarja vonni az egész város jól jövedelmező drogkereskedelmét, nem kímélve senkit, aki az útjába kerül. Bonyolítja a helyzetet, hogy Marcus gyönyörű húga, Syd (Gabrielle Union), aki mellesleg titkos ügynök, egész véletlenül az események sűrűjébe keveredik, és igen kínos, sőt kockázatos helyzetbe hozza hőseinket.
Értékelés:
0,00/5 (0 szavazat)
23:00 – 00:05
Spartacus: Az aréna istenei
18
(1. évad/3. rész, amerikai kalandfilmsorozat, 2011.) A híres-hírhedt gladiátornak, Gannicusnak köszönhetően felragyog Batiatus csillaga.
Egyre erősebbnek, biztosabbnak érzi magát, és tisztán látja az utat, amelyen végig kell mennie, hogy gazdag, megbecsült és befolyásos római polgár legyen belőle. Ezért is éri váratlanul, hogy apja visszatér Szicíliából. Batiatus nem engedheti meg magának, hogy kiengedje a kezéből az irányítást. Terveihez megfelelő társat talált hűséges és számító feleségében, Lucretiában, valamint annak csábító barátnőjében, Gaiában. A triumvirátus mindent megtesz annak érdekében, hogy manipulálják az embereket és magukhoz ragadják a hatalmat Capuában.
A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!