TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

Online tv műsorújság
191 Csatorna kínálata egy helyen
TvMustra tv újság

TV műsorújság - TvMustra - online TV újság felület

Értékelés:
3,06/5 (17 szavazat)
20:00 – 20:00
Az álommeló
12
(2. évad, 22. rész, Üzleti reality) A világ egyik legsikeresebb üzleti reality-je, Az álommeló (gyártó: UFA Magyarország Kft.) új évada az RTL-en.
Az első évad győztese Keserű Balázs lett, aki sikert sikerre halmozott és pár hónap alatt bizonyította rátermettségét Balogh Levente számára. Az előléptetésre pedig nem is kellett sokáig várnia, mert hamarosan Levente az egyik cégének élére őt nevezi ki ügyvezető igazgatónak, sőt egyik cégében részesedést is kap, ami azt bizonyítja, hogy akiben az üzletember látja a kitartást, a tehetséget és az elszántságot, arra lépésről lépésre újabb nagyszerű lehetőségek várnak. A megüresedett elnöki asszisztens pozíció pedig ismét nyitva állt a jelentkezők előtt. A jelölteknek a második évadban is adásról-adásra a munkakörhöz kapcsolódó feladatokat kell majd elvégezniük, hogy ezzel is bizonyítsák rátermettségüket.
Értékelés:
3,33/5 (9 szavazat)
19:55 – 19:55
Házasság első látásra
12
(Episode 27 - 1. évad/27. rész, reality sorozat, 2024.) A Házasság első látásra című reality műsorba 6 nő és 6 férfi vág bele, akiknek legnagyobb vágyuk az, hogy társra találjanak.
3 elismert párkapcsolati szakértő kíséri őket az úton, akik arra vállalkoztak, hogy a műsorba jelentkezők közül megpróbálják azokat a szingliket megtalálni, akik tökéletes társai lehetnek egymásnak. A szakértők: Gaál Viktor pszichológus, fő szakterülete az érzelmi intelligencia kutatása, Tóth Melinda pszichológus, aki kötődéssel, elköteleződéssel kapcsolatos problémák kezelésével foglalkozik, valamint Sarkadi Bálint klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, szexológus tanácsadó. Ők hárman tehát tudományos módszerekkel keresik meg a tökéletes párt azoknak, akik szinte már feladták a reményt. A világsikerű formátumot már 30 országban tűzték képernyőre Ausztráliától, Olaszországon át Norvégiáig, és közel 100 évadot élt meg.
Értékelés:
0,00/5 (0 szavazat)
21:00 – 23:25
Footloose
12
(amerikai zenés vígjáték, 2011.) A bostoni fú, Ren MacCormack egy déli kisvárosban találja magát, ahol jelentős adag kulturális sokk éri. Egy tragikus balesetet követően Shaw Moore betiltja a túl hangos zenét és a táncot.
A tiszteletes rosszallása ellenére Ren beleszeret a lányába , kézbe veszi a dolgokat és újra felpezsdíti a város vérkeringését.
Értékelés:
4,70/5 (33 szavazat)
19:00 – 20:05
Az elveszett ereklyék fosztogatói
12
(3. évad/12. rész, német-francia-amerikai kalandfilmsorozat, 2001.)
Sydney Fox egyetemi tanár és feketeöves karate mester, aki bejárja a világot elveszett, ellopott, illetve állítólagosan létező műtárgyak és régiségek után kutatva.
Értékelés:
1,00/5 (1 szavazat)
21:00 – 21:00
The Expendables - A feláldozhatók 2
15
(akció film, 2012.) Barney és a két új taggal kibővült csapat ismét megbízást kap Mr. Church-től.
A csapat tagjai könnyen jövő dohányban reménykednek, amikor azonban egyiküket brutálisan meggyilkolják, a feláldozhatók bosszút esküsznek. Barney és zsoldosai nem nyugszanak, amíg a gyilkos Vilain és csatlósai nem lakolnak meg tettükért. De hiába járnak idegen területen, ahol minden és mindenki ellenük dolgozik, a revánsvágytól fűtött csapat elszántan küzd, miközben az idővel versenyt futva egy váratlan veszélyt is el kell hárítaniuk, hiszen 2,7 kg tiszta plutóniummal már a világ egyensúlyát is meg lehet borítani...
Értékelés:
3,79/5 (364 szavazat)
19:00 – 19:00
A mi kis falunk
12
(4. évad, 15. rész: A lottóötös, Magyar vígjátéksorozat) A körülmények arra utalnak, hogy Zömbiknének ötöse volt a lottón. Ez Piroskát érdekli a legjobban, de többen szeretnének részesülni az állítólagos nyereményből.
Értékelés:
4,26/5 (27 szavazat)
20:00 – 20:00
Séfek séfe
(2. évad/7. rész, gasztro-műsor , 2018.) Az első évad sikerét követően vadonatúj részekkel, és Liptai Claudiával érkezik a Séfek Séfe.
A gasztro-tehetségkutatóban most is amatőr és profi szakácsok próbálják meggyőzni a műsor három profi séfjét, Krausz Gábort, Wolf Andrást és Vomberg Frigyest. Az előző szériához képest lesz pár változás, a megmérettetés bizonyos fázisaiban sokkal több nehezítő feladatot kapnak a játékosok. A válogatók alatt az eddigieknél is sokszínűbb karakterekkel találkozhatnak a séfek, akik számtalan humoros, feszült és drámai pillanatnak lesznek majd tanúi. Most is futószalagon érkeznek hozzájuk a kreációk, amelyekről fogalmuk sincs, ki készítette.
Értékelés:
1,36/5 (14 szavazat)
20:00 – 21:00
Dumaszínház
12
(1. évad/15. rész, magyar stand-up comedy, 2023.)

