TvMustra logo
Twitter Live Google Plus Megosztás:
BLOG CSATORNÁK HIRDETÉS & MARKETING

Online

tv műsorújság

194 Csatorna kínálata egy helyen
TvMustra tv újság és műsorújság
Értékelés:
5,00/5 (2 szavazat)
20:15 – 22:45
A Konyhafőnök - Zé közbelép!
12
(8. évad, 8. rész, Gasztroreality, 2021.) A népszerű gasztroreality a 8. évadával és újabb izgalmas fordulatokkal látható az RTL Klub műsorán.
Idén is bepillantást nyerhetnek a nézők a casting nem mindennapi időszakába, ahol ezúttal is garantáltak a hatalmas kiborulások, a botrányok, a megható és vicces pillanatok. Sokan még mindig nehezen tűrik a kritikát és ennek most is hangot adnak. Újra amatőr szakácsok teszik próbára tudásukat. Hosszú évek várakozása után Fördős Zé végre csapatot kap, így egy új színnel bővül a paletta: jön a sárga csapat! Rácz Jenő, Sárközi Ákos és Fördős Zé próba teszik ízérzéküket, a jelölteket és egymást is. A versenyzőkre egyre extrémebb feladatok várnak, melyeket most is időre kell teljesíteniük. A verseny tétje továbbra is óriási: A Konyhafőnök cím és az ezzel járó 10 millió forint! A Konyhafőnök - Zé közbelép! premier részei hétköznap esténként az RTL Klubon! Az epizódok visszanézhetők az RTL Most platformon..
Értékelés:
3,91/5 (139 szavazat)
20:15 – 23:05
Exatlon Hungary
12
(97. epizód, extrém sport-reality) Műsorvezető: Palik László A legenda folytatódik, jön az Exatlon Hungary! Két évad, 190 epizód és több, mint 3500 versenyfutam után újra jön az Exatlon Hungary.
A TV2 extrém sport-realityje hamarosan a napfényes Dominikai Köztársaságból jelentkezik, ahol már a jól ismert, embert próbáló akadálypályák mellé még nehezebb, nagyobb kihívást jelentő és látványosabb pályák épültek, hogy otthont adjanak a Bajnokok és Kihívók párharcának. Az Exatlon Hungary műsorvezetője ezúttal is Palik László lesz.
Értékelés:
3,50/5 (4 szavazat)
23:00 – 01:30
Constantine - A démonvadász
16
(amerikai-német fantasztikus akciófilm, 2005.)
Az emberi érzékek számára felfoghatatlan vidékeket különös lények, angyalok és démonok népesítik be, tetteik sokszor a mi világunkban is következményekkel járnak. John Constantine magándetektív ebben a másik világban is járatos. Ugyanis megjárta már a poklot - szó szerint. A természetfeletti ügyekre specializált nyomozó egyik nap a szokásosnál is nehezebb ügybe botlik. Megbízója nem hisz a túlvilágban. A rendőrnő eddig csupán a kézzelfogható bizonyítékokban hitt, most azonban még az ördöggel is szövetséget kötne, hogy megtalálja ikertestvére gyilkosát.
Értékelés:
0,00/5 (0 szavazat)
22:50 – 00:45
Fék nélkül
12
(amerikai akciófilm, 2012.) A bicaja nyergében érzi a legjobban magát Wilee, aki egyike az 1500 New York-i kerékpáros futárnak.
Egészen pontosan a legjobb és a legvagányabb, aki őrült tempóban cikázik a kocsik között, és igyekszik kikerülni a nem várt akadályokat, legyen szó autóról vagy gyalogosról. Az egyik küldemény miatt azonban a veszély egy másik dimenziója tárul fel előtte. Kiderül, hogy a cuccra egy korrupt zsarunak is fáj a foga. A fickó üldözni kezdi a városon át, és Wilee-nek minden ügyességére szükség van, ha életben akar maradni.
Értékelés:
3,50/5 (4 szavazat)
21:00 – 00:15
Becstelen Brigantyk
15
(háborús filmdráma, 2009.) A megszállt Franciaországban Shosanna szemtanúja lesz, ahogy a német Hans Landa ezredes lemészároltatja a családját. A lánynak azonban sikerül megszöknie.
Új személyiséget felvéve Párizsban telepszik le, ahol egy mozit üzemeltet. Közben az amerikai Aldo Raine hadnagy zsidó katonákból verbuvál csapatot, amely a brutális akciói miatt kétes hírnévre tesz szert a németek között. A német vezetés közben Shosanna moziját szemeli ki az új propagandafilm premierjére, amelyen a Führer és a többi vezető is megjelenik. Miközben pedig Shosanna merényletre készül, Raine csapata is akcióba lendül, hogy a helyzetet kihasználja...
Értékelés:
4,50/5 (22 szavazat)
19:00 – 20:00
Halálos fegyver
12
(1. évad, 6. rész: Maradj távol!, Amerikai akcióvígjáték-sorozat, 2016.)
