TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

Online tv műsorújság
194 Csatorna kínálata egy helyen
TvMustra tv újság

TV műsorújság - TvMustra - online TV újság felület

Értékelés:
4,48/5 (23 szavazat)
21:15 – 22:35
Nyerő Páros
12
(1. évad, 14. rész, Próbára tesszük a szerelmüket - Sztárpárshow, 2016.) https://rtl.hu/rtlklub/nyeroparos https://www.facebook.com/rtlnyeroparos https://www.instagram.com/nyeroparosofficial https://www.
tiktok.com/@nyeroparosofficial Az RTL Klub sztár valóságshow-jában nyolc sztár pár költözik be egy Budapest környéki villába: Szabó Zsófi és Kis Zsolt, Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea, Kabát Péter és Róka Adrienne, Papp Gergő és Juhász Judit, Peller Anna és Lukács Miklós, Valkó Eszter és Radócz Péter, Pumped Gabo és Sebestyén Ágnes, valamint az Éjjel-Nappal Budapestből megismert Király Péter és Kovács Dóra. A sztár valóságshow műsorvezetője: Sebestyén Balázs. A verseny az egyes párok között zajlik, akik kihívásokon vesznek részt. A cél a kihívások sikeres teljesítése. A játék körökből áll: minden kör egy férfi kihívásból, egy női kihívásból és egy közös feladatból áll. A nők és férfiak kihívása során a pároknak csak az egyik tagja játszik, a másik pedig úgynevezett befektetőként arra fogad, hogy párjának sikerül-e teljesítenie a kihívást. A csavar a műsorban, hogy a sztárok a kihívás végéig nem fogják tudni, hogy párjuk mekkora összeget fektetett be.
Értékelés:
2,89/5 (9 szavazat)
20:00 – 22:30
Exatlon Hungary
12
(4. évad/14. rész, reality sorozat, 2022.) Kezdetét veszi az Exatlon Hungary All Star - A végjáték. A TV2 népszerű extrém sport-realityje január 3-án tér vissza a képernyőre.
Ezúttal az egykori játékosokból álló csapatok küzdenek meg egymással, az eddigi legkeményebb harc vár a versenyzőkre. Tíz Bajnok és tíz Kihívó kezdi meg a mindent eldöntő összecsapást a Dominikai Köztársaságban, ahol új pályák, új kihívások és soha nem látott játékelemek várnak a versenyzőkre, senki nem érezheti magát biztonságban. A Bajnokok csapatában ott lesz a kick-boksz világbajnok Rákóczi Renáta; az első évad legjobb férfi versenyzője, az ifjúsági olimpiai bajnok magyar párbajtőröző, Esztergályos Patrik és az olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó, Ungvári Miklós. A pirosakat erősíti a második évad női győztese, Dr. Busa Gabriella is; visszatér a strandröplabdás Szabó Dorka és a fitness világbajnok Kocsis Alexandra is, de pályára lép majd a BMX világbajnok Kempf Zozo is.
Értékelés:
5,00/5 (1 szavazat)
23:00 – 01:35
Négyen egy gatyában
12
(amerikai-görög-mexikói vígjáték, 2005.) A négy barátnő először tölti külön-külön a nyarat.
Amikor egy használt-ruhaboltban rábukkannak a farmerra, amely mind a négyükön tökéletesen áll, elhatározzák, hogy mindegyikük egy hétig hordja a farmert, megnézi, hogy szerencsét hoz-e, aztán továbbküldi a következő lánynak. Bár a kilométerek elválasztják őket, a négy barátnő mégis együtt tapasztalja meg az életet, a szerelmet és a veszteséget a nyáron, amely mindnyájuk számára feledhetetlennek bizonyul.
Értékelés:
4,67/5 (3 szavazat)
22:50 – 01:25
A harminchármak
12
