TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Hétfőn hajnalban újra támadnak a zombik!

 2018. október 03.

Itt az idei ősz egyik legnagyobb tévés szenzációja: az amerikai világpremierrel egy időben, október 8-án, hétfőn hajnalban hozzánk is megérkezik a The Walking Dead kilencedik évada! A zombis sorozat legújabb, szinkronizált epizódjai az RTL Spike-on debütálnak aznap 04.25-től eredeti nyelven, magyar felirattal, este 22.00-tól pedig magyar szinkronnal lesz látható. S hogy mire is számíthatunk? Ahogy azt az alkotók korábban megszellőztették, flashbackek, vagyis visszaemlékezések révén tekinthetünk vissza az eltelt időre, illetve kiderül, hogy miképp írják ki a sorozatból Rick, illetve Maggie karakterét, hiszen Andrew Lincoln és Lauren Cohan is csupán néhány rész erejéig fog visszatérni az új szezonban.

 Hétfőn hajnalban újra támadnak a zombik!

A The Walking Dead nyolcadik szezonja főleg a háborúról szólt. A túlélők csoportjának hatalmas áldozatok árán ugyan, de sikerült kivonniuk a forgalomból Negant. Viszont az új évadban rögtön megtudhatjuk, hogy a rajongóknak nem kell elköszönniük kedvenc gonosztevőjüktől. Bár Rick kis híján megölte, de végül úgy döntött, inkább életben hagyja és börtönbe zárja Negant.

Az új évadban a készítők ígérete szerint a korábbi káosz után a közösségek helyreállítása és a béke megőrzése áll majd a középpontban. Csakhogy az érdekellentétektől fűtött emberkolóniák együttélése koránt sem lesz olyan egyszerű és zökkenőmentes. Folyamatos belső feszültségek borzolják a kedélyeket. Emellett sokkal nagyobb feladat hárul majd a sorozat fenegyerekére, Darylre. A kilencedik évad rengeteg újdonságot tartogat; a túlélőknek ezúttal olyan dologgal kell majd megküzdeniük, amivel még soha. Akárcsak a korábbi szezonokban, most is számíthatunk majd egy visszaugrásra az időben.

Ami a rajongókat a leginkább meglepheti, hogy ez lesz Andrew Lincoln, azaz Rick Grimes utolsó szezonja. Pedig a karakter már-már egybe orrt a szériával, hiszen az első résztől kezdve az ő útját követhettük végig. Láthattuk, amint egy egyszerű sheriffből az apokaliptikus zombijárványt túlélők vezetője válik.

Milyen szerepe lesz Negannak az új évadban? Sikerül békét teremteni az egyesített kolóniák között? Hogyan fog búcsúzni Rick a sorozattól? A The Walking Dead új évadából többek közt ezekre a kérdésekre is választ kapunk.

The Walking Dead 9. évad október 8-án a világpremierrel egy időben 04.25-től, majd minden hétköznap este 22.00-tól lesz látható az RTL Spike-on.

Az RTL Spike TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/RTLSPIKE

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!