TvMustra logo
Twitter Live Google Plus Megosztás:
BLOG CSATORNÁK HIRDETÉS & MARKETING

Online

tv műsorújság

185 Csatorna kínálata egy helyen
TvMustra tv újság és műsorújság
Értékelés:
4,67/5 (9 szavazat)
22:45 – 23:55
Isten veled, Magyarország!
12
(2. évad, 6. rész, Magyar dokusorozat, 2019.) Milyen az utolsó éjszaka Magyarországon? Milyen az első reggel az új hazában? Milyen mindent újrakezdeni egy teljesen idegen társadalomban?
Az RTL Klub vadonatúj, hetente jelentkező dokusorozata a külföldön munkát kereső és oda kitelepülő magyarok életét mutatja be - de nemcsak sikersztorikat! Egy-egy adásban 3-4 család vidám vagy éppen szívszaggató történetét ismerhetjük meg és követhetjük a továbbiakban: kiderül, hogy milyen hétköznapi és banális problémák várnak arra, aki itt született, de el akarja hagyni a Magyarországot. Arra is fény derül, hogy hogyan birkóznak meg a magyarok a honvággyal, a hiányos nyelvtudással, a bevándorlás bürokratikus nehézségeivel és a mindennapi élet nem várt problémáival Reykjavíkban, Londonban, vagy éppen Peruban, Chilében, Ausztráliában.
Értékelés:
5,00/5 (2 szavazat)
21:50 – 23:55
Doktor Szöszi
12
(vígjáték, 2001.) Milyenek a szőke nők? Talán buták? Naivak? Kihívóak? Elle, a gimi legszőkébb és legcserfesebb nője kénytelen rájönni, hogy a szőke bombázók élete sem könnyű.
Szerelme elhagyja őt, mert politikusi pályára készül, márpedig egy komoly joghallgató csak komoly barátnővel mutatkozhat. Elle-t azonban nem könnyű lerázni. Elhatározza, hogy bosszút áll hűtlen barátján és a világon. Felvételizik Amerika legnevesebb jogi egyetemére, hogy megmutassa, mit tud. Igaz, hogy rózsaszín sapkái, szuper-magassarkú cipői, rúzsa és az illatos papíron beadott dolgozatai kissé megzavarják a tekintélyes intézményt, ám amikor egy gyilkossággal vádolt aerobic-oktató ügyében jól ápolt kezébe veszi a nyomozást, fokozatosan minden megváltozik körülötte. Elle nagy fákba vágja a fejszéjét: szeretné, hogy szeressék, meg szeretné találni az igazi gyilkost - no meg a manikűröshöz is időben oda akar érni...
Értékelés:
4,00/5 (5 szavazat)
21:00 – 23:00
Halálos iramban
12
(amerikai-német akciófilm, 2001.) Dominic az egyik vezéralakja a Los Angeles utcáin rendszeresen lezajló illegális autóversenyeknek.
Ezeken a felturbózott járgányokkal felvonuló helyi vagány csávók bebizonyíthatják a csajoknak, hogy igenis van vér a pucájukban. Szuper kocsik száguldoznak az utakon, és ezt persze a helyi rendfenntartók nem nézik jó szemmel. Ebbe a világba csöppen bele az ifjú Brian. Igazi zöldfülűként nem rest versenyre hívni Dominicot. Senki sem sejti, hogy valójában álruhás zsaru, aki egy kamionokat fosztogató csapatot szeretne lekapcsolni. Valami azt súgja neki, Dominic és barátai körében kell keresnie az elkövetőket.
Értékelés:
5,00/5 (5 szavazat)
19:10 – 20:05
NCIS
12
(12. évad/8. rész, amerikai krimisorozat, 2014.) Egy autóbalesethez elsőnek a haditengerészet kiképzett volt szanitéce, Anna Dillon ér oda. Hívja a mentősöket, de amíg azok kijönnek, szakszerűen ellátja a sérülteket.
Az autó vezetőjén már nem tud segíteni, de a két utas neki köszönheti az életét. Segítségnyújtása azonban engedély nélküli praktizálásnak számít, ezért letartóztatják. Gibbs nemcsak a tettest keresi, hanem azért is harcol, hogy egy rossz törvény következményeitől megvédje a lányt.
Értékelés:
5,00/5 (1 szavazat)
23:00 – 01:30
A harc mestere
15
(akciófilm, 2000.) Neil Shaw (Wesley Snipes) ügynök az Egyesült Nemzetek Szervezetének dolgozik. Társaival együtt olyan titkos státuszban tevékenykedik, hogy létezéséről csak kevesen tudnak.
Munkájukat Douglas Thomas (Donald Sutherland) tábornok irányítja, bár hivatalosan sohasem találkoztak személyesen. Kína kereskedelmi-szerződés aláírására készül az Egyesült Államokkal, s a tábornok szeretné, ha a dolgok simán zajlanának. Ám a dokkban egy konténert találnak, tele halott vietnami menekültekkel, mely sok hivatalnokot kényelmetlen helyzetbe hoz. A biztonsági főnök, Eleanor Hooks (Anne Archer) megbízza Shaw-t és csapatát, Bly (Michael Biehn) és Novak (Liliana Komorowska) ügynököt, hogy figyeljék meg Wu-t, a kínai nagykövetet és a társaságában gyakran mutatkozó milliárdost, David Chan-t (Cary-Hiroyuki Tagawa), akiről gyanítják, hogy valami módon belekeveredett a migránsok ügyébe...
Értékelés:
4,04/5 (47 szavazat)
19:00 – 20:00
Drága örökösök
12
(1. évad, 58. rész: Dr. Fazekas rendel, Magyar filmsorozat, 2019.) Dr. Fazekas a kocsmában különleges képességét villantja meg, miközben Vali frissen szerveződő szellemidézés segítségével akar tisztán látni...
