TvMustra logo
Twitter Live Google Plus Megosztás:
BLOG CSATORNÁK HIRDETÉS & MARKETING

Online

tv műsorújság

188 Csatorna kínálata egy helyen
TvMustra tv újság és műsorújság
Értékelés:
5,00/5 (7 szavazat)
21:05 – 22:55
Nyerő Páros
12
(4. évad, 3. rész, Próbára tesszük a szerelmüket - Sztárpárshow, 2020.) Vadonatúj, még brutálisabb feladatok, hol vicces, hol éppen könnyes pillanatok.
Sebestyén Balázs és mindenre elszánt segédje, Kabát Peti nem kíméli a párokat a Nyerő Páros idei évadában. A 4. évadban is próbára teszik a szerelmüket! A nagysikerű sztárpárshow (gyártó: Solaz Média) legújabb évadában nyolc pár költözik be a Nyerő Páros villába és küzd meg a Nyerő Páros címért. Sebestyén Balázs és lelkes segítője, Kabát Peti az eddigi legkeményebb próbatételek elé állítják a szerelmeseket. Szem nem marad szárazon, de az mindig kérdés, hogy a könnyek a sírásnak vagy a nevetésnek köszönhetők. A pároknak nem csak a játékokon kell bizonyítaniuk az erejüket, ravaszságukat, hanem ügyesen kell taktikázniuk, játszaniuk a villában is, ahol együtt töltik a napjaikat. Mindannyiuk számára a cél az, hogy ők álljanak ott az utolsó szimpátia-szavazáson, ők kapják a többi pártól a legtöbb szavazatot és az övék legyen a Nyerő Páros trófea.
Értékelés:
3,86/5 (7 szavazat)
22:15 – 00:25
Love Bistro
12
(gasztro-reality műsor, 2020.) A mindenre elszánt párosok, akik az év bistro tulajdonosa cím mellett az 5 millió forintos fődíjért is harcba szállnak egymással: Cinthya Dictator és Molnár Tomi, Csisztu Zsuzsa és Dr.
Ketskés Norbert, Csizmadia Gergő és Rausch Bernadett, Dobó Ági és Kis Csaba, Eke Angéla és Budavári Balázs, Ember Márk és Antóci Dorottya, Horváth Gréta és Medggyes Dávid, Kökény Attila és Aranka, Molnár Tibi és Gáfor Délia, Oláh Gergő és Niki, Dr. Panyik Anita és Keresztessy Márk, Papp Szabi és Eszter, Polgár Tünde és Polgár Árpád, Pribelszki Norbi és Maja, Tápai Szabina és Kucsera Gábor, Tücsi és Sofron István, Szegedi Fecsó és Kiss Vivi, valamint Valkó Eszter és Radócz Péter Tizennyolc sztárpár, két séf és egy műsor, amely egy reality és egy főző-show párosítása - ez a Love Bistro. Augusztus 24-től hétköznap esténként a párkapcsolati próbatételeké a főszerep a TV2 formabontó, vadonatúj gasztro-realityjében.
Értékelés:
1,00/5 (1 szavazat)
21:00 – 23:15
Charlie angyalai: Teljes gázzal
12
(amerikai akció-vígjáték, 2003.) A szexi angyalok (Cameron Diaz, Drew Barrymore és Lucy Liu) visszatérnek, hogy megküzdjenek a gonosz exangyallal (Demi Moore).
Az érzéki és angyali szépségű lányok és segítőtársuk, Bosley (Bernie Mac) feladata, hogy visszaszerezzék a gyűrűket, amikben a nemzeti tanúvédelmi program résztvevőinek adatai találhatóak. Beletaposnak a gázba és indul a fergeteges iram, ami senkit nem kímél. Reszkessetek gonoszok, újra itt vannak az angyalok.
Értékelés:
4,59/5 (29 szavazat)
20:05 – 21:00
Gyilkos elmék
16
(1. évad/5. rész, amerikai-kanadai krimisorozat, 2005.) A Kriminális elmék izgalmas thrillerében egy elit nyomozócsapat történetét követhetjük figyelemmel.
A különleges egység Amerika legelvetemültebb bűnözőinek gondolkodását elemzi, és tagjai megpróbálnak a következő bűncselekmények elébe vágni.
Értékelés:
5,00/5 (5 szavazat)
21:25 – 00:00
Hófehér és a vadász
15
(fantasztikus film, 2012.) Ebben a látványos akció-kalandfilmben Kirsten Stewart alakítja Hófehért, aki szebb az őt elpusztítani készülő gonosz királynőnél (Charlize Theron).
Ám az ármányos nőszemély nem sejti, hogy az uralkodását veszélyeztető Hófehért a vadász megtanította a harc művészetére. És ha ehhez hozzávesszük, hogy a törpéket olyan kemény legények játsszák, mint Ian McShane, Ray Winstone, Bob Hoskins vagy Nick Frost, akkor már világosan látszik, hogy ez a mese egy egészen másfajta mese.
Értékelés:
2,73/5 (11 szavazat)
19:00 – 20:00
Magnum
12
