RTL KETTŐ

TV Műsor

Ma, Feb 7., Kedd
05:00
A Konyhafőnök VIP
06:35
Hagyjál főzni!
07:45
Vészhelyzet
08:45
Vészhelyzet
09:45
Hagyjál főzni!
11:00
Oltári csajok
12:00
Oltári csajok
13:00
Segítség, bajban vagyok!
14:05
A gyanú árnyékában
15:10
Showder Klub
16:15
Showder Klub
17:20
Segítség, bajban vagyok!
18:25
A gyanú árnyékában
19:30
Showder Klub
20:35
Showder Klub
21:45
ValóVilág
22:45
BeleValóVilág
23:15
Vészhelyzet
00:20
Oltári csajok
01:20
Oltári csajok
02:20
Segítség, bajban vagyok!
03:20
A gyanú árnyékában
Épp most megy
18:00
RTL Híradó - Esti kiadás
18:00
Tények
18:00
Az újonc
17:20
Lucifer

Az RTL2 avagy RTL Kettő csatorna az RTL Csoport televízióadója, amit természetesen magyar nyelven sugároznak. Úgy is mondhatjuk, hogy ez a magyar RTL2.

2012 óta, tehát 10 éve van velünk szórakoztató műsoraival. Adásainak jelentős része saját gyártású és Magyarországon készül. A kábelcsatornán gyakoriak a premiersorozatok és filmek, igazi feltöltődést kínál, ha kikapcsolódásra vágyunk.

A tv műsor RTL KETTŐ színezetben azért rendesen illeszkedik az anyacsatornához, kereskedelmi tévé, sőt 2015-től országos televízióadó. Már a HD verzió is elérhető belőle. Műholdon és kábelen is továbbítják, szinte az összes szolgáltató csomagjában megtaláljuk. A reklámidő meghatározó, ami itt is észrevehető. Ettől függetlenül legalább olyan sikeres lett, mint a német testvércsatornája.

Stabilitását az is mutatja, hogy indulása óta még nem volt arculatváltás, logócsere, amiben szinte egyedülálló.

Ismert régi és új showműsorai között van a Való Világ, a Showder Klub, az Éjjel-nappal Budapest és a NőComment. A BeleValóVilág mint kísérőműsor került képernyőre.

Jelenleg is sugárzott adásai között van a Jim szerint a világ amerikai vígjátéksorozat. James Belushi alakítja Jim macso karakterét, aki bár ottragadt a kamaszkorban, törekszik arra, hogy férjként és apaként jól teljesítsen. Egyet biztosan sikerül elérnie, hogy családja imádja őt és humoráért rajong a környezete is. A bolond helyzetek egymást érik, amit általában az okoz, hogy nagyobb fáradtság nélkül akarja a dolgokat elrendezni. Bár a hajnali órákban kezdik sugározni a részeket, a 30 perces epizódokból naponta tízet is leadnak.

A Vacsoracsata igazi reality, ahol a szereplők főzőtudománya kerül a megmérettetés középpontjába. Az alkalmi séfek váltogatják egymást és sokan már kifejezetten várják, hogy éppen milyen sztár fogja társait lenyűgözni konyhaművészetével. A verseny a pontokért zajlik, akinek a legtöbbet sikerül a pontozótáblán összegyűjtenie, az zsebelheti be az értékes nyereményt. Persze nem csak jó szakácsnak kell lenni, hanem kitűnő házigazdának, felszolgálónak is a tökéletesen terített asztal mellett, hogy a csapat odaítélje a győztesnek szóló érdemrendet.

Dokureality is található az RTL kettő műsorán. A gyanú árnyékában sorozat már túl van a századik részen. Hétköznapi emberek életének nehéz helyzeteivel, problémáival és a megoldás lehetőségeivel foglalkozik. Hetente hat alkalommal, napi 2 részt adnak le a kora délutáni és a kora esti órákban.

A Showder Klub már a 24. évadát tolja. Szlogenje: maradunk a dumánál. Ami igaz is, hiszen ismert stand-up guruk állnak a közönség elé, hogy poénjaikkal segítsenek az életünkben felgyűlt feszültséget feloldani és nevetésre bírni mindenkit, aki nyitott erre a típusú humorra. A képernyőn láthatjuk Kiss Ádámot, Aranyosi Pétert, Kőhalmi Zoltánt, Dombóvári Istvánt, Csenki Attilát, Orosz Györgyöt, Magyed Elek Pétert, Ács Fruzsinát, Szabó Balázs Mátét, Ráskó Esztert, Horváth Gábort, Záhonyi-Ábel Dávidot, Fülöp Viktort, Gajdos Zoltán, Badár Tamást, akik között vannak régi nagy nevek, az új szemlélet éllovasai és egészen friss szereplők is. A stand-up comedy rajongóinak igazi kikapcsolódás hétköznaponként több alkalommal is.

A valóságshow világának talán legnépszerűbb adása a ValóVilág. Lehet rajta gondolkodni, hogy megtennénk -e, ami a szereplőknek itt teljesen természetes és egyáltalán nem esik nehezükre, hogy beköltöznek a villába és onnantól kezdve minden percüket kamera követné. Sőt, ahhoz, hogy ne kelljen rövid időn belül kiköltözni, le is kell tenni az asztalra valamit, aminek a tartalmát szerelmekben, barátságokban, ellenségekben és szövetségesekben mérik. A kegyetlen ítélő bizottság pedig a tévénézőkből áll, akik kíméletlenül szavaznak és a lét a tét. Az eseményeket minden nap az esti órákban egy óra erejéig követhetjük.

Nem hagyhatjuk ki a felsorolásból a Segítség, bajban vagyok! magyar reality-sorozatot sem. A jogi esetekkel és lelki problémákkal foglalkozó saját gyártású adás a való életből merít és ügyvédek és pszichológusok szakértelmét hívja segítségül. Amellett, hogy szórakoztató, információt szolgáltat azok számára, akik hasonló helyzetben vannak, vagy esetleg kerülhetnek életük során. Munkaidőben, hétköznaponként a déli órákban tekinthetjük meg az egy órás, tanulságos epizódokat.

A sorozatokon kívül az esti órákban különféle filmek, vígjátékok, drámák, krimik kerülnek képernyőre.

A méltán népszerű tv adó sokak szórakozását biztosítja, nézettsége magáért beszél. Éppen sugárzott műsorát a TV Mustra neked is nagyon klassz időszalaggal szemlélteti.

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!