(amerikai-chilei filmdráma, 2015.) 2010-ben Chilében 33 bányász reked a föld alatt egy robbanás miatt egy 100 éves arany- és rézbányában.
Az elkövetkező 69 napban egy nemzetközi csapat éjjel-nappal azon dolgozik, hogy megmentsék a csapdába esett embereket. Köztük van Mario Sepulveda (Antonio Banderas) is, akinek ez lett volna a nyugdíjazása előtti utolsó munkanapja. A világ lélegzetvisszafojtva várja a csodát.
Értékelés:
5,00/5 (1 szavazat)
19:00 – 21:40
Még drágább az életed
12
(akció film, 1990.) John McClane (Bruce Willis) épp Holly (Bonnie Bedelia) elé siet a Washington-i repülőtérre, hogy végre együtt tölthessenek pár órácskát.
Ám egy újabb karácsonyi terrorakció ismét keresztül húzza a számításaikat. A hazaáruló Stuart ezredes (William Sadler) által vezényelt terrorista zsoldos csapat egyetlen célja: kiszabadítani a világ egyik legnagyobb kábítószer csempészét, Esperanza tábornokot (Franco Nero), akit az elkövetkezendő órákban szállítanak Washington-ba. Tervük megvalósításának érdekében, átveszik az irányítást a reptér irányító központja felett. Amivel számos repülőgépet vonnak az irányításuk alá, így szerezvén több ezer túszt, akikkel sakkban tarthatják a hatóságokat. Köztük John feleségét is... vajon Mr. McClane tétlenül ül, amíg feleségének az élete veszélyben van...
Értékelés:
4,33/5 (151 szavazat)
19:00 – 20:00
A mi kis falunk
12
(4. évad, 15. rész: A lottóötös, Magyar vígjátéksorozat, 2019-2020.) A körülmények arra utalnak, hogy Zömbiknének ötöse volt a lottón.
Ez Piroskát érdekli a legjobban, de többen szeretnének részesülni az állítólagos nyereményből. Zsuzsa, a postásnő masszőz lesz, de ezt sokan félreértik. Egy mentálhigiénés ellenőr veszi górcső alá az önkormányzat összes dolgozóját... A sorozat egy kis falu mulatságos hétköznapjait mutatja be olyan karakterek segítségével, akikkel csak és kizárólag itt találkozhatunk: egy ügyeskedő polgármester és kultúrharcos asszisztense, egy testépítő pap, egy szexi kocsmáros, egy féleszű rendőr, egy rezignált körzeti orvos és egy playboy foci edző. A vidéki környezet és a számtalan külső felvétel olyan keretbe helyezi a sorozatot, mely garantálja a felhőtlen szórakozást és a tökéletes kikapcsolódást. A 4. évad A harmadik évad befejező epizódjában elcsattant egy rég várt csók Teca és a pap között. Garantált, hogy a romantikus szálnak, így vagy úgy, de lesz folytatása. A polgármester ezúttal majd az életéért aggódik. Az új lakók, Viki és Zsolt egyre nehezebben viselik a falusi életet.
Értékelés:
5,00/5 (1 szavazat)
22:00 – 00:30
Ted 2
15
(vígjáték , 2015.) Seth MacFarlane visszatér íróként, rendezőként és a címszereplő mackó eredeti hangjaként minden idők legnagyobb bevételt hozó korhatáros vígjátékának a folytatásában.
A csapatban ismét ott lesz a főszereplő Mark Wahlberg, és az írótársak, Alec Sulkin és Wellesley Wild.
Értékelés:
3,88/5 (102 szavazat)
21:30 – 22:50
Éjjel-Nappal Budapest
12
(2196. rész, Magyar filmsorozat, 2022.) Dani továbbra sem akarja engedni, hogy Jocó beköltözzön hozzájuk. Ám Toni miatt kénytelen elgondolkozni azon, hogy esetleg nem igazságtalan-e az apjával.
