TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

A Cartoon Network új, saját gyártású animációs sorozatokat mutat be

 2019. május 29.

A Cartoon Network két vadonatúj animációs kaland- és vígjátéksorozattal bővíti a műsorkínálatát. A Parker Simmons által megalkotott Mao Mao, Heroes of Pure Heart egy szamurájmacskáról szól, aki hűséges társaival a bűnözők nyomába ered. A Myke Chilian által megálmodott Tig n’ Seek egy rejtélyekkel teli csupaszív rajzfilmsorozat, amely egy fiatal nyomozóról és macskájáról szól.

A Cartoon Network új, saját gyártású animációs sorozatokat mutat be

A magával ragadó rajzfilmjeiről ismert Cartoon Network újradefiniálja a gyerekcsatorna fogalmát. A techzseni gyerekek nemzedéke multiplatform-tartalmakra vágyik, ezt a trendet követve, a csatorna az egyedi karaktereivel és történetmesélési módszereivel közösséget is épít és párbeszédet is teremt.

Julia Pott tavaly bemutatkozó fantáziadús és egyedi hangulatú sorozata, a Bűbájtábor hamarosan második évaddal tér vissza. George Gendi Alma és Hagyma című vígjátéksorozatát szintén berendelték egy újabb évadra. Mindkét sorozat pilot epizódja a Cartoon Network Studios tehetséggondozó programjának köszönhetően jött létre. A program célja, hogy megtalálja a rajzfilmkészítők új generációját, és a szakma által elismert produkciókat hozzanak létre.

Új és visszatérő sorozatok

  • Mao Mao, Heroes of Pure Heart – ez az új sorozat a robbanékony természetű, magányos hőst Mao Maót követi, aki Badgerclopsszal, a szeretnivaló fajankóval és Adorabattal, az imádnivaló segédjével azon dolgoznak, hogy megszabadítsák a völgyet a bűnözéstől és mindenki békében élhessen. A Cartoon Network Studios és a Titmouse Studios által készített sorozat az Egyesült Államokban július 1-jén debütál.
  • Tig n’ Seek – a vadonatúj széria két nyomozóról: a nyolcéves Tiggy-ről és kütyübolond macskájáról, Gweeseekről szól, akik Wee Gee City-ben elveszett tárgyak után kutatnak. Tiggy életvidám természete és Gweeseek feltalálói tehetsége – egymást remekül kiegészítve – gondoskodik arról, hogy a munka egyben szórakozás is legyen a Talált Tárgyak Osztályán. A sorozatot 2020-ban mutatja be a Cartoon Network.
  • Bűbájtábor – az új epizódokkal visszatérő sorozat Oscar és Süni varázslatos táborozását mutatja be. Ebben a manók, boszorkányok, jetik, szörnyek és űrlények lakta nyári táborban misztikus kalandok egész sora vár a két jó barátra. A második évadban folytatódik az ámulatba ejtő kaland: Oscar és Süni izgalmas rejtélyekbe botlanak, miközben új helyeket fedeznek fel a szigeten.
  • Alma és Hagyma – az új részekkel visszatérő szériában olyan YouTube-sztárok fognak vendégszerepelni, mint Timothy DeLaGhetto és Sue Perkins (The Great British Bake Off). További történeteket láthatunk Almáról és Hagymáról, és a többi antropomorf ételről, akik a nagyvárost benépesítik.

A Cartoon Network TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/CARTOON

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!