TvMustra logo
Megosztás:
BLOG CSATORNÁK HIRDETÉS & MARKETING

Online tv-műsor-újság
147 Csatorna kínálata egy helyen
TvMustra tv újság és műsorújság
Értékelés:
3,33/5 (6 szavazat)
🟊🟊🟊🟊🟊 🟊🟊🟊🟊🟊 🟊🟊🟊🟊🟊
21:10 – 22:25
Éjjel-Nappal Budapest
(1435. rész, Magyar filmsorozat, 2019.) Joe retteg a küszöbön álló bírósági tárgyalástól. Ugyanakkor nagyon szeretné viszontlátni Renit is, hogy végre elmondhassa neki, mi is történt valójában a gyilkosság éjjelén.
Ám Reni határozottan lerázza, esélyt sem adva neki a magyarázatra. Hiába javasolják a barátai, sőt még az ügyvédnő is, hogy Joe lehetőleg kerülje Renit, ő képtelen ellenállni vágyainak, ezért este ismét felkeresi a klubot, hogy legalább láthassa a lányt Tamás nagyon megrémül, amikor megtudja, hogy a heréjében található cisztája növekedett - egyre nagyobb a valószínűsége, hogy műteni kell. Ráadásul spermiogramos vizsgálattal kimutatták, hogy Tamásnál a spermiumok minősége nem igazán ideális. A férfi kétségbe van esve. Mivel tart attól, hogy a műtét még tovább rontja a nemzőképességét, azt tervezi, hogy a műtét előtt lefagyasztatja a spermáját. Szofi ezt ellenzi. Ő azt javasolja, hogy várják meg a következő vizsgálat eredményét. Laura reggel a fürdőben zuhanyzáson kap egy idegen csajt. Kiderül, Vanda az, Gábor legújabb nője. Laura nem mutatja, de féltékeny Gáborra, aki megint becsajozott.
Értékelés:
5,00/5 (2 szavazat)
🟊🟊🟊🟊🟊 🟊🟊🟊🟊🟊 🟊🟊🟊🟊🟊
19:00 – 21:20
Exatlon Hungary
(extrém sport-reality, 2019.) Műsorvezető: Palik László Az Exatlon Hungary a TV2 új extrém sport-realytije. A produkció műsorvezetője a nyolc év kihagyás után képernyőre visszatérő Palik László.
A Bajnokok és a Kihívók 8-8 fős csapatokban küzdenek meg egymással a versenyben. Minden csapatot négy nő és négy férfi versenyző alkot. A játékosok egyéni teljesítményei nagyban befolyásolják a csapatuk eredményét, így közös érdek, hogy mindenki a legjobb formáját nyújtsa a verseny során. A parkourok, azaz szabadtéri akadálypályák nem várt kihívások elé állítják a szereplőket, akiknek a fizikai erőnlét mellett szükségük lesz a maximális koncentrációra, pszichés felkészültségre is. Nem mindennapi helyszínen, a Dominikai Köztársaságban küzd meg egymással a Bajnokok és Kihívók csapata, hogy végül a legjobb versenyző a dicsőség mellett 20 millió forintos fődíjjal térjen haza.
Értékelés:
0,00/5 (0 szavazat)
🟊🟊🟊🟊🟊 🟊🟊🟊🟊🟊 🟊🟊🟊🟊🟊
21:00 – 23:50
Mátrix - Újratöltve
(amerikai akciófilm, 2003.) Mi történne, ha a prófécia igaznak bizonyulna? Mi lenne, ha holnap véget érne a harc?
Thomas "Neo" Anderson (Keanu Reeves) úgy dönt, szembenéz a kérdéssel, amelyet Morpheus (Laurence Fishburne) és Trinity (Carrie-Anne Moss) sugallt neki. Elindul, hogy felkutassa és megismerje az igazságot, és értelmét kiszabadítsa a Mátrix rabságából. A trilógia második epizódjában Neo elhatározza, hogy a benne rejlő erőket még jobban uralma alá hajtja. A gépek hadserege támadást indít Zion városa ellen. Órák kérdése csupán, hogy a Föld utolsó ember uralta területét is elfoglalják az emberiség elpusztítására beprogramozott gépek. Morpheusnak azonban sikerül felráznia Zion polgárait, és meggyőznie őket arról, hogy be fog teljesülni a jóslat, és a Kiválasztott véget fog vetni a gépekkel vívott háborúnak. Szerelmükkel és egymásba vetett hitükkel felvértezve Neo és Trinity úgy döntenek, visszatérnek a Mátrixba, hogy különleges képességeiket és fegyvereiket latba vetve szembeszálljanak a zsarnoksággal.