Dani végül kelletlenül beleegyezik egy családi programba Jocóval, és a testvérei kedvéért jó képet vág az egészhez. Amikor azonban egy meghitt pillanat alakul ki közte és Jocó között, Dani fájdalmasan emlékszik vissza a fiatalkori csalódásaira, és kiborulva elmenekül. Az albi lakói Virágtól megtudják, hogy szingli buli lesz a TÉR-ben. Tivadar belelkesül és igyekszik kapacitálni mindenkit maga körül, hogy menjenek, jó buli lesz... Tami is úgy dönt, hogy elmegy, Joe látszik kicsit furának, nem tudja hová tenni Tamara viselkedését. Később egy béna indokkal benéz a Frufruba, ahol megbeszélik, hogy ő is megy este a TÉR-be. A buliban kisebb sokként éri, amikor meglátja, hogy Tamara sárga karszalagot visel, ami azt jelenti esetlegesen nyitott a flörtre. Tami zavarba jön Joe csalódott tekintetét látva, de igyekszik magát győzködni, hogy mivel nem egyértelmű a viszonyuk, azt csinál, amit akar.
Értékelés:
3,71/5 (7 szavazat)
21:00 – 22:05
A kijelölt túlélő
16
(3. évad/6. rész, amerikai thrillersorozat, 2019.)
Tom Kirkman-t, a kormányzat egyik alacsonyabb rangú tagját váratlanul az Egyesült Államok elnökévé nevezik ki, miután az összes rangidős felettese az elnöki évértékelő beszéd során bekövetkező végzetes támadás áldozatául esik. Kirkman elnöknek a saját háza táján kell megoldania egy problémát, miközben Aaron egy bevándorlással kapcsolatos ügyben veszi fel a kesztyűt. Hannah-t kizárják a nyomozásból.
Értékelés:
0,00/5 (0 szavazat)
22:55 – 01:10
Darabokban
18
(amerikai dráma, 2016.) Davis sikeres befektetési bankár, szép feleséggel, házzal, autóval. Egy nap azonban autóbalesetben elveszíti nejét. Sajátos módon dolgozza fel a veszteséget: ahelyett, hogy összetörne, tovább éli az életét.
Az érzéseit egy büféautomata üzemeltetőjének írott panaszleveleiben kezdi kibeszélni, míg a frusztrációját rossz háztartási gépek szétszedésében éli ki. Davis levelei felkeltik az ügyfélszolgálaton dolgozó Karen érdeklődését, és a két idegen között valószerűtlen kapcsolat kezd kibontakozni.
Értékelés:
0,00/5 (0 szavazat)
23:00 – 00:00
Brill
16
(1. évad/8. rész, amerikai sorozat, 2016.) A Brill egy népszerű bűnügyi drámasorozat, amely a Green család életét követi nyomon a Los Angeles-i gyémántkereskedők szövevényes világában.
A két féltestvér, Jake Green és Freddy Geen apjuk, Isaac - aki egyben a Green & Green Diamonds alapítója - és nagybátyjuk, Cam segítségével talál egymásra. Amikor a megbízhatatlan Freddy megöli az egyik prominens gyémántkereskedőt, Jake-nek óvadékot kell leraknia érte, ami miatt a család Sister Rah, a veszélyes dél-afrikai bandafőnök lekötelezettje lesz. Jake és Isaac azt a feladatot kapja, hogy "véres gyémántokat" csempésszenek be Vancouverbe, de Freddyt elrabolja a rivális gyémántkartell.  Mivel egyre csak fogy az idő, Freddy élete pedig továbbra is veszélyben van, Jake-nek nincs más választása, mint levadászni a rivális bandát, hogy megmentse bátyja életét és a családi vállalkozást, miközben kénytelen folyamatosan ügyeskedni az ékszertolvajok, milliós üzletek és hamis tanúsítványok világában, és mindeközben egyfolytában azt kockáztatja, hogy börtönbe kerül. Jake a kockázatok ellenére is szövetségre lép Lady Rah-val Pieter ellen.

