TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

11/22/63 – Érkezik a Stephen King regényéből készült sorozat

 2016. január 25.

A FOX Networks Group Europe és a Warner Bros. International Television Distribution megállapodást kötött a 11/22/63 sugárzási jogairól, így a várva várt thriller-sorozat 2016 tavaszán, a FOX műsorán kerül bemutatásra 18 európai országban. A Stephen King bestselleréből készült nyolcrészes sorozat executive producerei: Stephen King, Bridget Carpenter, Bryan Burk és J.J. Abrams, a műsort a Bad Robot Productions és a Warner Bros Television készíti. A kétórás első epizód rendezője az Oscar-díjas Kevin Macdonald, a sorozat főszerepét James Franco játssza.

11/22/63 – Érkezik a Stephen King regényéből készült sorozat

A történet szerint Jake Epping (James Franco) középiskolai tanárt beteg, öreg barátja, Al Templeton (az Oscar-díjas Chris Cooper) ráveszi, hogy térjen vissza a múltba, és próbálja meggátolni Lee Harvey Oswaldot Kennedy meggyilkolásában. A sorozat az 1960-as évek Texasába kalauzolja a nézőket, ahol Jake megpróbálja felgöngyölíteni a szálakat, ám hamarosan kezdetét veszik a bonyodalmak, melyek miatt úgy tűnik, Jake talán mégsem lesz képes a múlton változtatni.

“A 11/22/63 sorozatban a nagyszerű és izgalmas történet kiegészül a készítők és a szereplők hihetetlen tehetségével. Biztosak vagyunk benne, hogy a nézőink imádni fogják, és ez lesz 2016 egyik legkedveltebb sorozata, amit Európában elsőként a FOX műsorán láthatnak” - nyilatkozta Jason Simms, a FOX nemzetközi műsorvásárlásokért felelős alelnöke.

A sorozatot Magyarországon várhatóan 2016 áprilisában tűzi műsorára a FOX.

A FOX TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/FOX

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!