TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

A Bagi-Nacsa páros idén sem fér a bőrébe

 2016. március 03.

Megújult formátummal és még több poénnal tér vissza a Duna TV képernyőjére Magyarország két elválaszthatatlan humoristája, Bagi Iván és Nacsa Olivér. A páros „A BagiNacsaShow” című új műsorában ismét felejthetetlen átváltozásokra lehet számítani: Iván és Olivér elhozza a nézőknek a sztárvilág színét-javát, soha nem látott exkluzív anyagokkal jelentkeznek, valamint természetesen olyan külföldi „kapcsolásokat és bejelentkezéseket” is láthatunk majd, amelyeket sehol máshol.

A Bagi-Nacsa páros idén sem fér a bőrébe

„A műsor továbbra is alapvetően a paródiára épül, de a talk-show rész nagyobb hangsúlyt kap, több vendég és több beszélgetés lesz a műsorban. Minden adásban lesz egy régi motoros a szakmából és egy új tehetség is a fiatal generációból” – mondta Bagi Iván.

„Új rovatokkal is készülünk, ilyen például a Vers tudodkinek, amelyben híres színészek szavalják el drámaian a nem túl kifinomult nyelvezettel íródott popslágereket” – tette hozzá Nacsa Olivér. Aggodalomra azonban semmi ok, aktuálpolitikai témák is terítékre kerülnek a két humorista sajátos stílusában.

Az első epizódban meghatározó politikusok mellett a Duna TV két sikersorozatának szereplőivel találkozhatunk, hiszen Don Matteo és A hegyi doktorból ismert Dr. Burgner is tiszteletét teszi a műsorban. Vajon mi sül ki egy ilyen rendhagyó találkozásból? Kiderül március 3-án este a Duna TV-n.

A BagiNacsaShow kéthetente, csütörtök este 20:40-től látható a Duna közszolgálati csatorna műsorán.

A Duna TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/DUNA

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!