TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

Online tv műsorújság
187 Csatorna kínálata egy helyen
TvMustra tv újság

TV műsorújság - TvMustra - online TV újság felület

Értékelés:
3,86/5 (37 szavazat)
21:55 – 23:35
Nyerő páros
12
(4. évad, 18. rész, Próbára tesszük a szerelmüket! - Sztárpárshow) Vadonatúj, még brutálisabb feladatok, hol vicces, hol éppen könnyes pillanatok.
Sebestyén Balázs és mindenre elszánt segédje, Kabát Peti nem kíméli a párokat a Nyerő Páros idei évadában. A 4. évadban is próbára teszik a szerelmüket! A nagy sikerű sztárpárshow (gyártó: Solaz Média) újabb évadában nyolc pár költözik be a Nyerő Páros villába és küzd meg a Nyerő Páros címért. Sebestyén Balázs és lelkes segítője, Kabát Peti az eddigi legkeményebb próbatételek elé állítják a szerelmeseket. Szem nem marad szárazon, de az mindig kérdés, hogy a könnyek a sírásnak vagy a nevetésnek köszönhetők. A pároknak nem csak a játékokon kell bizonyítaniuk az erejüket, ravaszságukat, hanem ügyesen kell taktikázniuk, játszaniuk a villában is, ahol együtt töltik a napjaikat. Mindannyiuk számára a cél az, hogy ők álljanak ott az utolsó szimpátia-szavazáson, ők kapják a többi pártól a legtöbb szavazatot és az övék legyen a Nyerő Páros trófea. A sztárpárshow 4.
Értékelés:
4,00/5 (5 szavazat)
19:50 – 21:40
Zsákbamacska
12
(Episode 7 - 1. évad/7. rész, szórakoztató műsor, 2023.) Az egykor hazánkban is népszerű Zsákbamacska március 13-án ismét a magyar nézőket szórakoztatja.
Méghozzá új köntösben tér vissza az eredetileg amerikai formátum, amely jelenleg is nagy sikerrel fut Németországban, Görögországban, Franciaországban és Törökországban is. A Zsákbamacska eredeti címe az angol Let's make a deal, ami magyarul annyit jelent: kössünk üzletet. Így a játékszabályok is a szlogen jegyében zajlanak, azaz a műsorvezetők állandóan alkukat kötnek a játékosokkal, amit azok vagy elfogadnak, vagy cserébe az ismeretlen nyereményt választják. A játék a szerencsén, a gyors és jó döntéseken múlik. A hazai verzió - akár csak az amerikai - egyik különlegessége, hogy a játékosok jelmezben érkeznek, így kinézetük és performanszaik nem kevés derültséget okoznak a stúdióban. Műsorvezetők: Majka és Pápai Joci
Értékelés:
5,00/5 (18 szavazat)
22:55 – 00:55
Hotel Transylvania 3. - Szörnyen rémes vakáció
12
(amerikai családi animációs film, 2018.) Mavis meglepi Drakulát egy családi utazással. Drakula haverjai nem tudnak ellenálni a lehetőségnek, így barátjukkal tartanak.
A hajón hősünk megismerkedik a furcsa kapitánnyal, Erickával. Mavis mindent megtesz annak érdekében, hogy távol tartsa édesapját Erickától. Ekkor még senki sem sejti, hogy a lány Abraham Van Helsingnek, Dracula ősellenségének leszármazottja.
Értékelés:
3,67/5 (3 szavazat)
22:05 – 23:20
Leo Mattei
(8. évad/2. rész, francia sorozat, 2021.)
Értékelés:
4,42/5 (12 szavazat)
22:40 – 06:15
Logan - Farkas
15
(ism., fantasztikus film, 2017.) 2029-ben járunk, a mutánsok szétszéledtek. A megfáradt, magányos Logan a mexikói határ szélén, egy porfészekben bujkál, alkoholba fojtva bánatát.
Társa a száműzetésben a csavargó Caliban, és a beteg X professzor, akinek elméjét súlyos rohamok gyötrik. Egyik nap egy titokzatos nő keresi fel Farkast. Egy különös kislánnyal érkezett, akit Logannek kellene biztonságba juttatnia. És a sokat próbált harcos elindul, hogy egy utolsó, életre-halálra szóló küldetés során beteljesítse sorsát. Logan végül biztonságba helyezi a kislányt és végez rosszakaróival, de a harc közben életét veszti.
Értékelés:
4,91/5 (196 szavazat)
19:00 – 20:00
CSI: A helyszínelők
12
(9. évad, 4. rész: Hadd folyjon!, Amerikai-kanadai krimisorozat) Nick üldözőbe vesz egy rablót, aki végül kétségbeesésében leugrik több emelet magasból.
A férfi egy szemeteskonténerben landol egy fiatal női holttest mellett. A nőről kiderül, hogy egy éjszakai bárban dolgozott egyetemista létére. A csapat új munkatársat kap, aki Warrick helyét veszi át. Riley Adams nem ijed meg az árnyékától, és pillanatok alatt alkalmazkodik a csoporthoz, annak ellenére, hogy Grissom, Catherine és Nick senkit nem lát szívesen a történtek után. Las Vegas a szerencse, a milliomosok és a fényűzés városa. Gil Grissom és csapata azonban jól ismeri a sötét oldalát. A bűnözők sokat fejlődtek és rengeteget tanultak, az utóbbi időben ravaszabbak lettek, mint valaha. A helyszínelők csak akkor vehetik fel velük a versenyt, ha naprakészek. A 9. évad Grissomnak és csapatának új időszak kezdődik Warrick halálával, aki meglehetősen rejtélyes körülmények között hal meg.
Értékelés:
4,22/5 (18 szavazat)
21:00 – 23:55
Séfek séfe
(Episode 7 - 4. évad/7. rész, gasztro-műsor) Aki azt gondolja, Vomberg Frigyes, Krausz Gábor és Wolf András már mindent látott, nagyon téved! Szeptember 5-től vadonatúj részekkel érkezik a Séfek Séfe 4.
évada Ördög Nóra műsorvezetésével. A hétköznap esténként jelentkező gasztro-tehetségkutatóban ismét amatőr és profi szakácsok igyekeznek meggyőzni a műsor 3 profi séfjét. A mindenre elszánt versenyzők most is jócskán okoznak meglepetést, akik között ismert emberek gyerekei is szerencsét próbálnak.
Értékelés:
2,43/5 (30 szavazat)
20:10 – 20:40
Két pasi - meg egy kicsi
12
(11. évad/19. rész, amerikai vígjátéksorozat, 2013.) Walden újra találkozik Kate-tel, ami megerősíti azt az érzését, hogy a nő az Igazi.
Egészen addig, amíg nem találkozik Vivian-nel, akiről szintén úgy érzi, hogyőaz Igazi. Közben Alan és Gretchen is közelebb kerül egymáshoz.

