TLC

TV Műsor

Ma, Jún 3., Szombat
06:00
Vissza az amisok közé
07:00
Extrém nővérek
08:00
Hét kicsi Johnston
09:00
Vissza az amisok közé
10:00
Te, én és az exem
11:00
Darcey és Stacey
12:00
A három hónap emlékei
13:00
Másodférj-keresőben
14:00
Darcey és Stacey
15:00
Darcey és Stacey
16:00
Három hónap jegyesség
18:00
Három hónap jegyesség
20:00
Három hónap jegyesség - a másik út
22:00
Te, én és az exem
23:00
Dr. Pimple Popper, a bőrgyógyász
00:00
Másodférj-keresőben
01:00
Haj-esetek
02:00
Te, én és az exem
02:50
Három hónap jegyesség - a másik út
04:30
Nate és Jeremiah álomotthonai
05:30
Tortakirály
Épp most megy
20:00
A mi kis falunk
20:00
Everest
21:00
Egek ura
21:00
A Védelmező

Az életmóddal kapcsolatos programok és a divat követőinek kedvelt adója a TLC. A Discovery Communications nemzetközi médiavállalat csatornája. Stílusában és tartalmában hasonlít a Life TV-re.

Bár korábban közönséges ismeretterjesztő csatornaként indult, a divat, az egészség, az életvitel mindig nagyobb szerepet kapott. Rendszeresen tűzi műsorára a nőknek szóló ismeretterjesztő realityket és oktatóműsorokat. Kínálatában a családi műsorok is szerepet kapnak.

A valódi élettörténetek inspiráló és megindító tanulságai igen szórakoztató formában kerülnek képernyőre. Sorra kerülnek elő a mai nők számára csemegéül szolgáló témák a divattal, karrierrel, gasztronómiával, esküvővel, gyermekneveléssel, párkapcsolattal és a családi harmóniával kapcsolatban. Útmutatást ad és segít kiszínezni nézőinek a szürke és egyhangú hétköznapokat.

Sokféle műsor, számos sorozat. Ismétlések és újdonságok a csatorna programján. Nézzünk néhány példát a választékból.

A Chantel család epizódjai családi drámákat, viszályokat dolgoznak fel. Hogy sikerül -e működőképessé tenni a kapcsolatukat, csak lassan, kicsit elnyújtva derül ki.

Húsz izgalmas évada készült el a Mondj igent a ruhára sorozatnak. Érzelmes és drámai pillanatok a csodálatos ruhaköltemények körül. Szórakoztató program stílussal, divattal és pletykákkal ötvözve.

A Pöttöm óriások amerikai valóság-televíziós sorozat. A hattagú Roloff család farmon zajló életét mutatja be. Portlandben játszódik.

A Dundi menyasszonyok megmentőiben kulcsszerepet kapnak a megfelelő menyasszonyi ruha felkutatásában a szakértő segítők. A szórakoztató sorozat fontos része a jó ízlés, az elegancia és az egyedi alkat kiemeléséhez szükséges tapasztalat és kreativitás.

A Kuponzsonglőröktől megtanulhatjuk a kuponozás művészetét.

Így kerek az életem! amerikai reality televíziós sorozat Whitney Way Thore életét mutatja be. Az alacsony, túlsúlyos hölgy nemrég még csinos táncosnő volt, betegsége miatt hízott meg jelentősen. A saját maga koreografálta előadás viszont olyan sikert arat, hogy nevet szerezzen magának egy külsőségek alapján ítélő világban is. Izgalmas, randikkal, tánccal átszőtt történetét sokan követik.

A Feljavítók amerikai reality műsor két profi tervező Chip és Joanna Gaines elképesztő ingatlan felújításait és átalakításait mutatja be. Bizonyára jó szórakozás és hasznos tapasztalat azoknak, akiknek aktuális a téma élethelyzetükből adódóan, illetve azoknak is, akik szeretnek elmélyülni otthonuk csinosításában és folyton valami újat alkotnának.

A Feleségtársat keresünk című amerikai szórakoztató sorozatban három család határoz úgy, hogy feleségtársat keresnek maguk mellé.

Karen és Deon Derrico a Nagy család, nagy öröm dokumentumfilm/realityben arra törekszenek, hogy boldog otthont teremtsenek 14 gyermeküknek.

Aki szereti az orvosok munkáját, a kórházi eseményeket bemutató sorozatokat, annak igazi csemege lesz a Mi a diagnózis? című amerikai reality egy-egy órája. Itt az orvosok időnként nyomozók és bizony nem csak a diagnózis felfedése árán jutnak el a megoldásra váró rejtélyekhez. Valódi orvosok beszámolói megoldatlan problémákkal, emberi sorsokkal, ahol egy hajszálon múlt az élet.

Akit érdekelnek az emberi szervezetben lakozó paraziták, azt lenyűgözi majd a Csendes szörnyetegek című amerikai ismeretterjesztő filmsorozat. Bár horrorfilmekben találkozunk a filmben előforduló jelenségekkel, mégis megdöbbentő ahogy a testben tenyésző paraziták veszélybe sodorják az emberéletet.

Ha a tv műsor TLC kínálatában szeretnénk megoldani a szórakozásunkat, akkor az egyik legalkalmasabb vígjáték a Mama pici fia. Egy 38 éves rendőr óriásbébi az anyja szoknyájába kapaszkodva szeretné megtalálni a nagy őt, ami már így is mulatságos, nemhogy a sorozat váratlan és kacifántos eseményei közben.

Mennyire lehet függő egy anya-lánya kapcsolat? Éppen annyira, mint ahogy azt az Anyák és lányaik című amerikai dokumentumfilmben bemutatják. Aki kíváncsi rá, az nyilván tanulhat is belőle.

A TLC műsorán mindenki talál számára megfelelő tartalmú sorozatot, aki az életmód témákat kedveli.

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!