ID: Investigation Discovery

TV Műsor

Ma, Szept 28., Szerda
00:00
Murdaugh gyilkosságok - végzetes dinasztia
01:00
Gonosz ikrek
02:00
Diagnózis
02:30
Diagnózis
03:00
Hívás a börtönből
04:00
Bűntény a családban
05:00
Bűntény a családban
06:00
Bűntény a címlapról
07:00
Bűntény a címlapról
08:00
Még mindig rejtély
09:00
Még mindig rejtély
10:00
Hívás a börtönből
11:00
Hívás a börtönből
12:00
Kihűlt esetek nyomában
13:00
Kihűlt esetek nyomában
14:00
A gyilkos város
15:00
A gyilkos város
16:00
Charlotte-i gyilkosságok
17:00
Charlotte-i gyilkosságok
18:00
Sötét titkok a mocsárból
19:00
Sötét titkok a mocsárból
20:00
Ördög a weben
21:00
Amerikai bűnügyek - Joe Kenda hadnaggyal
22:00
Amerikai bűnügyek - Joe Kenda hadnaggyal
23:00
Városi gyilkosságok
00:00
Városi gyilkosságok
01:00
Egy nyomozó naplója
03:00
Sötét titkok a mocsárból
04:00
Kihűlt esetek nyomában
05:00
Kihűlt esetek nyomában
Épp most megy
05:25
Fókusz
05:00
Családi titkok
05:30
Teleshopping
05:00
Teleshopping

Az ID (Investigation Discovery) csatorna kifejezetten a bűnügyi témák kedvelőinek való. Tulajdonképpen nyomozócsatorna. Drámák a törvényszéki folyamatok lebilincselő történeteivel, izgalmas nyomozásokon keresztül.

Beleláthatunk az események tudományos hátterébe is, mélyreható elemzéseket hallhatunk, melyek elvezetnek a bizonyítékokon keresztül az indítékok feltárásához és az elkövetők személyéhez. Nem mindennapi kikapcsolódás, hiszen valós eseteket dolgoz fel.

Az ID televízióadó az amerikai Discovery Communications csatornája. Kábeltévés hálózatokon érhető el Magyarországon. Az Egyesült Államokban már 2008 óta él, hazánkban egy évvel később indult, így 2009 óta sugározza jobbnál jobb bűnügyi történeteit a nap 24 órájában. Ha meg kellene állapítani a műsorok célközönségét, akkor leginkább a női nézőket említhetnénk, közülük is leginkább a 25 felettieket egészen középkorig. Viszont a nyomozati és törvényszéki esetek rajtuk kívül is sokakat vonzhatnak, az biztos.

A tv műsor ID: Investigation Discovery programja leginkább filmsorozatokat és ismeretterjesztő műsorokat tartalmaz. Lássuk, mi mindent tartogat számunkra!

A gyilkos nyolcvanas évek egy amerikai krimisorozat. A hatóság különböző bűnügyekben és csoportoknál nyomoz. 42 perces epizódokat izgulhatunk végig.

Az Elárulva című amerikai dokumentumfilm sorozatban hátborzongató események csatlósai lehetünk. Gyilkosságok, amelyek szerelmi szálakból vagy baráti, munkatársi kapcsolatokból erednek. Szintén 42 percig kötik le az egyes részek a figyelmünket minden kedden több epizódban is.

Egy másik dokumentumfilm sorozat az Aphrodite Jones: bűnök nyomában. Részesei lehetünk annak, hogy korunk kiemelkedő bestseller írója valódi és sokak által ismert bűnügyi történeteket elemez. Beleláthatunk a gyilkossági esetek részleteibe, megismerhetjük a már felfedett titkokat, rejtélyeket. Hetente háromszor 2-3 részt adnak le a több évados epizódhalmazból.

Egy férfi és egy nő furfangos gyilkosságai, melyek bármily negatívok és borzasztóak, időnként mégis lenyűgözőek. Bár ezt nem szívesen ismerjük el. A hideg és számító manipuláció mindenféle megjelenését felfedezhetjük az Ördögi tervek: végzetes szerelmek című amerikai misztikus sorozat nézőjeként. Hogyan képesek mindig egy lépéssel előre járni, ilyen logikus és okos terveket szőni és az embereket megdöbbentő módon manipulálni? Egy biztos, jó előre megterveznek minden lépést, melyből elképesztő hangulatú epizódok kerekednek ki. Veszélyes szándékok, feszültség és izgalom, amiben biztos részünk lehet. Elég sok ismétléssel sugározzák, heti néhány új részt láthatunk.

Igazi krimisorozat a Gyilkos ösztönök - Chris Hansennel. A tényleg durva amerikai bűnügyi esetek gyorsan rabul ejtik azokat a nézőket, akiknek az ilyen jellegű filmek jelentik a kikapcsolódást. Megrázó koronatanúk és túlélők, meg persze a mindent leküzdő nyomozók, akik nélkül soha nem jutnánk előrébb. A hét négy napján műsoron van, ami körülbelül négy új részt jelent a közönségének.

Las Vegas - A bűnös város, még ha csak az ID csatorna világában is. Az amerikai ismeretterjesztő műsor a bűnügyeken, peres eljárásokon, tárgyalásokon végig száguldva keresi az igazságot. Hetente csupán 1-2 új résszel találkozhatunk az ismétlések között.

A Bűntény a családban amerikai filmsorozat háromnegyedórás részeivel megtörtént eseményeket dolgoz fel. Gyilkosságok, melyekbe családok fulladnak bele és mennek tönkre, hajmeresztő titkok, ahol mindenki gyanús a családból valamiért. Hetente háromszor jelentkezik.

Hírműsorral is találkozhatunk Investigation Discovery programjai között. A Még mindig rejtélyben sok megfogalmazott kérdés, elméletek, de csak kevés biztos válasz. Egy lezárt ügy mögött nem biztos, hogy helyesen lezárt nyomozás áll. Itt valóban elgondolkodhatunk, hogy hogyan is állhatnak össze a mozaikok. Hetente 3-4 új részt láthatunk.

Azért reality-sorozatot is tartogat a csatorna kínálata. Együtt élni egy gyilkossal, a figyelmeztető jelek mellett figyelmetlenül elmenni, majd a borzalmas igazságra rátalálni egy provokatív sorozatban biztosan lehet. Ha izgalmasan hangzik az említett helyzet, az Egy fedél alatt a gonosszal című amerikai reality-sorozatban elmélyedhetünk a témában csütörtökön a késői órákban.

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!