Nem talál semmi érdekeset a tévében? Olykor a bőség zavara miatt is előfordulhat, hogy úgy érezzük, semmi sem köt le minket igazán. Persze mindenkinek meg vannak a maga kedvenc műsorai, ezek általában vagy naponta egyszer vagy hetente egyszer megtekinthetők. Ha a köztes időben nem tudja mit nézzen, akkor a TvMustra online TV újság segítségével könnyebben rátalálhat az Önnek megfelelő műsorra!

Családi filmek, sorozatok érdeklik? Szeret a reggeli magazin műsorokkal ébredni?

Minden igényhez mérten találhatunk megfelelő műsor ajánlatot, ha jó helyen keresgélünk. A céltalan szörfölgetés a csatornák között nem csak értelmetlen, de időpazarlás is. Ezzel a módszerrel több, mint valószínű, hogy nem fogunk jó műsorra bukkanni, ám ha mégis, akkor jó eséllyel az már tart egy ideje és lemaradtunk az elejéről. Ha szerencsénk van, akkor vissza tudjuk nézni online az adott műsort (például az RTL Klub weboldalán, ahol egyúttal élő közvetítést is nézhetünk online).

A TvMustra esetében 187 csatorna kínálatát tekintheti meg. A részletes ismertetők segíthetnek a megfelelő műsor kiválasztásában, melynek köszönhetően könnyebben bukkanhat rá arra a programra, ami valóban érdekes lehet Önnek.

Mi lesz este a tévében?

A papír alapú műsorújság bogarászása nem éppen kellemes időtöltés. Szerencsére már az interneten sokkal egyszerűbben tudjuk felmérni az aktuális vagy éppen az esti, napi, illetve holnapi kínálatot. Az online TV újsággal sokkal egyszerűbb az élet, hiszen a kiemelő filcet nem kell kéznél tartani, hogy ne felejtsük el, mikor is kezdődik a kipécézett műsorunk. Egyszerűen csak megnyitjuk a TvMustra felületét, ahol a beállítások által kereshetünk csatorna szerint, illetve idősáv szerint egyaránt.

Sokaknak a híradó megtekintése minden nap szerepel a tervben. Nem árt tudni azonban, hogy pontosan mikor kezdődik a műsorunk azon a csatornán, ahol meg szeretnénk tekinteni. Ebben is segíteni tudunk, hiszen az esti műsorsáv ajánlatait, a fő műsoridő programjait egyaránt átlátható módon tesszük közzé.

Humorra vágyik? Egy kis dráma kell?

A Comedy Central kínálatában első sorban sokaknak szórakoztató, kikapcsolódásra alkalmas műsorokat találhatunk. Aki a drámát keresi, de nyitott egy kis humorra, rejtélyes gyilkosság feltárására, annak a Doktor House és a Született Feleségek (csak hogy egy-két népszerű sorozatot említsünk), minden nap szerepel a megtekintendő műsorok listáján. Ugyanakkor napi szinten megtekinthető a Szívek szállodája című sorozat, ha egy kis dráma érdekli humorral fűszerezve vagy romantika, szerelem, amire éppen vágyik a tévénéző. Számos régóta kedvenc és új, sok esetben extra új, premier műsort találni a kínálatban, de jó, ha tudjuk mikor kezdődnek ezek a műsorok.

A sport műsorok érdeklik?

Mindenki más műsorokkal tud kikapcsolódni. Az igazi sport fanatikusok egyetlen közvetítésről sem szeretnek lemaradni, bármilyen sportágról is legyen szó (kézilabda, foci, ausztrál futball, úszás, síugrás, korcsolya, stb.). A sportcsatornák többsége gondoskodik róla, hogy a legfontosabb versenyeket, mérkőzéseket élő adásban nézhessük végig.

A Discovery Channel és az Animal Planet pedig ismeretterjesztő műsorokkal kíván a nézők kedvére tenni. Hogyha reality műsorokat keres, akkor a TLC csatornán kedvére szemezgethet ezekből!

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!