TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

A Dumaszínház 20. születésnapi gáláját a VIASAT3 hozza el a tévénézőknek

 2023. december 15.

A Dumaszínház 20. születésnapja alkalmából összeállt a magyar stand-up comedy krémje, hogy egy nagyszabású gála keretében megünnepeljék a kerek évfordulót. A különleges, Dumaszínház 20 – Röhögve kibírtuk! c. előadást – amelyre november 25-én került sor az MVM Dome-ban – a VIASAT3 hozza el a tévénézők számára, méghozzá január elsején, hogy garantáltan jó hangulatban induljon az év. A maximális jókedvről Litkai Gergely és Lovász László műsorvezető páros és többek között olyan humoristák gondoskodnak, mint Badár Sándor, Hadházi László, Janklovics Péter, Kiss Ádám, Kovács András Péter, Kőhalmi Zoltán vagy Ráskó Eszter.

A Dumaszínház 20. születésnapi gáláját a VIASAT3 hozza el a tévénézőknek

A Dumaszínház és a VIASAT-csatornák fél évvel ezelőtt összebútoroztak, így idén számos új önálló estet kizárólag a VIASAT3-on és a VIASAT6-on láthattak a tévénézők. Ennek folytatásaként most a humortársulat szülinapi gáláját is a VIASAT3 hozza el a közönségnek, exkluzív tartalomként. A Dumaszínház 20 – Röhögve kibírtuk! egész estés stand-up előadást november 25-én láthatták személyesen a rajongók – méghozzá a tizenegyezer fős MVM Dome-ban –, de azoknak a stand-up szerelmeseknek sem kell csüggedniük, akik lemaradtak róla, hiszen az előadás január 1-jén 19:00-kor országos premierként kerül a VIASAT3 képernyőjére.

A gálát Litkai Gergely és Lovász László vezeti, az est során pedig a Dumaszínház teljes társulata – Ács Fruzsina, Aranyosi Péter, Badár Sándor, Beliczai Balázs, Bellus István, Benk Dénes, Csenki Attila, Dombóvári István, Elek Péter, Felméri Péter, Fülöp Viktor, Hadházi László, Hajdú Balázs, Janklovics Péter, Kiss Ádám, Kovács András Péter, Kőhalmi Zoltán, Lakatos László, Litkai Gergely, Lovász László, Mogács Dániel, Musimbe Dávid Dennis, Ráskó Eszter, Szabó Balázs Máté, Szobácsi Gergő, Szomszédnéni Produkciós Iroda, Szupkay Viktor, Tóth Edu – megörvendezteti a nézőket.

A VIASAT3 premier után a műsor 8 részes verziója a VIASAT6-on kerül majd adásba.

Dumaszínház 20 – Röhögve kibírtuk! országos premier: január 1-jén 19 órakor a VIASAT3 csatornán.

Műsorinfó: Viasat3

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!