TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

A dicsőség nyomában (Chasing history) Európa szerte milliókat ért el

 2017. február 17.

Közel hárommillió nézőt ültetett a képernyők elé Európa szerte az ikonikus amerikai síelő, Lindsey Vonn hétköznapjait bemutató A dicsőség nyomában című dokumentumfilm-sorozat február 5-én az Eurosporton vetített dupla epizódos debütálásával. A műsor a színfalak mögé kalauzolja a nézőket, akik így testközelből láthatják, hogyan telnek a napjai minden idők egyik legsikeresebb síelőjének, amint karrierjének egyik nagy álmát próbálja megvalósítani: arra készül, hogy megdöntse a FIS világkupán elért győzelmek számának eddigi rekordját, illetve, hogy negyedszerre részt vegyen a téli olimpián.

A dicsőség nyomában (Chasing history) Európa szerte milliókat ért el

Múlt hét vasárnap, február 5-én egymás után két részt is figyelemmel kísérhettek a nézők az Eurosport1 műsorán. A két epizódban exkluzív bepillantást nyerhettek a nézők Lindsey felépülésének történetébe súlyos karsérülése után, valamint olyan kulisszatitkokat is megtudhattak, hogy miből merít erőt a tervezett rekorddöntéshez.

A síelő rengeteg megerősítő visszajelzést kapott az első két rész vetítését követő egy hétben: “A föld fölött járok a rengeteg pozitív visszajelzéstől, amelyet A dicsőség nyomában Eurosporton futó premiere után kaptam – Köszönöm a támogatást!” – mondta Lindsey Vonn.

Úgy tűnik, hogy az Eurosport számára A dicsőség nyomában újabb sikertörténet a januárban közvetített Ausztrál Open után, amelynek a Roger Federer és Rafal Nadal közti álomdöntőjét 20,7 millió rajongó nézte Európában.

A csatorna a nézettségi sikerek mellett újabb szakmai elismerésekben is részesült: az Eurosport Németország átvehette a “Legjobb Sportközvetítőenek” járó díjat a 2016-os Ausztrál Open közvetítéséért a Deutscher Fernsehpreis díjátadón Berlinben. Az Eurosport Oroszország pedig két díjat is bezsebelhetett a National digital TV Awards idei díjátadóján Moszkvában, így az “Év csatornája” valamit a közönségdíj is a csatornánál landolt.

A dicsőség nyomában harmadik epizódját pedig február 19-én vasárnap nézhetik meg a rajongók az Eurosport1-en és az Eurosport Playeren.

Az Eurosport 1 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/eurosport

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!