ATV

TV Műsor

Ma, Júl 21., Vasárnap
05:00
Hazahúzó
06:00
Procar
06:20
Új Mezőgazdasági Magazin
07:05
#Bochkor
08:30
Mediashop
09:15
Procar
09:30
Mediashop
10:15
Kultúrtipp
10:30
Mediashop
11:00
Vidám vasárnap
13:00
700-as klub
13:30
Hazahúzó
14:30
Szépség Akció
16:55
Heti Napló Fórum
17:25
ATV Híradó
18:00
Heti Napló Fórum
18:30
ATV Híradó
19:00
Heti Napló Sváby Andrással
20:25
#Bochkor
21:50
#Bochkor
23:30
Hazahúzó
00:30
Heti Napló Sváby Andrással
01:50
#Bochkor
03:05
Fő az egészség
03:30
Kőbánya híradó
03:55
700-as klub
04:20
700-as klub
Épp most megy
20:05
Űrvihar
21:00
A védenc
21:00
A tégla
21:00
A specialista

Az ATV csatorna szlogenje: ATV, a hírek frontvonalában. Ez a mondat tulajdonképpen meg is határozza a csatorna lényegét, ami a hírek nézőkhöz való eljuttatása színes, változatos formában.

Az ATV az első magyar magán-csatorna és hosszú évek óta sugározza műsorait. 1990-ben Argo TV néven indult, akkor még agrárcsatorna volt és vidéki körzeti stúdiókban készültek az adások. 1999 óta hívják a csatornát ATV-nek és műholdon, illetve kábelhálózaton is fogható.

Teljes arculati megújulás történt 2018 március 15-én, amikor újszerű logó és műsordíszlet hozott felfrissülést a csatorna életében. Az ATV Híradó és a Világhíradó főcíme nem is olyan régen, 2021-ben változott meg.

Hírekkel és a közélettel foglalkozik és ismert médiaszemélyiségeket vonultat fel. Hétköznap kifejezetten erre szorítkozik a téma, de hétvégén lazítanak picit a szorításon és bekerülnek a programba a szórakoztató és női műsorok, életmód magazinok, illetve családi filmek is.

Élőben közvetíti a Hit Gyülekezetének Vidám Vasárnap nevezetű közös istentiszteletét. Emellett a műsorokban megszólaló szakértők és a műsorszerkesztők egy része is a Hit Gyülekezetének tagja.

A tv műsor ATV csatornájának alapfilozófiája a közéleti párbaj és vita, ezért a műsorokban is ilyen szituációkra készülhetünk. Terítékre kerülnek kulturális, politikai és kvízműsorok is. Az biztos, hogy az ATV követésével nem maradunk le egyetlen fontos hírről sem. A különböző híreket feldolgozó adások a lehető leghatékonyabb információforrások, amit ráadásul újdonságokkal és izgalmakkal fűszereznek. A TV Mustra pontosan megmutatja, hogy éppen hol tart a csatorna adása és mennyi idő van hátra a kedvenc adásunk kezdetéig.

Lássunk hát néhány népszerű műsort, ami sokaknak a kedvence lehet!

Az Egyenes beszéd 90 percben mutatja be a nap híreit és azok hátterét. Egyenes beszédet várnak a témában érintett, megkeresett személyektől. Az izgalmas és egyben informatív műsor hétköznaponként háromszor, szombaton kétszer jelentkezik.

A MaiTÉMA napjaink legfontosabb eseményeit taglalja és szakértőket hív a történések elemzéseihez, emellett a téma érintettjeit is hallhatjuk megszólalni. Az éjjeli és az esti órákban láthatjuk.

A Heti Világhíradó már a nagyvilágból teríti elénk friss híreit, ezzel együtt feltárja a hírek hátterét is. Az adásidő csupán 20 perc, ami nem tűnik soknak egy ilyen széles körű tartalom kifejtésére.

Hétfőn és kedden nagy kedvenc a Csatt. Egri Viktor vezeti a műsort és igazgatja a vendégek érveit a legaktuálisabb kérdésekkel kapcsolatban. A közéleti, politikai vitaműsorban tanulságos a vélemények ütköztetése, ezért sokan követik az adásokat.

Az ATV Híradó a nap különböző időpontjaiban a nap legfontosabb, naprakész híreivel jelentkezik. Bár hétvégén csupán kétszer fér bele a csatorna programjába, hétközben 4-6 alkalommal is értesülhetünk általa, amiről mindenképpen kell.

Érdekes amerikai közéleti magazin a 700-as klub Gordon Robertsonnal. A hajnali órákban ülhet le elé, aki az alvás helyett a tervezést választotta.

Hajnalban persze Műsorajánlót is nézhetünk, ami a nap ajánlott műsoraiból ad számunkra ízelítőt.

A Hazahúzó a hazai üdülési és szabadidős lehetőségekről szól. Minden nap, naponta több alkalommal is jelentkezik a 45 perces adás.

Az ATV Start egy reggeli politikai és közéleti magazin, ami beindítja a napot. 6 óra környékén indul és 150 perces műsoridővel büszkélkedhet, négy rátermett műsorvezetővel, akik gondoskodnak arról, hogy a napunk érdekesen, eseménydúsan induljon. Mindez a Start Plusz közéleti, kulturális műsorban folytatódik reggel 8 órakor.

Ha szeretjük a politikai vitákat, akkor nekünk való műsor a Fórum. Közönségvitában lesz részünk a műsor által, jellemzően naponta három alkalommal.

Itt is van televíziós vásárlás az Ékszer Tv keretében naponta egyszer, a reggeli, délelőtti órákban.

Azt, hogy mi a nap három botránya, nagyhatású, meglepő híre, azt A nap híre című véleményműsorból tudhatjuk meg. Három vendég mondja meg a tutit és a hangnem változó, mert időnként humoros, máskor feszült, vitatkozó, de a szókimondás mindenkire igaz, aki a stúdióban helyet foglal.

Ha garantáltan értesülni szeretnénk a napi eseményekről, akkor foglaljunk helyet az ATV műsora előtt.

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!