TvMustra logo
Twitter Live Google Plus Megosztás:
BLOG CSATORNÁK HIRDETÉS & MARKETING

Online

tv műsorújság

186 Csatorna kínálata egy helyen
TvMustra tv újság és műsorújság
Értékelés:
4,31/5 (36 szavazat)
21:55 – 22:55
Doktor Murphy
12
(3. évad, 4. rész: Nehéz esetek, Amerikai filmsorozat, 2019.) Dr. Melendez páciense egy híres összeesküvés elméleteket gyártó férfi, akivel nehéz dolguk van, mert attól tart, hogy meg akarják mérgezni.
Csupán Shaunnak hisz, mert szerinte egy autista nem hazudik. Elméletét megerősíteni látszik, hogy mérgezéses tünetei vannak, de Shaun rájön, hogy olyan szert szed, amivel ő mérgezi saját magát. Claire páciense képtelen fájdalmat érezni, férje arra gondol, hogy más érzései sincsenek, és veszélybe kerül a házasságuk. Eközben Glassman doktor kapcsolata is válságba kerül. Shaun Murphy, a fiatal és kivételesen tehetséges sebész teljesen felkavarja az ország egyik legrangosabb kórházának az életét. A profik nehezen tudnak mit kezdeni a fiatal sebésszel, aki autizmussal és Savant-szindrómával küzd. A kollégáihoz személyesen kapcsolódni képtelen Shaun ugyanakkor rendkívüli megoldásaival folyamatosan megkérdőjelezi kollégái rutinját, és kivételes adottságával nem csak lemondott életeket ment meg, hanem kollégái szakmai fejlődésében is felbecsülhetetlen segítségnek bizonyul. A 3. évad Dr. Shaun Murphy mindent elkövet, hogy kivívja az elismerést az orvosok között, különösen Dr.
Értékelés:
4,14/5 (7 szavazat)
19:40 – 21:25
A Piramis
12
(game-show) Műsorvezető: Stohl András Itt a TV2 gameshow-ja, A Piramis! A játékospárokat összesen 10 kérdés és 24 labda választja el az akár több százmillió forintos nyereménytől.
A játékot két páros kezdi, egymással versenyezve azon, hogy három kérdés alatt kinek sikerül több pénzt gyűjtenie. A nagyobb összeget birtokló szerencsés továbbjutókból egyetlen adás alatt lehet milliomos, de az is előfordulhat, hogy minden álmuk szertefoszlik egyetlen szempillantás alatt. A Piramisban minden döntésnek, minden válasznak súlyos ára van. Különösen akkor, amikor a közös játékrész után a páros egyik tagja különválik és beül a Piramis belsejébe, ahol teljesen magára hagyva, minden külső segítség nélkül, egyedül kell megválaszolnia a kvízkérdéseket, miközben társa odakint engedi le a labdákat. Izgalmas játék, sorsfordító pillanatok, drámai döntések, hatalmas nyeremények és bukások, ezt kínálja A Piramis!
Értékelés:
5,00/5 (4 szavazat)
21:00 – 23:00
Hat nap, hét éjszaka
16
(amerikai akció-vígjáték, 1998.) Quinn (Harrison Ford) kemény, ámde csöppet sem ambíciózus pilóta, aki rozzant teherszállító gépén fekete fuvarokat vállal egyik trópusi szigetről a másikra.
Kényelmes életén esze ágában sincs változtatni. Robin (Anne Heche): sikerorientált és céltudatos nő, egy New York-i magazin szerkesztője, aki újdonsült vőlegényével nyaral egy egzotikus déltengeri szigeten. Egy sürgős munka azonban Tahitira szólítja, ezért repülőgépet bérel, melynek pilótája nem más, mint a laza Quinn. Az össze nem illő pár (vagy mondjuk úgy: tűz és víz) "repülőtörést" szenved egy lakatlan szigeten, s megkezdődik a veszélyes kalandokkal, az annál is veszélyesebb perpatvarokkal, és ami a legveszélyesebb: egy kis románccal tarkított váratlan vakáció, amelyhez foghatót nem reklámoznak utazási irodák. És akkor még említést sem tettünk a váratlanul felbukkanó vérszomjas kalózokról, akik a szigeten rejtegetik összerabolt kincseiket.
Értékelés:
4,57/5 (28 szavazat)
20:05 – 21:00
Gyilkos elmék
16
(1. évad/13. rész, amerikai-kanadai krimisorozat, 2005.)
Értékelés:
0,00/5 (0 szavazat)
19:00 – 21:50
Kingsman: Az aranykör
12
(ism., akcióvígjáték, 2017.) Ha a világot valami rettenetes baj, világuralomra törő főgonosz vagy más efféle rémség fenyegeti, akkor sem kell félnünk: van szakember, aki megállítja a gonoszságot.
A Kingsman közelharcra és rejtvényfejtésre egyaránt tökéletesen kiképzett, úriember ügynökei majdnem mindig tudják, mi a teendő. De néha a "majdnem mindig" is kevés. Az új ellenség természetesen világuralomra tör, valószínűleg őrült, és biztosan lángész: sikeresen csapdába csalja a Kingsman-csapatot, és felrobbantja a központjukat. Csak az újonc Töki és kiképzője, Merlin ússza meg a támadást: ők Amerikába menekülnek, ahol a szervezetükhöz hasonló, helyi cég, a Statesman egy embere várja őket. Együtt vágnak neki, eddigi legkeményebb, legveszélyesebb feladatuk leküzdésének...
