TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

192 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

A Discoveryn július 24-től a cápáké a főszerep

 2023. július 21.

A közel 20 órányi új tartalom beavatja a rajongókat a nagy fehér cápa őrült étkezési szokásaiba, és megvizsgálja a kokainból lakmározó cápákról szóló pletykákat is.

A Discoveryn július 24-től a cápáké a főszerep

Jason Momoa, a közkedvelt színész, szuperhős és a világ óceánjainak védelme és megőrzése mellett elkötelezett természetvédő lesz a Shark Week 35. kiadásának házigazdája. A Discovery Channel műsora egy héten át ünnepli és vizsgálja a cápák szokásait és viselkedését. Július 23-án, vasárnap 20:00 órától kezdődően Momoa esténként összesen közel 20 órán át vezeti a rajongókat a csúcsragadozókat bemutató új televíziós műsor során. A program része lesz például a „Belly of the Beast: Feeding Frenzy”, amely első alkalommal nyújt közeli betekintést egy nagy fehér cápa lakomájába – ezt a kutatók egy csaliként használt bálnatetem belsejében elhelyezett kamerákkal rögzítették –, vagy a „Cocaine Sharks”, amely megmutatja, mi történik a dél-floridai partoknál vízbe juttatott kokainnal és más illegális drogokkal esetlegesen táplálkozó cápákkal.

A tavaly több mint 28 millió nézőt vonzó, magas nézettségű programsorozat, a Shark Week az egyedülálló cápafajok és ellenségeik nyomon követésére és tanulmányozására használt innovatív technológiát is megismerteti a nézőkkel.

A világ legelismertebb tengerbiológusainak és tudományos intézményeinek munkáját bemutató Shark Week ritka felvételek megmutatásával közelről vizsgálja a párzási és vándorlási szokásokat is, miközben a kutatók Dél-Afrika és Új-Zéland távoli tengereire követik a cápákat.

Jason Momoát a Shark Weeket követően az „Aquaman és az elveszett királyság” című filmben láthatja a közönség, amelyet december 20-án mutatnak be a mozik.

A Warner Bros. Discovery lineáris és streamingportfóliója – beleértve a TBS, TNT, truTV, TLC, Food Network, HGTV, CNN, Travel Channel, Cartoon Network, Adult Swim, Animal Planet, Science Channel, ID, TCM csatornákat – a Shark Week által ihletett tartalmakat fog sugározni, illetve keresztpromócióval is népszerűsíti az eseményt.

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!