Értékelés:
0,00/5 (0 szavazat)
🟊🟊🟊🟊🟊 🟊🟊🟊🟊🟊 🟊🟊🟊🟊🟊
20:00 – 21:00
NCIS
(12. évad/21. rész, amerikai krimisorozat, 2014.) Tony nehezen viseli, amikor McGee és Bishop elmondják neki, hogy Tim lett az NCIS új arca.
Még az sem tudja teljesen elterelni a figyelmét a dologról, hogy Afganisztánban egy jól ismert terrorista egy elfogott amerikai katonáért cserébe öccse kiadatását kéri. Gibbs azonban nem hajlandó terroristákkal alkudozni, és Bishop-ot viszi magával a mentőakcióra.
Értékelés:
5,00/5 (1 szavazat)
🟊🟊🟊🟊🟊 🟊🟊🟊🟊🟊 🟊🟊🟊🟊🟊
21:30 – 23:50
Ragadozó
(sci-fi akciófilm, 1987.)
A különlegesen képzett kommandót egy dél-amerikai dzsungelbe vezénylik, hogy felkutassák és kimentsék bajba jutott társaikat - akik a környéken tűntek el és akik egy ideje nem adnak életjelet. A veszélyes terepen rutinosan mozognak a minden lehetséges veszélyre felkészült férfiak, ám az igazi fenyegetést nem a vadállatok, nem az embertelen éghajlat és környezet, de nem is a fegyveres terroristák jelentik, hanem egy titokzatos, arctalan lény, akiről csak akkor vesznek tudomást, amikor már majdnem késő. A láthatatlan teremtmény sorra végez áldozataival, de nem a bosszú hajtja, hanem a puszta vadászszenvedély: egy másik bolygó lakója, aki azért látogatott a földre, hogy trófeákat gyűjtsön...
Értékelés:
3,33/5 (3 szavazat)
🟊🟊🟊🟊🟊 🟊🟊🟊🟊🟊 🟊🟊🟊🟊🟊
19:00 – 20:05
A specialista
(2. évad, 5. rész, Ukrán akciófilm-sorozat, 2016.) Meggyilkolnak egy egyetemista lányt.
Minthogy nagyon elegáns lakást bérelt, a rendőrök arra gyanakszanak, hogy a barátja féltékenységből ölte meg, amikor rájött, hogy egy sztriptíz klubban dolgozott, ráadásul csak a barátjának nincs alibije a gyilkosság időpontjára. Ám van, akinek a bombabiztos alibijéről kiderül, hogy nem állja meg a helyét. Viktor, a rendőrségi nyomozó barátját mindenki csak úgy ismeri: Szimat. Egyedülálló tulajdonsággal bír: szuper érzékeny szaglása van, ami ajándék és átok is egyben. Bárhová megy, feltárulnak előtte az emberek legféltettebb titkai is - a szagok számára mindent elmondanak. A rendőrség hozzá fordul a legbonyolultabb bűncselekmények kapcsán. Az alvilág is tudja, ahol megjelenik Szimat, elég egy szippantás a szagspecialista számára...
Értékelés:
0,00/5 (0 szavazat)
🟊🟊🟊🟊🟊 🟊🟊🟊🟊🟊 🟊🟊🟊🟊🟊
21:00 – 23:00
Százkarátos szerelem
(vígjáték, 2013.)
Kate (Emma Thompson) és Richard (Pierce Brosnan) igazi zsémbes elvált házaspárként viselkedik egymás társaságában, miközben, bár évek óta külön élnek, a legjobb barátoktól kezdve gyerekeikig mindenki biztos benne, hogy egyszer ismét egymásra találnak. Kate szerint azonban erre már nincs esély, ezért sokkal szívesebben ismerkedne más férfiakkal, akár interneten, akár ismerősökön keresztül. Amikor azonban Richard egy nap azzal állít be hozzá, hogy egy cégpanama következtében minden vagyonukat és nyugdíjalapjukat elvesztették, valamint veszélybe került ígéretes gyermekeik jövője is, hajlandó exével Párizsba menni, hogy megmentsék a jövőjüket.