A Drága örökösök új napi sorozat, amely olyan család életébe enged bepillantást, akikkel egy hirtelen jött örökség miatt nagyot fordul a világ. A falusi nagypapa halála után kiderül, hogy az öreg hatalmas vagyont hagyott a vidéki életből már kiszakadt, fővárosban élő három gyermekére és két felnőtt korú unokájára. A 612 millió forint azonban csak úgy lehet az örökösöké, ha vállalják, hogy egy évre visszaköltöznek szülőfalujukba, Ökörapátiba. További feltétel, hogy a visszaköltözést követően a budapesti rokonok egy teljes éven át 12 óránál tovább nem hagyhatják el a kis falut. Aki ezt megszegi, az kiesik az örökségből, ha pedig egyikőjüknek sem sikerül teljesíteni a feltételeket, úgy a hatalmas vagyon a falusiakra száll. Drága örökösök - a COOL műsorán!
Értékelés:
5,00/5 (1 szavazat)
22:00 – 23:25
Ázsia Expressz
(6. epizód, utazós-reality, 2017.) Hét kalandvágyó páros, négy ismeretlen ország, 5000 km és napi egyetlen dollár. Ez nem nyaralás, ez egy izgalmakkal és nehézségekkel járó kaland, az Ázsia Expressz.
Berki Krisztián, Ambrus Attila, Cseke Katinka, Pallavicini Zita, Fésűs Nelly, Muri Enikő, Gaál Noémi, Németh Lajos, R. Kárpáti Péter, Kárpáti Rebeka, Kulcsár Edina, Csuti, Megyeri Csilla és Molnár Zsolt ezt az utazást míg él, nem felejti el. A párosokat Vietnamon, Laoszon, Kambodzsán és Thaiföldön keresztül nagy létszámú nemzetközi stáb követte, hogy a nézők egyetlen fontos pillanatról se maradjanak le. Az Ázsia Expressz műsorvezetője Ördög Nóra, akit a távoli helyszínre családja is elkísért. A TV2 képernyőjére kerülő utazós-reality forgatása alatt Nóra, és férje Nánási Pál is dokumentálta az eseményeket. Így egy családi video-blogban az is kiderül, ők hogyan élték meg a négy országot átívelő utazást. A TV2 nagyszabású utazós-realityje, az Ázsia Expressz. A műsorban szereplő hét sztárpár nem kisebb feladatra vállalkozott, mint hogy teljesítse az Ázsia Expressz erőt próbáló küldetését.
Értékelés:
3,69/5 (49 szavazat)
21:30 – 22:45
Éjjel-Nappal Budapest
12
(1563. rész, Magyar filmsorozat, 2019.) Dávid és a lakótársai nagyon aggódnak Alessziáért, ki akarják szabadítani őt a web kamerás pokolból.
Mivel nem tudják elérni Alessziát, és azt sem tudják, hol van, megpróbálják őt a kolléganőjén, Natálián keresztül elérni. Natália viszont Márktól függ, és csapdába csalja Joe-t, Dávidot és Evelint: Natália ahelyett, hogy elvinné őket Alessziához, egy elhagyatott helyre vezeti őket, ahol Márk és az emberei már várnak rájuk. Miután az igazgató reggel beszédet tart a bukott diákoknak arról, hogy ebben az iskolában nem tűrik a zaklatást, és pszichológus segítségét is kéri, Dia lassan reménykedni kezd benne, hogy békén fogják hagyni őt. De az iskolán kívül Zita vezetésével néhány osztálytársnője ismét beleköt Diába, és egy szemetes konténerbe dobják. Dia számára ez nagyon megalázó, úgy dönt, maga vet véget a zaklatásainak. Később Dia találkozik Vityáék törzshelyén Bencével, akivel szeretne kibékülni, de a bukott iskolatársnői, majd Zita és Vityáék is megjelennek.
Értékelés:
5,00/5 (1 szavazat)
21:00 – 22:05
Candice Renoir
15
(6. évad/2. rész, francia komédia sorozat, 2018.) Meglepő bűnügyi helyszín várja Renoir parancsnokot és csoportját. Az áldozat egy életnagyságú tirannoszaurusz csontváza alatt fekszik szétzúzott koponyával.
Körös-körül füves terület, rengeteg óriási állattal, ami érthető, hiszen egy dinoszaurusz-parkban vagyunk. A nyomozás viszont nem gyerekjáték, a bűnügy a HIV-fertőzöttek problémáival szembesíti a nyomozókat. Antoine és Candice között dúl a háború. Candice bosszúból egy nagyon jóképű és sportos őrmestert választ csapatába, de a bosszú mégsem olyan édes, mint remélte...
Értékelés:
0,00/5 (0 szavazat)
21:00 – 23:20
Palmetto
15
(német-amerikai thriller, 1998.) A történet egy amerikai kisváros, Palmetto korrupt világában játszódik. Harry, az újságíró épp a börtönből szabadul.
Az újrakezdéshez csinos kis summát ajánl fel neki Rhea, a haldokló zsugori milliomos szűkölködő felesége. Mindössze annyit vár cserébe, hogy Harry telefonon jelentse be férjének: elrabolta a lányát. Nem túl nagy ár - gondolja Harry, pedig a későbbi bonyodalmak ismeretében biztosan nem így értékelné.
Értékelés:
1,75/5 (4 szavazat)
19:10 – 19:40
Két pasi - meg egy kicsi
12
(4. évad/2. rész, amerikai vígjátéksorozat, 2006.) Charlie végre elárulja Alan-nek az igazságot, hogy miért nem házasodott össze Mia-val. Charlie-nak és Alannek egy zajos szomszéddal kell megküzdenie..
A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!