TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

190 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

2016-ban visszatér az X-Faktor

 2015. december 20.

Egy éves kihagyás után 2016-ban folytatódik az X-Faktor az RTL Klubon! Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra és Tóth Andi után kiderül, hogy kiben van meg az a bizonyos X.

2016-ban visszatér az X-Faktor


Az X-Faktor a 2010-es magyarországi premierje óta minden évben a legnézettebb és legnépszerűbb televíziós showműsor volt a hazai piacon. Öt évad után rövid pihenőre vonult a formátum, hogy 2016-ban újult erővel térjen vissza az RTL Klubra: „Amikor 2010-ben elindult, úgy terveztük, hogy kétévente adjuk, a köztes években pedig egy nem zenés tehetségkutató showműsort láthatnak a nézők. Viszont annyira sikeres volt az X-Faktor, hogy öt egymást követő alkalommal tűztük műsorra, ezt a nézettségi adatok is alátámasztották. Így tulajdonképpen most nem is történt más, csak visszatértünk az eredeti koncepcióhoz. Azaz jövőre a Hungary’s Got Talent pihen egy évet és ismét jön az X-Faktor.” – árulta el a formátum visszatérésének okait Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese, programigazgatója.

Az öt évadban a győzteseken kívül sok versenyző álma vált valóra és indultak el a zenei pályán az itt szerzett tapasztalatok és ismeretségek révén. Ha te is szeretnél több mint 300 ezer követőt a Facebook-on, mint Vastag Csaba, ha szeretnél annyira népszerű lenni az Instagramon, mint Tóth Andi, ha szeretnél három saját albumot, mint Kocsis Tibor, ha szeretnéd az ország népszerű heti filmsorozatának, a Válótársaknak énekelni a főcímdalát, mint Oláh Gergő, ha szeretnéd, hogy olyan gyökeresen megváltozzon az életed, mint Danics Dórának, ha szeretnél saját dalokat, melyeket több százezren néznek meg a Youtube-on és országos rádiók is sugároznak, vagy teltházas, több ezer fős koncerteken akarsz a tömeggel együtt óriási bulit csinálni, akkor nem kell mást tenned, mint jelentkezned az ország legnépszerűbb és legmenőbb énekes tehetségkutató showműsorába ezen a linken: http://rtlklub.hu/xfaktor2016/.

Az RTL Klub TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/rtlklub

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!