TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

6,5 óra élő NBA a Sport1-en

 2019. október 21.

Az NBA-rajt hetében sportágtörténeti újdonsággal jelentkezünk: péntekről szombatra virradóra 3,5 órás körkapcsolást sugárzunk élőben a Sport1-en, majd megkoronázzuk a műsorfolyamot a Los Angeles Lakers–Utah Jazz találkozó élő közvetítésével.

6,5 óra élő NBA a Sport1-en

Nyakunkon az NBA-idény, ahogyan arról már beszámoltunk, minden korábbinál több olyan mérkőzést adunk, amit Magyarországon főműsoridőben vagy ahhoz legalábbis közel játszanak hétvégén, de most még egy örömteli újdonságról be tudunk számolni. Mondhatni, sportágtörténelmi tettről. A liga ugyanis úgy döntött, péntekről szombatra virradóra magyar idő szerint 1 órától „NBA 360” címmel 3,5 órás körkapcsolást sugároz az alábbi nyolc mérkőzésről:

  • Boston Celtics–Toronto Raptors
  • Charlotte Hornets–Minnesota Timberwolves
  • Brooklyn Nets–New York Knicks
  • Memphis Grizzlies–Chicago Bulls
  • New Orleans Pelicans–Dallas Mavericks
  • Oklahoma City Thunder–Washington Wizards
  • Denver Nuggets–Phoenix Suns
  • Sacramento Kings–Portland Trail Blazers.

Majd ezt az egész műsorfolyamot megkoronázandó, „harcba küldi” a Los Angeles Lakers–Utah Jazz mérkőzést, amelyen az újjáalakított Lakers (LeBron Jamesszel és Anthony Davisszel a fedélzeten) először játszik pályaválasztóként a STAPLES Centerben.

A remek ötlet után megkérdeztek bennünket, van-e kedvünk részt venni a mókában. Nem sokat kellett gondolkodnunk. Így aztán immár hivatalos: péntekről szombatra virradóra 1:00-tól élőben jelentkezünk a körkapcsolással, majd 4:30-tól a Los Angeles Lakers–Utah Jazz mérkőzéssel, szintén élőben. A körkapcsolás kommentátora Haraszti Ádám, a meccsé Kun Zsolt lesz, szakértőként pedig Tőrös Balázs kíséri végig az estét.

A Sport1 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/sport1

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!