TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

24 óra NFL és NBA karácsonyra

 2016. december 23.

Idén karácsonykor olyan lesz a Sport TV-ben, mint még soha. Az NBA és az NFL ünnepi programjából eddig még hazánkban soha nem látott mennyiségű, 24 óra élő közvetítést sugároz a Sport1 és a Sport2.

24 óra NFL és NBA karácsonyra

Igazán szép lesz a karácsony az amerikai futball és a kosárlabda szerelmeseinek, mert a Sport TV kiemelt tartalmakkal készül az ünnepekre. Nyolc élő mérkőzés kerül képernyőre az NFL és az NBA küzdelmeiből. Az NFL-ben kőkemény harc lesz a playoff-helyekért, az NBA-ben pedig például megismétlik az idei döntőt.

Mivel december 25-e vasárnapra esik, az NFL átalakítja az alapszakasz utolsóelőtti, 16. heti programját. A szokásos menetrend szerinti vasárnap délutáni mérkőzéseket szombaton délután játsszák. Vasárnap két találkozót, hétfőn pedig egyet rendeznek. A Sport TV szombaton három mérkőzést közvetít, míg a vasárnapi és hétfői meccsek mind képernyőre kerülnek. Ez összesen hat közvetítést jelent, ráadásul nagy izgalmakra van kilátás, mivel mindegyik kulcsfontosságú a rájátszásért való küzdelem szempontjából.

Az NBA esetében nem újdonság, hogy december 25-én brutálisan erős párosításokat hoznak össze, hiszen ez egy kiemelt nap a liga életében. Külön reklámszpotot forgatnak rá, egyedi mezekben játszanak a csapatok, ráadásul a keleti parti időzóna szerint már koradélutántól elkezdődik az őrület. Ennek is köszönhető, hogy az európai nézőknek is nagyon baráti időpontban, 20:30-kor az idei döntő két résztvevője, a keleti főcsoportot vezető Cleveland Cavaliers és a nyugati éllovas Golden State Warriors találkozik, 11-től pedig a San Antonio Spurs és a Chicago Bulls csap össze.

A magyar NFL-kommentátorállásban Faragó Richard mindhárom napon közvetít mérkőzést, míg az NBA-karácsonyra összeáll a Szaniszló Csaba, Tőrös Balázs kommentátorpáros.

A program:
NFL
Green Bay Packers - Minnesota Vikings: december 24. 19:00, Sport2
Oakland Raiders - Indianapolis Colts: december 24. 22:30, Sport2
Houston Texans - Cincinnati Bengals: december 25. 02:15, Sport2
Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens: december 25. 22:30, Sport2
Kansas City Chiefs - Denver Broncos: december 26. 02:30, Sport2
Dallas Cowboys - Detroit Lions: december 27. 02:30, Sport2
NBA
Cleveland Cavaliers - Golden State Warriors: december 25. 20:30, Sport1
San Antonio Spurs - Chicago Bulls: december 25. 23:00, Sport1

A Sport1 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/sport1
A Sport2 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/sport2

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!