Értékelés:
5,00/5 (1 szavazat)
19:00 – 20:00
New Amsterdam - Vészhelyzet New Yorkban
12
(1. évad, 17. rész: Menedék, Amerikai filmsorozat, 2018-2019.)
Az orvosok továbbra is próbálják áram nélkül megoldani a fennálló vészhelyzetet, Max pedig nem várt helyről kap segítséget annak érdekében, hogy ismét felgyulladjanak a fények a kórházban. Eközben Reynoldsnak minden kreativitását össze kell szednie annak érdekében, hogy a rendelkezésre álló korlátozott eszközökkel is meg tudja menteni Hught. Az Amerika legrégebbi közkórháza által inspirált filmsorozat Dr. Max Goodwin (Ryan Eggold), az intézet orvos igazgatója történetét követi nyomon, amint megpróbál életet lehelni a kórházba. Az ellentmondást nem tűrő Dr. Goodwin kénytelen teljesen felforgatni a jelenlegi állapotokat, és bebizonyítani, hogy semmi sem akadályozhatja meg célja elérésében.
Értékelés:
0,00/5 (0 szavazat)
22:25 – 00:20
Párterápia
15
(ism., akcióvígjáték, 2010.) Phil és Claire Foster tipikus középosztálybeli házaspár, két gyerekkel és egy kertvárosi házzal. Hogy szerelmüket ébren tartsák, minden héten "randiznak" egymással.
Egy idő után persze ez is egysíkúvá válik, így már előjátéknak is kevés az esti hancúrozáshoz. Phil ezért újít, Manhattan legelőkelőbb éttermébe viszi nejét kikapcsolódni. Asztalt azonban nem foglalt, így jobb híján másnak adja ki magukat. A bibi, hogy a Tripplehorn házaspár rossz fát tett a tűzre. Így aztán a romantikus estének lőttek, és a sajátos párterápia nem várt fordulatot vesz. Már nem Fosterék házassága, hanem az életük a tét...
Értékelés:
4,20/5 (15 szavazat)
22:50 – 00:30
Showder Klub
16
(1. évad, 8. rész, Vidám show-műsor, 2008.) Klasszikus stand up comedy-show - azaz állj ki és dumálj - a már ismert dumagépekkel, az ország legtehetségesebb fiatal humoristáival.
A műfaj gyökerei a tengerentúlra nyúlnak vissza, de Európában is népszerű ez a humorformátum. Az amerikai stand up egyik legnagyobb karriert befutott alakja, a Tonight Show házigazdája, Jay Leno. A Showder Klub humoristái - Rekop György, Dombóvári István, Szobácsi Gergő, Kiss Ádám, Csenki Attila, Aranyosi Péter, Somogyi András, Lorán Barnabás, Varga Ferenc József és Aradi Tibor, Duma Swing, Sulyok Péter, Orosz György, Gajdos Zoltán, Benk Dénes, Kovács András Péter, Kőhalmi Zoltán, Felméri Péter, Tóth Edu, Szomszédnéni Produkciós Iroda, Beliczai Balázs - saját életüket, a hazai celeb világot és a legszaftosabb közéleti kérdéseket tabuk nélkül feszegetve újra támadnak, és garantált, hogy mindenki megtalálja közöttük a kedvencét.
Értékelés:
4,60/5 (5 szavazat)
20:55 – 22:00
Harrow
16
(1. évad/10. rész, ausztrál drámasorozat, 2018.) Egy halott férfi magához tér Harrow boncasztalán, és azonnal túszul is ejti.
Eközben Dass megpróbálja összerakni a Quinn halála ügyében összeszedett nyomokat, és bizonyítékot talál arra, hogy Harrow bizonyítékokat semmisített meg. Ez további bizonyságul szolgál arra, hogy Harrow próbálta eltüntetni saját nyomait. Az évad záró része.
Értékelés:
0,00/5 (0 szavazat)
22:55 – 01:05
Annabelle 2. - A teremtés
18
(amerikai horror, 2017.) A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót.
Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikorőés a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkezik a ház szomorú falai közé. Egy babában ott bujkál a démon, és most új célpontot választ magának...
Értékelés:
2,45/5 (11 szavazat)
19:00 – 19:30
Jóbarátok
12
(2. évad/2. rész, amerikai vígjátéksorozat, 1995.) Amikor Carol Bent szoptatja, Joey és Chandler kényelmetlenül érzik magukat.
Sőt, még nagyobb a felháborodás, amikor Ross vigyáz Ben-re, és Phoebe úgy ellenőrzi az anyatej hőmérsékletét, hogy megkóstolja azt. Julie elhívja Monica-t vásárolgatni, amikor erre Rachel rájön, elárulva érzi magát. Joey "Bijan" kölnit népszerűsítő férfi az áruházban, de a helyzete kétessé válik, amikor az áruház felvesz egy másik férfit, hogyőlegyen az "Hombre" férfi. Rachel megpróbál kedvesebb lenni Julie-hoz, de nem tud őszinte lenni.
A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!