Animal Planet HD

TV Műsor

Ma, Nov 30., Szerda
00:00
Emberevő szuperkígyó
00:45
Az alaszkai vadon gyermekei
01:30
Állatorvostanoncok
02:15
Dubai csodálatos állatvilága
03:00
Emberevő óriástintahal
03:45
Farmmentők
04:30
Varázslatos kerti tavak
05:15
Állatorvostanoncok
06:00
Állatrendőrség Philadelphiában
06:50
Állatrendőrség Philadelphiában
07:40
Farmmentők
08:30
A kutyák igaz története
09:25
Ausztrál állatkert - Steve Irwin öröksége
10:20
Így működik a Föld
11:15
Farmmentők
12:10
Állati hajlékok
13:05
Ausztrál állatkert - Steve Irwin öröksége
14:00
Állati hajlékok
15:00
Ausztrál állatkert - Steve Irwin öröksége
16:00
A kutyák igaz története
17:00
Farmmentők
18:00
Állati hajlékok
19:00
Ausztrál állatkert - Steve Irwin öröksége
20:00
Fenyegető krokodilok
21:00
Krokodil invázió
22:00
Az alaszkai vadon gyermekei
23:00
Állatijó expedíció
23:30
Állatijó expedíció
00:00
Akvárium extrákkal
00:45
Zoltán, a Farkasember
01:30
Így működik a Föld
02:15
Állatijó expedíció
02:38
Állatijó expedíció
03:00
Állatrendőrség Philadelphiában
03:45
Farmmentők
04:30
Állatrendőrség Philadelphiában
05:15
A kutyák igaz története
Épp most megy
02:20
A Konyhafőnök VIP
02:00
911-Texas
01:50
A rejtély
01:55
A provokátor

Az Animal Planet csatorna igazi állatbarátoknak való, hiszen itt minden az állatok életéről szól. A nap 24 órájában sugározza a háziállatokkal foglalkozó témákat, az állatfajok komolyabb ismertetőjét, beleértve a fejlődésüket, természetes kiválasztódásukat és küzdelmüket a mindennapi fennmaradásért.

A dokumentum-szappanoperák kifejezetten lebilincselők, a sorozatok sok nézőt gyűjtenek maguk köré. Világszerte többszáz millió háztartásban fogható, a magyar közönség 1999 óta nézheti. Jó tudni, hogy a Discovery Communications társaság tematikus csatornája.

A csatorna logója jól szemlélteti a tematikát, mely az állatok életének bemutatása teljes műsoridőben és természetesen szórakoztató formában, hiszen az unalmas dokumentumfilmek ideje már régen lejárt. Az újszerűséget a remek minőség is mutatja, mert a természet valódi arcát sikerül átadnia HD minőségben.

Megindító érzelmek, rajongásig szeretett házi kedvencek és persze a legveszélyesebb ragadozók, hogy az adrenalinszintünk is kapjon némi löketet. Az eredeti felvételeket a műsorvezetők nagyon jól konferálják. Megismételhetetlen pillanatoknak lehetünk tanúi segítségükkel. Megmosolyoghatjuk a hűséges kapcsolatokat és csodára méltó összetartozásokat, ahogy a vadon élő állatok és a hozzájuk tartozó emberek kapcsolatai kialakulnak.

Megismerhetjük az állatorvosi tudományág legmagasabb szintjét, legújabb eredményeit, amihez nagyban kapcsolódnak az állatokkal és a természetvédelemmel foglalkozó intézmények kezdeményezései, munkálatai.

A tv műsor Animal Planet HD izgalmas, meglepő fordulatokkal teli, ami leginkább az állatok különleges sajátosságainak köszönhető. A munkából vagy iskolából hazaérkezve egy másik világba csöppenhetünk. Itt nincs stressz, gépesített üzemmód, viszont az állatok világa mégis lebilincselő szórakozást nyújt. Az érzelmes nézők zsigereibe hatol a lélekemelő történetei által és nem csak szívünkig ér, hanem el is gondolkodtat. Nézzük tehát a műsorkínálat néhány részletét!

Az indonéz szigetekre utazhatunk Steve és Wes társaságában A krokodilvadász ausztrál ismeretterjesztő filmsorozat hajóján. 60 percben újabb és újabb hüllőkkel és majmokkal találkozunk és azzal sem árulunk el meglepetést, hogy mérges kígyók is gyakorta megjelennek majd a képernyőn. Navigáló útitársaink érdekes és tartalmas megjegyzései új információkkal szolgálnak majd számunkra az utazás során.

Az alaszkai vadon sokak számára Amerika egyik legbevehetetlenebb területe. A vadon mélyén találjuk McCarthy települést, ahol 42 bátor lakos napról napra keményen küzd az életben maradásért. A késő esti és az éjjeli órákban követhetjük a részeket HD minőségben.

Az Állati celeb történetekben hírességek találkoznak állatokkal. Izgalmak, meglepetések, végső megállapítások, tanulságok, amiből nem mindig derül ki, kinek volt igaza, de az állatok ösztönei garantáltan megindító hatással lesznek a nézőkre. Szerdánként egymás után két félórás részt is végignézhetünk.

Az Akvárium extrákkal amerikai reality-sorozat sokadik évadát éli. Hatalmas akváriumok, különleges halak számára, melyeket két igazán tehetséges üzlettárs épít megrendelőik számára. Szinte minden nap több részt találunk a műsorlistában. A TV Mustra jól szemlélteti, mikor melyik következik.

A kutyák talán az állatos csatornákon is örök kedvencek. A Pokoli kiskutyák mindent megtesznek azért, hogy a családnak szakértő segítségre legyen szüksége nevelésükhöz. A dokumentumfilm 42 percben oldja meg a problémát minden epizód során.

A bronxi állatkert részeiben feltárul előttünk a Bronxi Állatkert mindennapi élete. Szinte a gondozókkal együtt ápolhatjuk a lakókat és tehetünk szert az állatokkal és természetvédelemmel kapcsolatos ismeretekre. Hétköznapokban sokféle időpontban elérhetők az adások, érdemes időt szakítani rájuk.

Az orángutánsuli olyan dokumentum sorozat, ahol egy orangután menedékhely mindennapjaiba pillanthatunk be. Az önkéntes, elkötelezett csapat nem nélkülözi a drámai pillanatokat, miközben kitartóan követi célját, hogy visszajuttassa a vadonba a veszélyeztetett orangutánokat. Nem csak menedéket nyújtanak, hanem tanítják is őket élelmet szerezni, beilleszkedni és otthont építeni. Hetente kétszer két részt élhetünk meg velük.

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!