TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

190 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

2019-ben jön az Elfeledve (Absentia) második évada

 2018. szeptember 20.

A Sony Pictures Television bejelentette, hogy népszerű thrillersorozata, az Elfeledve (Absentia) 2019-ben visszatér a közép-európai AXN csatornákra, így természetesen Magyarországon is debütálni fog a vadonatúj évad. Az exkluzív saját gyártású produkció forgatása jelenleg is zajlik Bulgária fővárosában, Szófiában.

2019-ben jön az Elfeledve (Absentia) második évada

Az Elfeledve középpontjában az FBI ügynök, Emily Byrne áll, akit a Castle sorozatból és a Quantum csendjéből is ismert Stana Katic alakít. A különleges ügynök éppen Boston egyik leghíresebb sorozatgyilkosát üldözi, amikor nyom nélkül eltűnik. Halottnak nyilvánítják, de 6 évvel később félholtan megtalálják egy faházban. A gond csak az, hogy Emilynek nincsenek emlékei az időszakról, amikor eltűnt. Hazatérve szembesül vele, hogy férje újranősült és fiát egy másik nő neveli, ha pedig mindez nem lenne elég, hamarosan új gyilkosságok közepén találja magát.

A második évadban bántalmazója lenyomozása és meggyilkolása után Emily azon dolgozik, hogy normális kapcsolatot alakítson ki a fiával, Flynnel és volt férjével, Nick-kel. A nyomozással kapcsolatos rögeszméjének köszönhetően azonban ismét egy olyan sorozatgyilkos és összeesküvés nyomára bukkan, amely már nemcsak a családjára, hanem valami sokkal többre jelent fenyegetést.

Az Elfeledve a Sony Pictures Television megrendelésére készült, gyártója a Masha Productions. A sorozatot az AXN-en és egyéb Sony csatornákon sugározzák, Latin-Amerika és Európa kiválasztott területein. A sorozat rendezője Oded Ruskin (False Flag), aki Julie Glucksman, Stana Katic és Maria Feldman (False Flag, Fauda) mellett vezető produceri feladatokat is ellátott a produkcióban. A műsor készítője Matt Cirulnick és az eredeti forgatókönyv írója, Gaia Violo.

Matthew Le Nevez és Natasha Little a második évadban csatlakoznak a szereplőgárdához. Le Nevez Cal Isaac szerepét játssza majd, egy kemény, mégis lehengerlően laza természettel megáldott ex-tengerészgyalogos szerepébe bújik. Cal jól ismeri a belső démonokat, amikkel Emily küzd, és a főhősnő hűséges társának bizonyul. Little testesíti meg Julianne Gunnarsen különleges ügynök karakterét, egy rendkívül okos, titokzatos, gyönyörű és hatékony, ám meglehetősen rideg FBI profilozót, aki egy a várost sújtó terrortámadás után csatlakozott a Boston FBI helyszínelőihez. A sorozatban szerepel még Patrick Heusinger, Cara Theobold, Angel Bonanni, és Neil Jackson.

Az AXN TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/axn

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!