TvMustra logo
Twitter Live Google Plus Megosztás:
BLOG CSATORNÁK HIRDETÉS & MARKETING

Online

tv műsorújság

189 Csatorna kínálata egy helyen
TvMustra tv újság és műsorújság
Értékelés:
4,78/5 (9 szavazat)
20:40 – 23:10
A Konyhafőnök VIP
12
(5. évad, 17. rész, Gasztroreality, 2020.) A népszerű gasztroreality VIP kiadása az 5. szériával és újabb izgalmas fordulatokkal látható az RTL Klub műsorán.
A Michelin-csillagos séfek, Rácz Jenő és Sárközi Ákos megelégelték Fördős Zé válogatott szivatásait, mint például, amikor bokszkesztyűben vagy éppen megkötözött kézzel kellett főzniük, vagy bekötött szemmel alapanyagot válogatniuk a piactéren. Eljött a revans ideje! Zének is szembe kell néznie a nem mindennapi kihívásokkal. De a séfek nem csak Zét, a versenyzőket sem kímélik. Eddig nem látott feladatok várnak a sztárokra! Itt mindenki pengeélen táncol! A Konyhafőnök VIP (gyártó: Solaz Média) legújabb évadában minden megtörténik, ami megtörténhet; sérülések, ájulások, kiborulások, kirohanások - nem várt, megdöbbentő, nem egyszer sokkoló fordulatok. A Konyhafőnök VIP tétje A Konyhafőnök VIP cím és az ezzel járó 10 millió forint, amiért most minden eddiginél jobban fel kell kötni a kötényt, mert a zsűri nem adja könnyen a győzelmet! Ki lesz a legpengébb sztár? Ki lesz az idei év A Konyhafőnök VIP győztese?
Értékelés:
3,80/5 (10 szavazat)
20:35 – 22:05
Farm VIP
12
(kaland-reality) Műsorvezető: Demcsák Zsuzsa Gazda: Gáspár Zsolti A Farm VIP a nemzetközileg ismert formátum megújított verziójában, november 15-én első epizódjával kerül képernyőre a TV2 őszi kínálatában.
A vadonatúj, nagyszabású kaland-reality műsorban tizennégy híresség, két hétfős csapatra bontva vállalkozik arra, hogy a hétköznapok kényelmét hátrahagyva, áram, csapvíz, nagybevásárlás, telefon és egyéb technikai eszközök nélkül bizonyítsa rátermettségét egy vidéki birtokon. Az egyik csapat egy komfortosabb parasztházban, a másik viszont egy omladozó pajtában éli mindennapjait, ahol gondozzák állataikat és veteményesüket, illetve magukra főznek és mosnak. A műsor azonban korántsem merül ki ennyiben. A két csapat ugyanis folyamatosan versenyez egymással: hol izgalmas játékokon, hol a vidéki élethez kapcsolódó termelési feladatokban mérik össze erejüket és tudásukat. Amelyik csapat gyengébben teljesít az adott feladatban, annak Farmgyűlést kell tartania, ahol az egyik társuktól búcsút kell venniük.
Értékelés:
0,00/5 (0 szavazat)
21:00 – 23:10
Végállomás
16
(angol-hongkongi-magyar-amerikai krimi-dráma, thriller, 2018.)
Két bérgyilkos egy gonosz küldetésre indul, de a történetben feltűnik egy beteg tanár, egy rejtélyes takarító és egy pincérnő is, aki kettős életet él. Hőseink sorsa váratlanul keresztezi egymást, ám ennek halálos következményei lesznek...
Értékelés:
0,00/5 (0 szavazat)
22:55 – 00:50
Fék nélkül
12
(amerikai akciófilm, 2012.) A bicaja nyergében érzi a legjobban magát Wilee, aki egyike az 1500 New York-i kerékpáros futárnak.
Egészen pontosan a legjobb és a legvagányabb, aki őrült tempóban cikázik a kocsik között, és igyekszik kikerülni a nem várt akadályokat, legyen szó autóról vagy gyalogosról. Az egyik küldemény miatt azonban a veszély egy másik dimenziója tárul fel előtte. Kiderül, hogy a cuccra egy korrupt zsarunak is fáj a foga. A fickó üldözni kezdi a városon át, és Wilee-nek minden ügyességére szükség van, ha életben akar maradni.
Értékelés:
4,00/5 (2 szavazat)
21:00 – 23:00
22 mérföld
15
(akció-thriller, 2018.) Egy külföldre kihelyezett elit CIA-ügynök (Mark Wahlberg) szigorúan titkos megbízást kap: egy rendőrtisztet kell kicsempésznie az országból, aki veszélyes információk birtokában van.
