TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

A Fear The Walking Dead utolsó epizódjai az AMC kínálatában

 2023. október 20.

Befejező részeihez érkezik a The Walking Dead spin-off sorozata. A Fear The Walking Dead 2015 augusztusában mutatkozott be, és több mint 100 epizódot láthattak eddig a nézők. A nyolcadik évad utolsó részeit hétfőnként a világpremierrel egy időben, hazai idő szerint október 23-án hajnali 3 órától tűzi képernyőre az AMC, míg az ismétlések 22 órakor láthatók a csatornán.

A Fear The Walking Dead utolsó epizódjai az AMC kínálatában

Most, hogy Shrike (Maya Eshet) befolyása megszűnt, Madison (Kim Dickens) célja, hogy a PADRE-t, a titokzatos szigetet olyan biztonságos menedékké alakítsa, amilyennek a régi Stadionnak kellett volna lennie. Ám, ahogy Madison a rádión keresztül a PADRE-ról beszél, balcserencséjére nemkívánatos figyelmet von magára, így célponttá válva veszélybe sodorja a PADRE-t. Megkérdőjeleződik, hogy hőseink egyáltalán megérdemlik-e, hogy a biztonságot nyújtó menedékük megmeneküljön.

Túlélőink számára nem is a PADRE megmentése a fő kérdés, hanem választaniuk kell a helyes és a könnyű út közül.

A Fear the Walking Dead főszereplői Lennie James, Dickens, Colman Domingo, Danay Garcia, Austin Amelio, Christine Evangelista, Karen David, Jenna Elfman és Rubén Blades. Az executive producere Scott M. Gimple, míg a showrunnerek Andrew Chambliss és Ian Goldberg, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, Michael Satrazemis és David Alpert. A sorozatot az AMC Studios gyártja.

Műsorinfó: AMC

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!