TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

A Cartoon Network három mackójának legnagyobb kalandja: jön a Medvetesók első filmje

 2020. október 30.

Bemutatták a Medve tesók első egész estés filmjének előzetesét. A Cartoon Network közönség kedvenc mackói, Grizz, Panda és Jeges legnagyobb kalandjukra indulnak.

A Cartoon Network három mackójának legnagyobb kalandja: jön a Medvetesók első filmje

A San Fransisco külvárosában élő medvék imádnak street foodot enni és videókat nézni az interneten, egyszóval elő szeretettel élnek napjaink társadalmának eszközeivel. Ez azonban felkelti a Nemzeti Vadvédelmi Hivatal munkatársának figyelmét, aki fejébe veszi, hogy visszaviszi Grizzt, Pandát és Jegest a természetes élő helyükre, ami azt jelentené, hogy örökre elválasztanák őket. A medvetesók menekülőre fogják és Grizz ötlete nyomán elindulnak Kanada irányába. Az út során új barátságokat kötnek, veszélyes akadályokba botlanak és nagyokat buliznak. De, ami talán a legfontosabb, hogy a hosszú utazás során a három medve felidézi a megismerkedésüket és azt, hogyan lettek egy család.

„Azzal, hogy előrébb hoztuk ennek a csodálatos filmnek a bemutatóját, reméljük, mi is nagyban hozzájárulunk a családok szórakoztatásához az otthon töltött időszakban” –mondta Rob Sorcher, a Cartoon Network tartalomfejlesztési igazgatója.

A Warner Bros. Home Entertainment (WBHE) forgalmazta film egyelőre az Egyesült Államokban és Kanadában lesz megvásárolható digitálisan az iTunes-on, a Google Playen és az Amazonon, 15 amerikai dollárért, június 8-ától.

2015-ös bemutatása óta a Medvetesók nemcsak hatalmas hírnévre tett szert, de a szakma elismeréseit is bezsebelte. A Cartoon Network Studios produkciója több díjat és jelölést kapott az évek során: jelölték Emmy-díjra, megkapta a BAFTA-díjat, valamint elismerést nyert az Annecy nemzetközi animációfesztiválon. A koreai származású Daniel Chong szériája különösen a távol-keleti régióban népszerű az ázsiai popkulturális elemeknek köszönhetően. A Panda szülinapja című epizódban például a Monsta X nevű K-pop-zenekar vendégszerepelt. A tévéfilmben Marc Evan Jackson humorista és a K-pop-sztár Amber Liu teszi tiszteletét.

ELŐZETES:

A Cartoon Network EMEA-ról

A WarnerMedia csoport Cartoon Network csatornája mindenki számára vonzó, izgalmas választékot kínál humorból és kalandokból egyaránt. A műsorok a közönséghez közelálló témákkal: a humorral, a barátsággal, a képzelőerővel, a pörgős cselekményekkel és kalandokkal foglalkoznak. A Cartoon Network elsődleges célcsoportja a 6 és 12 év közötti gyerekek, és a csatorna célja, hogy a szórakoztató és világszerte sikeres tartalmakkal a gyerekeket saját egyéniségük kibontakoztatására bátorítsa. A műsor választékban nagy sikerű animációs vígjátékok, mint a „Gumball csodálatos világa”, a „Medvetesók”, a „Vadócok”, a „Bűbájtábor” és a „Victor és Valentino”, valamint izgalmas, akciódús kalandműsorok, mint a „Steven Universe”, a „Pindúr pandúrok”, a „Ben 10” és a „Tini titánok, harcra fel!” láthatóak. A világszerte fogható csatorna 1992-ben indult, Magyarországon 1993 óta látható. A Cartoon Network tartalmai díjnyertes honlapján, valamint játékokban, video-on-demand szolgáltatásban, mobilplatformon és különböző licencek és termékek formájában is elérhetőek. A Cartoon Network tulajdonosa a WarnerMedia, amely az AT&T vállalat tagja.

 

A Cartoon Network TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/CARTOON

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!