TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

A Cartoon Network zöldutat adott a Pindúr Pandúrok második évadjának gyártására

 2016. július 20.

A Cartoon Network áprilisban bemutatott kultikus sorozata, a Pindúr Pandúrok vadonatúj évadja, világszerte több mint 81 milliós rajongótáborával, több platformon való egyidejű megjelenésével minden idők legsikeresebb nemzetközi premierjének bizonyult a csatorna történetében. A globálisan elterjedt Powerpuff yourself avatar késztő alkalmazással, amelyben bárki Bogárfalva szuperhősévé válhat egyetlen perc alatt, több mint 12 millió virtuális ‘Pindúr Pandúr’ készült napjainkig. A sorozat sikereinek megkoronázása a ‘Legkiválóbb rövid animációs program’’ kategóriában odaítélt Emmy-díj.

A Cartoon Network zöldutat adott a Pindúr Pandúrok második évadjának gyártására

Az úgynevezett ‘girlpower’ jelenség elterjesztője, a Pindúr Pandúrok a Cartoon Network visszatérő sikersorozatainak, a Kalandra fel!, a napokban bejelentett Ben 10, a Steven Universe, a Gumball csodálatos világa, a Clarence, a Parkműsor.

“A Pindúr Pandúrok első Emmy elismerésével, az év legnagyobb rajzfilmes, képregény rajongói eseményen való megjelenésével, és a második évad gyártásának indulásával nagyon fontos pillanathoz érkezett.” mondta Rob Sorcher, a Cartoon Network tartalom igazgatója. “Gratulálok a Cartoon Network kreatív csapatainak, akik a titkos X összetevő tökéletes arányú használatáva kihozták a maximumot ebből a sorozatból, és a rajongók új generációjának mutatták be a kultikus sorozatot.”

A sorozat első ízben mutatkozik a San Diego-i Comic Con fesztivál közönsége előtt, egy panelbeszélgetés keretében és egy Bogárfalvát idéző standon. A fesztivál látogatói egy Powerpuff Girls avatar maker alkalmazással elkészíthetik személyre Pindúr Pandúrok avatarjukat, amelyet egy pólóra nyomtathatnak.

Pindúr Pandúrok a világ kulturális és divatkörforgásába is bekerült: a Moschino és a Hot Topic divatcégek Egyesült Államok-beli, valamint a C & A áruházak és BIZUU globális együttműködésével, a Spin Master nagy játékgyártó céggel való nemzetközi együttműködés eredménye pedig egy teljes játék termékskála. A McDonald's® Happy Meal® promóciójában pedig hat különöző játékot kínál a gyermekeknek. A Cartoon Network az oktatás elkötelezett híve: Pindúr Pandúrok- különkiadással és programokkal kódolni tanítja a gyerekeket: a Google Made With Code GIF a Pindur Pandúrok és Scratch MIT Media Lab közös produkciója.

A Pindúr Pandúrok a Cartoon Network Studios produkciója, vezető producere Nick Jennings (Kalandra fel!, Spongyabob) társ-vezető producere pedig Bob Boyle (Clarence, Wow! Wow! Wubbzy!). A Cartoon Network egyik leghosszabb ideig futott saját gyártású sorozata, az eredeti Pindúr Pandúrok alkotója Craig McCracken volt, a sorozat 1998-ban debütált, és két Emmy®-díjat nyert az öt nevezés és a 78 epizód számtalan elismerése mellett. A Warner Bros. Pictures in 2002-ben még egész estés filmet is készített belőle.

A Cartoon Network TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/cartoon

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!