TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

11 országos premierrel indítja a szezont az AXN

 2023. február 03.

Izgalmakkal, akcióval és drámával teli műsorkínálattal – összesen 11 országos premierrel – várja nézőit februárban és márciusban az Antenna Entertainment magyar portfóliójának egyik legerősebb csatornája. Az AXN-en új sorozatként debütált az európai szenzáció, a Viola, de érkezik A Doki – Egy új esély, a Brill és az Ördögi játszmák 2., illetve a Leo Mattei 5., 6., 7. és 8. évada. A rajongók legnagyobb örömére pedig folytatódnak a közkedvelt akciósorozatok is: a SWAT – Különleges egység és a SEAL Team a 6., míg Az újonc az 5. évadával tér vissza a képernyőre.

11 országos premierrel indítja a szezont az AXN

Olasz sikersorozatok a köbön

Tegnapelőtt elstartolt az olasz közönségkedvenc, a Viola 1. Évada. Az izgalmas újdonság minden szerdán 21 órakor, dupla epizóddokkal látható az AXN-en. A történetben a gyönyörű divatújságíró, Viola Vitale (Francesca Chillemi) visszaköltözik szülővárosába, hogy megkeresse sosem látott édesapját. Eddigi szakmájától eltérően bűnügyi témákról akar tudósítani, így együttműködik a jóképű Francesco Demir (Can Yaman) felügyelővel. A rendőr hamar rájön, hogy Viola nem átlagos újságíró: szinesztéziájának köszönhetően az emberekből sugárzó érzelmeket színekhez társítja, így képes olvasni a legmélyebb érzésekben is, ami gyakran az ügyek kulcsa.

Február 2-án 21 órakor rögtön dupla epizóddal folytatódik A Doki – Egy új esély, melynek 2. évadából megtudhatjuk, milyen nehézségek várnak a kórház dolgozóira. A világjárvány csúcspontján a korlátozott erőforrások és a munkaerő hiánya rengeteg beteg és több orvos halálához vezetett, amelynek következtében vizsgálatot indítanak az intézmény alkalmazottjai ellen. Andrea Fanti (Luca Argentero) mindent megtesz, hogy megmentse osztályát, egyben tartsa a csapatát és visszaszerezze főorvosi pozícióját.

A hölgyek örömére Patrick Dempsey is visszatér az AXN-re, március 6-án 21 órakor ugyanis jön az Ördögi játszmák 2. évada. Kínai befektetőknek köszönhetően Massimo Ruggero (Alessandro Borghi) és a NYL Bank ismét milliókat kereshet – ezúttal a Brexitről döntő népszavazáson – , a veszélyes befektetések, egy kockázatos 5G-megállapodás és a Dominic Morgannel (Patrick Dempsey) folyó viszálya azonban mind akadályozhatják őt szakmai előrelépésében.

Bűn(özés)üldözés minden mennyiségben

Tovább követhetjük Leo Mattei (Jean-Luc Reichmann) embert próbáló mindennapjait, ugyanis február 7-én, február 14-én és március 7-én 21 órakor, majd március 21-én 21:55-kor érkezik a sorozat 5., 6., 7. és 8. évada. A rendőrkapitány és csapata a legújabb részekben is mindent megtesz, hogy megmentsék a veszélyes helyzetbe került fiatalokat, és felderítsék a kiskorúak által elkövetett bűncselekményeket – legyen szó gyilkosságról, emberrablásról, drogtúladagolásról vagy akár öngyilkosságról. Mindemellett pedig az is kiderül, Mattei megtalálja-e több éve eltűnt lányát.

Február 12-én 8:25-kor a csatorna újra betekintést nyújt a gyémántkereskedők rejtélyes világába, ugyanis rögtön dupla epizóddal jön a Brill 2. évada. Miközben Jake-nek (Cam Gigandet) és Freddynek (Jeremy Sisto) meg kell találnia a módját, hogy talpra álljanak és visszaszerezzék a tekintélyüket, Lady Rah-t (Judith Shekoni) arra készteti egy szerettének elvesztése, hogy háborút indítson egy hatalmas gyémántkonglomerátum ellen.

Március 22-én 21 órakor érkezik a SWAT – Különleges egység várva-várt folytatása. A 6. évad rengeteg izgalmat rejt a rajongók számára, hiszen Hondónak (Shemaar Moore) és csapatának drogdílerekkel, terroristákkal, emberrablókkal és gyilkosokkal kell szembenéznie. Rögtön utána, 21:55-kor az akciót és drámát ötvöző SEAL Team is a legfrissebb, 6. évadával tér vissza. A BRAVO csapat már az új szezon legelején halálos csapdába kerül, és persze nem ússzák meg sértetlenül. Ha pedig mindez nem lenne elég, egy új csapattag érkezése is tovább kavarja a korántsem „álló” vizet.

Végül, de nem utolsó sorban március 30-án 21 órakor premierel a csatornán Az újonc 5. évada. A dupla epizódokból – többek között – azt is megtudhatjuk, hogyan teljesít legújabb szerepében a negyvenes éveiben járó rendőr, John Nolan (Nathan Fillion), amikor kiképzőtisztként megkapja első „újoncát”.

Viola 1. évad országos premier: február 1-jétől 21 órakor dupla epizóddal az AXN műsorán!
A Doki – Egy új esély 2. évad országos premier: február 2-től 21 órakor dupla epizóddal az AXN műsorán!
Leo Mattei 5. évad országos premier: február 7-től 21 órakor dupla epizóddal az AXN műsorán!
Brill 2. évad országos premier: február 12-től 8:25-kor dupla epizóddal az AXN műsorán!
Leo Mattei 6. évad országos premier: február 14-től 21 órakor dupla epizóddal az AXN műsorán!
Ördögi játszmák 2. évad országos premier: március 6-tól 21 órakor az AXN műsorán!
Leo Mattei 7. évad országos premier: március 7-től 21 órakor dupla epizóddal az AXN műsorán!
Leo Mattei 8. évad országos premier: március 21-től 21:55-kor az AXN műsorán!
SWAT – Különleges egység 6. évad országos premier: március 22-től 21 órakor az AXN műsorán!
SEAL Team 6. évad országos premier: március 22-től 21:55-kor az AXN műsorán!
Az újonc 5. évad országos premier: március 30-tól 21 órakor dupla epizóddal az AXN műsorán!

Műsorinfó: AXN

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!