A küldetés során mindössze 22 mérföldet kell megtenniük a reptérig, ahol különgép várja őket indulásra készen. Az odavezető út azonban korántsem bizonyul simának: a taktikai egységnek korrupt rendőrökkel, profi bűnözőkkel és felfegyverzett helyiekkel is fel kell venniük a harcot, akik mind a titokzatos informátor kiiktatására törnek - bármi áron...
Értékelés:
0,00/5 (0 szavazat)
19:00 – 20:00
Dex nyomozó
12
(1. évad, 11. rész: A múlt és a harag, Amerikai krimisorozat, 2020.) Dex egy veterán katonatársának segít megtalálni a biológiai szüleit, akit féléves korában adtak örökbe a nevelőszüleinek.
Grey vállalja az együttműködést Hoffmannal, és beépül egy autótolvaj bandába. Dex, az erős, öntudatos, éles eszű, ám poszttraumás stressz zavarral (PTSD) ) küzdő veterán katona Portlandben, a szülővárosában próbál magáról és Down-kóros öccséről, Anselről gondoskodni, ezért magánnyomozónak áll. Barátai Grey, a tisztázatlan múltú bártulajdonos, Hoffman, a helyi rendőrség nyomozója és Tookie, a tacoárus.
Értékelés:
4,00/5 (39 szavazat)
19:40 – 20:50
Jóban Rosszban
(ism., 3982. epizód, filmsorozat, 2005-2020.) Olga hajlandó együtt dolgozni Rolanddal. Zseni Fannit választja, Meli megértőnek mutatkozik, de ármánykodni kezd Fanni ellen.
Meli és Emőke szövetkezik Fanni és Müller megleckéztetésére. Roland fenyegetéssel vonja be Sipolyt a rendőrök kijátszásába. Az Olga elleni akció elindul, Szlávik átveszi a Roland-ügyet Gabitól.
Értékelés:
3,78/5 (77 szavazat)
20:45 – 22:00
Éjjel-Nappal Budapest
12
(1909. rész, Magyar filmsorozat, 2020.) Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek.
Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet! Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak. Ahogy kezdődött: A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett.
Értékelés:
4,50/5 (12 szavazat)
21:50 – 23:05
Profilozók
16
(8. évad/1. rész, francia krimisorozat, 2018.) A kilencéves Hugo Fourniert Adele szeme láttára rabolják el egy vidámparkból.
A szülei számára ez egy ismétlődő rémálom: húsz évvel ezelőtt legidősebb lányuk, Laura nyom nélkül tűnt el. Adele-t nagyon felkavarja, amikor a nyomozásért felelős tiszt elmondja neki, hogy mindig is azt gondolta, hogy Argos állt Laura elrablása mögött. Ahhoz, hogy megtalálja Hugot, Adele-nek szembe kell néznie a múltja szellemeivel.
Értékelés:
1,00/5 (1 szavazat)
21:00 – 23:25
A Föld inváziója - Csata: Los Angeles
12
(amerikai akciófilm, 2011.) Egy tengerészgyalogos-egységet Nantz őrmester (Aaron Eckhart) vezetésével Los Angeles-be vezényelnek ismeretlen küldetéssel.
A katonáknak váratlanul szembe kell nézniük a különös ellenséggel. Az űrből jött lények a tenger felől érkeznek, és a partraszállás során válogatás nélkül mindenkit azonnal megölnek. A szakasz már csak annyit tehet, hogy kimenti az utolsó túlélőket. Totális háború veszi kezdetét, és úgy tűnik, a Földön élők, kivétel nélkül, mind elpusztulnak. A katonák mégis kitartanak a végsőkig. A kétségbeesett menekülés során felbukkan még egy szakasz, és vezetőjük, Elena (Michelle Rodriguez) új haditervet eszel ki. A menekülés helyett vadászni kezdenek, hogy megtalálják az ellenség gyenge pontját.
Értékelés:
0,00/5 (0 szavazat)
23:00 – 23:55
Az eskü
16
(2. évad/3. rész, amerikai krimi sorozat, 2019.) A Hollók aggódni kezdenek egy titkos raktárban történt, balul sikerült rablást követően, mivel a kartell azővérüket követeli.
Cole és Christine fülest kap azőterületükön kibontakozó bandaháborúról. Steve próbálja elhallgattatni Price ügynököt, mielőtt tanúskodna a Rendőrség Vizsgálóbizottsága előtt.
A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!