Nem talál semmi érdekeset a tévében? Olykor a bőség zavara miatt is előfordulhat, hogy úgy érezzük, semmi sem köt le minket igazán. Persze mindenkinek meg vannak a maga kedvenc műsorai, ezek általában vagy naponta egyszer vagy hetente egyszer megtekinthetők. Ha a köztes időben nem tudja mit nézzen, akkor a TvMustra online TV újság segítségével könnyebben rátalálhat az Önnek megfelelő műsorra!

Családi filmek, sorozatok érdeklik? Szeret a reggeli magazin műsorokkal ébredni?

Minden igényhez mérten találhatunk megfelelő műsor ajánlatot, ha jó helyen keresgélünk. A céltalan szörfölgetés a csatornák között nem csak értelmetlen, de időpazarlás is. Ezzel a módszerrel több, mint valószínű, hogy nem fogunk jó műsorra bukkanni, ám ha mégis, akkor jó eséllyel az már tart egy ideje és lemaradtunk az elejéről. Ha szerencsénk van, akkor vissza tudjuk nézni online az adott műsort (például az RTL Klub weboldalán, ahol egyúttal élő közvetítést is nézhetünk online).

A TvMustra esetében 191 csatorna kínálatát tekintheti meg. A részletes ismertetők segíthetnek a megfelelő műsor kiválasztásában, melynek köszönhetően könnyebben bukkanhat rá arra a programra, ami valóban érdekes lehet Önnek.

Mi lesz este a tévében?

A papír alapú műsorújság bogarászása nem éppen kellemes időtöltés. Szerencsére már az interneten sokkal egyszerűbben tudjuk felmérni az aktuális vagy éppen az esti, napi, illetve holnapi kínálatot. Az online TV újsággal sokkal egyszerűbb az élet, hiszen a kiemelő filcet nem kell kéznél tartani, hogy ne felejtsük el, mikor is kezdődik a kipécézett műsorunk. Egyszerűen csak megnyitjuk a TvMustra felületét, ahol a beállítások által kereshetünk csatorna szerint, illetve idősáv szerint egyaránt.

Sokaknak a híradó megtekintése minden nap szerepel a tervben. Nem árt tudni azonban, hogy pontosan mikor kezdődik a műsorunk azon a csatornán, ahol meg szeretnénk tekinteni. Ebben is segíteni tudunk, hiszen az esti műsorsáv ajánlatait, a fő műsoridő programjait egyaránt átlátható módon tesszük közzé.

Humorra vágyik? Egy kis dráma kell?

A Comedy Central kínálatában első sorban sokaknak szórakoztató, kikapcsolódásra alkalmas műsorokat találhatunk. Aki a drámát keresi, de nyitott egy kis humorra, rejtélyes gyilkosság feltárására, annak a Doktor House és a Született Feleségek (csak hogy egy-két népszerű sorozatot említsünk), minden nap szerepel a megtekintendő műsorok listáján. Ugyanakkor napi szinten megtekinthető a Szívek szállodája című sorozat, ha egy kis dráma érdekli humorral fűszerezve vagy romantika, szerelem, amire éppen vágyik a tévénéző. Számos régóta kedvenc és új, sok esetben extra új, premier műsort találni a kínálatban, de jó, ha tudjuk mikor kezdődnek ezek a műsorok.

A sport műsorok érdeklik?

Mindenki más műsorokkal tud kikapcsolódni. Az igazi sport fanatikusok egyetlen közvetítésről sem szeretnek lemaradni, bármilyen sportágról is legyen szó (kézilabda, foci, ausztrál futball, úszás, síugrás, korcsolya, stb.). A sportcsatornák többsége gondoskodik róla, hogy a legfontosabb versenyeket, mérkőzéseket élő adásban nézhessük végig.

A Discovery Channel és az Animal Planet pedig ismeretterjesztő műsorokkal kíván a nézők kedvére tenni. Hogyha reality műsorokat keres, akkor a TLC csatornán kedvére szemezgethet ezekből!

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!