TLC

TV Műsor

Ma, Feb 21., Szerda
06:00
Hét kicsi Johnston
07:00
Dundi nővérek: Le a kilókkal
08:00
Dundi nővérek: Le a kilókkal
09:00
Három hónap jegyesség
11:00
Váratlan várandósság
12:00
Hét kicsi Johnston
13:00
Dr. Pimple Popper: a nagy nyomás
14:00
Három hónap jegyesség - a másik út
15:00
Három hónap jegyesség - a másik út
16:00
Dundi nővérek: Le a kilókkal
17:00
Dundi nővérek: Le a kilókkal
18:00
Váratlan várandósság
19:00
Kényszeres gyűjtögetők - élve eltemetve
20:00
Szerelem és fordítás
21:00
Túlsúlyos kisemberek
22:00
Dundi nővérek: Le a kilókkal
23:00
Nem tudtam, hogy terhes vagyok
23:30
Nem tudtam, hogy terhes vagyok
00:00
Dr. Pimple Popper: a nagy nyomás
01:00
Szerelem és fordítás
02:00
Túlsúlyos kisemberek
02:50
Dundi nővérek: Le a kilókkal
03:40
Dr. Pimple Popper: a nagy nyomás
04:30
Váratlan várandósság
05:30
Mondj igent a ruhára - Egyesült Királyság

Az életmóddal kapcsolatos programok és a divat követőinek kedvelt adója a TLC. A Discovery Communications nemzetközi médiavállalat csatornája. Stílusában és tartalmában hasonlít a Life TV-re.

Bár korábban közönséges ismeretterjesztő csatornaként indult, a divat, az egészség, az életvitel mindig nagyobb szerepet kapott. Rendszeresen tűzi műsorára a nőknek szóló ismeretterjesztő realityket és oktatóműsorokat. Kínálatában a családi műsorok is szerepet kapnak.

A valódi élettörténetek inspiráló és megindító tanulságai igen szórakoztató formában kerülnek képernyőre. Sorra kerülnek elő a mai nők számára csemegéül szolgáló témák a divattal, karrierrel, gasztronómiával, esküvővel, gyermekneveléssel, párkapcsolattal és a családi harmóniával kapcsolatban. Útmutatást ad és segít kiszínezni nézőinek a szürke és egyhangú hétköznapokat.

Sokféle műsor, számos sorozat. Ismétlések és újdonságok a csatorna programján. Nézzünk néhány példát a választékból.

A Chantel család epizódjai családi drámákat, viszályokat dolgoznak fel. Hogy sikerül -e működőképessé tenni a kapcsolatukat, csak lassan, kicsit elnyújtva derül ki.

Húsz izgalmas évada készült el a Mondj igent a ruhára sorozatnak. Érzelmes és drámai pillanatok a csodálatos ruhaköltemények körül. Szórakoztató program stílussal, divattal és pletykákkal ötvözve.

A Pöttöm óriások amerikai valóság-televíziós sorozat. A hattagú Roloff család farmon zajló életét mutatja be. Portlandben játszódik.

A Dundi menyasszonyok megmentőiben kulcsszerepet kapnak a megfelelő menyasszonyi ruha felkutatásában a szakértő segítők. A szórakoztató sorozat fontos része a jó ízlés, az elegancia és az egyedi alkat kiemeléséhez szükséges tapasztalat és kreativitás.

A Kuponzsonglőröktől megtanulhatjuk a kuponozás művészetét.

Így kerek az életem! amerikai reality televíziós sorozat Whitney Way Thore életét mutatja be. Az alacsony, túlsúlyos hölgy nemrég még csinos táncosnő volt, betegsége miatt hízott meg jelentősen. A saját maga koreografálta előadás viszont olyan sikert arat, hogy nevet szerezzen magának egy külsőségek alapján ítélő világban is. Izgalmas, randikkal, tánccal átszőtt történetét sokan követik.

A Feljavítók amerikai reality műsor két profi tervező Chip és Joanna Gaines elképesztő ingatlan felújításait és átalakításait mutatja be. Bizonyára jó szórakozás és hasznos tapasztalat azoknak, akiknek aktuális a téma élethelyzetükből adódóan, illetve azoknak is, akik szeretnek elmélyülni otthonuk csinosításában és folyton valami újat alkotnának.

A Feleségtársat keresünk című amerikai szórakoztató sorozatban három család határoz úgy, hogy feleségtársat keresnek maguk mellé.

Karen és Deon Derrico a Nagy család, nagy öröm dokumentumfilm/realityben arra törekszenek, hogy boldog otthont teremtsenek 14 gyermeküknek.

Aki szereti az orvosok munkáját, a kórházi eseményeket bemutató sorozatokat, annak igazi csemege lesz a Mi a diagnózis? című amerikai reality egy-egy órája. Itt az orvosok időnként nyomozók és bizony nem csak a diagnózis felfedése árán jutnak el a megoldásra váró rejtélyekhez. Valódi orvosok beszámolói megoldatlan problémákkal, emberi sorsokkal, ahol egy hajszálon múlt az élet.

Akit érdekelnek az emberi szervezetben lakozó paraziták, azt lenyűgözi majd a Csendes szörnyetegek című amerikai ismeretterjesztő filmsorozat. Bár horrorfilmekben találkozunk a filmben előforduló jelenségekkel, mégis megdöbbentő ahogy a testben tenyésző paraziták veszélybe sodorják az emberéletet.

Ha a tv műsor TLC kínálatában szeretnénk megoldani a szórakozásunkat, akkor az egyik legalkalmasabb vígjáték a Mama pici fia. Egy 38 éves rendőr óriásbébi az anyja szoknyájába kapaszkodva szeretné megtalálni a nagy őt, ami már így is mulatságos, nemhogy a sorozat váratlan és kacifántos eseményei közben.

Mennyire lehet függő egy anya-lánya kapcsolat? Éppen annyira, mint ahogy azt az Anyák és lányaik című amerikai dokumentumfilmben bemutatják. Aki kíváncsi rá, az nyilván tanulhat is belőle.

A TLC műsorán mindenki talál számára megfelelő tartalmú sorozatot, aki az életmód témákat kedveli.

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!