(1. évad, 3. rész: Tükröm, tükröm, Amerikai akciókrimi-sorozat, 2018.) Luther a pókeradóssága fejében átad egy munkát Magnumnak.
A megbízó a menyasszonya múltjára kíváncsi, mert egy baleset után kiderült, hogy a nő arcátalakító műtéten esett át. A szálak egy évekkel korábbi rablógyilkossághoz vezetnek. Egy életérzés. Ez a megújult sorozat, a Magnum P.I. varázsereje. A legendás Tom Selleck által megformált szerepben a szuperhős filmek egyik sztárját, Jay Hernandezt láthatjuk, aki számára a bajusz nem szent, a sármja a piros Ferrarin kívül a szeme csillogásában, viselkedésének lazaságában, briliáns észjárásában és lehengerlő humorában rejlik. Mindez persze csak Higgins segítségével működik, aki az újratöltött Magnumban Juliett névre is hallgat, ugyanis a korábban sótlan karakter egy forróvérű szőke szépség formájában kel életre Perdita Weeks alakításában. A merész vállalkozás bevált, Higgins Juliettként valóban újjászületik, és izgalmasan felpörgeti a múlt századi tempót.
Értékelés:
0,00/5 (0 szavazat)
22:25 – 00:50
A spanom csaja
15
(vígjáték, 2008.) Dustin halálosan szerelmes Alexis-be. Az okos, gyönyörű és szexi csajnak azonban nem igazán tetszik kapcsolatuk ilyetén alakulása, rövid úton lapátra teszi a srácot.
Az elkeseredett ifjú szakemberhez, azaz a barátjához fordul segítségért. Tank igazi specialista hírében áll: randevúzni viszi az ex-barátnőket, majd pokollá téve életüket, szinte rákényszeríti őket, hogy visszameneküljenek egykori kedvesük karjaiba. Alexis-szel azonban nem a megszokott módon mennek a dolgok. A lány nem dől be a trükköknek, ráadásul Tank különös bizsergést érez iránta...
Értékelés:
4,20/5 (15 szavazat)
22:50 – 00:30
Showder Klub
16
(16. évad, 5. rész, Vidám show-műsor, 2015.) A hazánkban töretlen sikerrel futó Showder Klub újabb része látható ma az RTLII-n. A 16.
évadban is találkozhatunk új felfedezettekkel, és a hazai standup összes fontos helytartója szerepet kap a műsorban. A produkció az egyik legnagyobb európai humor szentély, amely abban a tekintetben is egyedülálló, hogy több, mint 40 humoristával van kizárólagos szerződése, köztük a rendkívül népszerű Kiss Ádámmal, Kovács András Péterrel, Aranyosi Péterrel, Dombóvári Istvánnal, Mogács Danival, Kőhalmi Zoltánnal, Beliczai Balázzsal és Tóth Eduval. A műsor a hazai televíziózás legnagyobb szórakoztató bázisa, országos kereskedelmi csatornán rajta kívül nincs a klasszikus standup comedyre épülő szórakoztató produkció, amely a humoristák személyiségén, sokszínű látásmódján keresztül tart görbe tükröt a politika, közélet és a celebvilág elé.
Értékelés:
0,00/5 (0 szavazat)
22:05 – 23:50
Nagy Ő az édenben
16
(2. évad/2. rész, reality, 2019.)
Értékelés:
0,00/5 (0 szavazat)
21:00 – 23:15
Tarzan legendája
16
(amerikai kalandfilm, 2016.) John Clayton (Alexander Skarsgard) jól öltözött és jól nevelt úriember, a viktoriánus Anglia átlagos polgára. De csak egy évtizede.
Éppen amikor már minden jó akarója azt hinné, hogy a benne lapuló vadember végleg eltűnt, hírét veszi, hogy egykori otthonában, Kongóban gonosz dolgok zajlanak. Egy bánya új területeket foglal, nem ismer kíméletet, és már azőrégi barátait is veszélyezteti. A férfi odautazik, és kénytelen harcba szállni a civilizáció pusztító erejével. És miközben minden eszközt bevet, hogy megállítsa a fehér ember terjeszkedését, saját maga is visszaváltozik azzá, akinek született, és aki titokban mindig is volt. Ahogy a ruha lefoszlik róla, ismétőlesz a dzsungel ura, a vadon szövetségese, a legyőzhetetlen Tarzan.
Értékelés:
3,00/5 (2 szavazat)
23:00 – 23:55
Árnyvadászok: A végzet ereklyéi
16
(2. évad/3. rész, amerikai fantasy sorozat, 2017.)
Amikor Alec élete veszélybe kerül, Jace elsiet, hogy megmentse parabatai társát, miközben a gonosz erők az árnyékvilágban és a való világban is a hősök ellen indulnak.
A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!