Riggs és Murtaugh egy fiatal fotómodell halálával kapcsolatos, nagy horderejű ügyben nyomoznak, és eközben felfednek egy ördögi titkot, amely Los Angeles egyik legprominensebb családjának a zárt ajtaja mögött zajlik. Riggst kísérteni kezdi a múlt, amikor rádöbben, hogy a halott feleségének legjobb barátnője is kötődik az ügyhöz. Megpróbálja figyelmeztetni a lányt, hogy maradjon távol azoktól az emberektől, de úgy tűnik, mindhiába. Martin Riggs (Clayne Crawford), texasi nyomozó a felesége tragkus halála miatt betegesen veti bele magát a legveszélyesebb helyzetekbe. A veterán nyomozó, Roger Murtaugh (Damon Wayans) társa lesz, aki éppen túl van egy súlyos szívinfarktuson, és ezért minden igyekezetével azon van, hogy izgalmaktól mentes, nyugodt életet éljen. Ám Martin Riggs mellett ez korántsem egyszerű feladat.
Értékelés:
4,00/5 (15 szavazat)
21:55 – 23:25
Farm VIP
(kaland-reality) Műsorvezető: Demcsák Zsuzsa Gazda: Gáspár Zsolti (A TV2 műsorkínálatából!
) A Farm VIP a nemzetközileg ismert formátum megújított verziójában, november 15-én első epizódjával kerül képernyőre a TV2 őszi kínálatában. A vadonatúj, nagyszabású kaland-reality műsorban tizennégy híresség, két hétfős csapatra bontva vállalkozik arra, hogy a hétköznapok kényelmét hátrahagyva, áram, csapvíz, nagybevásárlás, telefon és egyéb technikai eszközök nélkül bizonyítsa rátermettségét egy vidéki birtokon. Az egyik csapat egy komfortosabb parasztházban, a másik viszont egy omladozó pajtában éli mindennapjait, ahol gondozzák állataikat és veteményesüket, illetve magukra főznek és mosnak. A műsor azonban korántsem merül ki ennyiben. A két csapat ugyanis folyamatosan versenyez egymással: hol izgalmas játékokon, hol a vidéki élethez kapcsolódó termelési feladatokban mérik össze erejüket és tudásukat.
Értékelés:
4,30/5 (23 szavazat)
22:45 – 00:30
Showder Klub
16
(7. évad, 7. rész, Vidám show-műsor, 2011.) Klasszikus stand up comedy-show - azaz állj ki és dumálj - a már ismert dumagépekkel, az ország legtehetségesebb fiatal humoristáival.
A műfaj gyökerei a tengerentúlra nyúlnak vissza, de Európában is népszerű ez a humorformátum. Az amerikai stand up egyik legnagyobb karriert befutott alakja, a Tonight Show házigazdája, Jay Leno. A Showder Klub humoristái - Kormos Anett, Beliczai Balázs, Lorán Barnabás, Benk Dénes, Kovács András Péter, Kiss Ádám, Csenki Attila, Mogács Dániel, Hadházi László, Bödőcs Tibor, Felméri Péter, Rekop György, Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Somogyi András, Szupkay Viktor, Dombóvári István, Szöllősy-Csák Gergely, Szomszédnéni Produkciós Iroda, Bellus István, Kiss Ádám, Lorán Barnabás, Bruti, Hajdú Balázs - saját életüket, a hazai celeb világot és a legszaftosabb közéleti kérdéseket tabuk nélkül feszegetve újra támadnak, és garantált, hogy mindenki megtalálja közöttük a kedvencét.
Értékelés:
2,75/5 (4 szavazat)
19:05 – 20:05
Skorpió - Agymenők akcióban
12
(4. évad/1. rész, amerikai akciófilm-sorozat, 2017.)
A Skorpió csapat kénytelen együttműködni egyik régi ellenségével, Mark Collinsszal annak érdekében, hogy megakadályozzák az emberiség kihalását. Walter és Paige nem a megszokott módon irányítják kapcsolatukat.
Értékelés:
4,00/5 (2 szavazat)
21:00 – 23:15
A válságstáb
16
(amerikai vígjáték, 2015.) Jane Bodine politikai kampánymenedzser, aki túl sokszor szenved vereséget ahhoz, hogy a pályán maradjon.
Most azonban a bolíviai elnökjelölt Pedro Castillo-nak van szüksége a segítségére. A férfi nem túl népszerű az országában, így valamilyen nyerő stratégiára van szükség, hogy végül nyerhessen. Amikor Jane megtudja, hogy a régi ellenfele, Pat Candy már Pedro Castillo ellenlábasának kampánymenedzsere lett, gyorsan Bolíviába repül, s elvállalja az állást. Ahhoz azonban, hogy megnyerhessék a választást, több piszkos trükköt is szükséges lesz előhúznia a tarsolyából.
Értékelés:
3,00/5 (2 szavazat)
23:00 – 23:55
Árnyvadászok: A végzet ereklyéi
16
(3. évad/15. rész, amerikai fantasy sorozat, 2018.)
Miután néhány vitatható intézkedés következménye napvilágot lát, a csapat néhány tagjának meg kell vizsgálnia, hogy milyen indokláson alapulnak a szabályok. Akár a szerelem, akár hűség vagy bosszú miatt szegték meg a szabályokat, akkor is ki kell deríteniük, hogy a cél valóban szentesíti-e az eszközt.
A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!