TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

280 vadonatúj mese-epizóddal gazdagodik a Minimax és a Megamax

 2016. október 17.

Népszerű élőszereplős és animációs mesesorozatokból összesen 280 új részt vásárolt a Minimax és a Magamax a német ZDF Enterprises-tól. Mindkét gyermekcsatorna műsorkínálata hamarosan izgalmas, új tartalmakkal bővül, köztük a szakma által a legjobb gyermekműsorok közt számontartott “Dance Academy” táncos-zenés tini-szériával.

280 vadonatúj mese-epizóddal gazdagodik a Minimax és a Megamax

Jövőre a mozik mutatják be a “Dance Academy – The Comeback” című filmet – ezzel párhuzamosan a Megamax műsorra tűzi a sorozat-változatot, annak három évadát, “Dance Academy” címmel. A sorozatot már kétszer is jelölték Nemzetközi EMMY-díjra, emellett számtalan rangos televíziós elismerést gyűjtött be, köztük elnyerte a “Legkiemelkedőbb gyermekműsor” LOGIE-díját is.

A csomag része még két újabb évad a “Pán Péter legújabb kalandjai” című meséből. Egy-egy teljes évad kerül majd itthon képernyőre a következő sorozatokból: “The Elephant Princess”; “H2O – Mermaid Adventures”; a híres nyomozó Sherlock ezúttal egy jak lesz, és állatkerti bűnesetek után nyomoz a “Sherlock Yack” animációs mesében, de az újdonságok közt szerepel a “Wendy and Marsu” és mellette a híres svéd mese alapján készített “Pettson és Findus” film is, belőle is négy, egész estés változat.

A Minimax TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/minimaxc8
A Megamax TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/megamax

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!