TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

2019-ig az Eurosport közvetíti a Superbike VB-t

 2016. február 10.

Az Eurosport és a Dorna WorldSBK Organisation bejelentette, hogy már most meghosszabbítja jelenleg élő együttműködését a 2017-es, 2018-as és 2019-es szezonra. A bejelentéssel párhuzamosan az Eurosport készül arra, hogy a február 26-án kezdődő WorldSBK szezonnal már a 2016-os évadban is tovább táplálja a motorsportrajongók szenvedélyét.

2019-ig az Eurosport közvetíti a Superbike VB-t

A szerződés értelmében az Eurosport közvetíti élőben a MOTUL FIM Superbike Világbajnokságot és a kiegészítő versenyeket Európa-szerte. Az Egyesült Királyságban is folytatódik a jelen szerződés kizárólagossága: az Eurosport produkciós csapata a bajnokság minden fordulóját végigköveti, élő interjúkkal és valós idejű tartalmakkal kiegészítve a közvetítéseket.

A tavaly novemberben új arculatot kapott Eurosport hosszú ideje működik együtt a Superbike Világbajnoksággal: a 2017-től élő új szerződés a partnerség 20. évfordulójának megkoronázása lesz. A megállapodás szerint az Eurosport a WorldSBK, a WorldSSP és az STK1000 minden fordulóját HD minőségben közvetíti a kontinensen.

A rajongók az Eurosport Playeren keresztül is élvezhetik a versenyeket. Az Eurosport Player teljeskörű prémium hozzáférést biztosít a legnagyobb eseményekhez bármikor és bármilyen eszközön, ezzel is növelve a WorldSBK elérését.

„A Dorna WorldSBK majdnem húsz éve az Eurosport fontos partnere. Nagyon örülünk, hogy sikerült egészen 2019-ig meghosszabbítanunk ezt a virágzó együttműködést. Az Eurosport nézői már alig várják, hogy láthassák, megvédi-e első helyét Jonathan Rea a február végén kezdődő 2016-os szezonban, és ugyanilyen izgalmak várhatóak az elkövetkező három évadban is. Kiváló nézettségi adatai vannak a világbajnokságnak, különösen az Egyesült Királyságban, ahol a rajongók a dedikált eurosportos produkciós csapatnak köszönhetően exkluzív és testreszabott tartalmakhoz is hozzáférnek” – mondta Peter Hutton, az Eurosport vezérigazgatója.

„Nagy izgalommal várjuk az Eurosporttal való megállapodásunk meghosszabbítását a következő három évadra. Az egyik legnagyobb műsorszolgáltatónak köszönhetően így a WorldSBK a lehetséges legtöbb helyre eljut Európában. Hosszú távú, megbecsült partnerségünk megerősítése és megújítása páratlan növekedési lehetőség a World SBK számára. Az Eurosport elérése révén a mostorsportok rajongói az egész kontinensen tovább élvezhetik kedvenceik – a brit Rea, Davies és Sykes, a németek hőse, Reiterberger, a spanyol Torres, a francia Guintoli vagy a török Sofuoglu – versenyeit” – tette hozzá Manel Arroyo, a Dorna Sports, TV and Media Area ügyvezető igazgatója.

A 2016-os MOTUL FIM Superbike Világbajnokság első fordulójára február 26-28. között kerül sor az ausztráliai Melbourne melletti Phillip Island Grand Prix Circuit pályán.

Az Eurosport 1 TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/eurosport

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!