Nem talál semmi érdekeset a tévében? Olykor a bőség zavara miatt is előfordulhat, hogy úgy érezzük, semmi sem köt le minket igazán. Persze mindenkinek meg vannak a maga kedvenc műsorai, ezek általában vagy naponta egyszer vagy hetente egyszer megtekinthetők. Ha a köztes időben nem tudja mit nézzen, akkor a TvMustra online TV újság segítségével könnyebben rátalálhat az Önnek megfelelő műsorra!

Családi filmek, sorozatok érdeklik? Szeret a reggeli magazin műsorokkal ébredni?

Minden igényhez mérten találhatunk megfelelő műsor ajánlatot, ha jó helyen keresgélünk. A céltalan szörfölgetés a csatornák között nem csak értelmetlen, de időpazarlás is. Ezzel a módszerrel több, mint valószínű, hogy nem fogunk jó műsorra bukkanni, ám ha mégis, akkor jó eséllyel az már tart egy ideje és lemaradtunk az elejéről. Ha szerencsénk van, akkor vissza tudjuk nézni online az adott műsort (például az RTL Klub weboldalán, ahol egyúttal élő közvetítést is nézhetünk online).

A TvMustra esetében 194 csatorna kínálatát tekintheti meg. A részletes ismertetők segíthetnek a megfelelő műsor kiválasztásában, melynek köszönhetően könnyebben bukkanhat rá arra a programra, ami valóban érdekes lehet Önnek.

Mi lesz este a tévében?

A papír alapú műsorújság bogarászása nem éppen kellemes időtöltés. Szerencsére már az interneten sokkal egyszerűbben tudjuk felmérni az aktuális vagy éppen az esti, napi, illetve holnapi kínálatot. Az online TV újsággal sokkal egyszerűbb az élet, hiszen a kiemelő filcet nem kell kéznél tartani, hogy ne felejtsük el, mikor is kezdődik a kipécézett műsorunk. Egyszerűen csak megnyitjuk a TvMustra felületét, ahol a beállítások által kereshetünk csatorna szerint, illetve idősáv szerint egyaránt.

Sokaknak a híradó megtekintése minden nap szerepel a tervben. Nem árt tudni azonban, hogy pontosan mikor kezdődik a műsorunk azon a csatornán, ahol meg szeretnénk tekinteni. Ebben is segíteni tudunk, hiszen az esti műsorsáv ajánlatait, a fő műsoridő programjait egyaránt átlátható módon tesszük közzé.

Humorra vágyik? Egy kis dráma kell?

A Comedy Central kínálatában első sorban sokaknak szórakoztató, kikapcsolódásra alkalmas műsorokat találhatunk. Aki a drámát keresi, de nyitott egy kis humorra, rejtélyes gyilkosság feltárására, annak a Doktor House és a Született Feleségek (csak hogy egy-két népszerű sorozatot említsünk), minden nap szerepel a megtekintendő műsorok listáján. Ugyanakkor napi szinten megtekinthető a Szívek szállodája című sorozat, ha egy kis dráma érdekli humorral fűszerezve vagy romantika, szerelem, amire éppen vágyik a tévénéző. Számos régóta kedvenc és új, sok esetben extra új, premier műsort találni a kínálatban, de jó, ha tudjuk mikor kezdődnek ezek a műsorok.

A sport műsorok érdeklik?

Mindenki más műsorokkal tud kikapcsolódni. Az igazi sport fanatikusok egyetlen közvetítésről sem szeretnek lemaradni, bármilyen sportágról is legyen szó (kézilabda, foci, ausztrál futball, úszás, síugrás, korcsolya, stb.). A sportcsatornák többsége gondoskodik róla, hogy a legfontosabb versenyeket, mérkőzéseket élő adásban nézhessük végig.

A Discovery Channel és az Animal Planet pedig ismeretterjesztő műsorokkal kíván a nézők kedvére tenni. Hogyha reality műsorokat keres, akkor a TLC csatornán kedvére szemezgethet ezekből!

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!