Értékelés:
3,50/5 (4 szavazat)
🟊🟊🟊🟊🟊 🟊🟊🟊🟊🟊 🟊🟊🟊🟊🟊
19:20 – 20:25
Showder Klub
(1. évad, 4. rész, Vidám show-műsor, 2008.) Klasszikus stand up comedy-show - azaz állj ki és dumálj - a már ismert dumagépekkel, az ország legtehetségesebb fiatal humoristáival.
A műfaj gyökerei a tengerentúlra nyúlnak vissza, de Európában is népszerű ez a humorformátum. Az amerikai stand up egyik legnagyobb karriert befutott alakja, a Tonight Show házigazdája, Jay Leno. A Showder Klub humoristái - Rekop György, Dombóvári István, Szobácsi Gergő, Kiss Ádám, Csenki Attila, Aranyosi Péter, Somogyi András, Lorán Barnabás, Varga Ferenc József és Aradi Tibor, Duma Swing, Sulyok Péter, Orosz György, Gajdos Zoltán, Benk Dénes, Kovács András Péter, Kőhalmi Zoltán, Felméri Péter, Tóth Edu, Szomszédnéni Produkciós Iroda, Beliczai Balázs - saját életüket, a hazai celeb világot és a legszaftosabb közéleti kérdéseket tabuk nélkül feszegetve újra támadnak, és garantált, hogy mindenki megtalálja közöttük a kedvencét.
Értékelés:
0,00/5 (0 szavazat)
🟊🟊🟊🟊🟊 🟊🟊🟊🟊🟊 🟊🟊🟊🟊🟊
19:00 – 20:00
Szeplőtelen Jane
(4. évad/3. rész, amerikai vígjátéksorozat, 2017.)
Úgy tűnik, Jane és Adam kapcsolata hipersebességgel halad előre, és Jane úgy gondolja, hogy talán már itt az ideje, hogy Adam találkozzon Mateoval, de Rafael nem rajong az ötletért. Ahogy egyre közeledik a baba érkezése, úgy válik Rogelio egyre féltékenyebbé Darci új barátjára. Xo megpróbál minden segítséget megadni, ezért arra bátorítja Rogeliot, hogy álljon a sarkára, és legyen igazi apja a gyereknek, ahogy az elvárható tőle. Eközben Rafael eltökélt, hogy visszaszerzi a hotelt és az életét, és minden szükségest megtesz azért, hogy ez megtörténjen.
Értékelés:
0,00/5 (0 szavazat)
🟊🟊🟊🟊🟊 🟊🟊🟊🟊🟊 🟊🟊🟊🟊🟊
21:00 – 23:35
Célkeresztben
(amerikai thriller, 1993.) Frank Horrigan, a titkosszolgálat embere olyan magának való, kemény fickó, akinek munkája iránti elkötelezettségét a magánélete, barátai és a családja sínylették meg.
Bár szakmájának az egyik legjobbja, ma is élénken emlékszik első elnöki megbízatásának kudarcára, amikor 1963 novemberében John F. Kennedy-t kellett volna megvédenie egy Dallas-ban tett látogatás során. Majd harminc évvel később az Egyesült Államok elnöke a közelgő választásokra készülődik, s a Fehér Ház titkosszolgálatának keretében Horrigan is részt vesz fenyegető levelek és telefonok rutinszerű kivizsgálásában. Az egyhangú, kissé unalmas munka azonban váratlan fordulatot vesz, amikor Horrigan felfedezi, hogy egy profi bérgyilkos jár az elnök nyomában. A film egy olyan ember története, aki feloldozást keresve képes feláldozni akár saját életét is, hogy megmentse Amerika első emberét.
Értékelés:
0,00/5 (0 szavazat)
🟊🟊🟊🟊🟊 🟊🟊🟊🟊🟊 🟊🟊🟊🟊🟊
22:55 – 23:55
Shannara - A jövő krónikája
(2. évad/9. rész, amerikai kalandfilmsorozat, 2017.) Eretria sötét titkot árul el Willnek. Bandon legfőbb vágya teljesül, de nem egészen úgy, ahogy szerette volna.
A csatornák a mûsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetõje semmiféle felelõsséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!