TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

A férfiak úgy táncolnak, ahogy a nők fütyülnek

 2016. május 02.

Hétfő este Ábel Anitával és Majkával indul a TV2 vadonatúj showműsora, a Drágám, add az életed! A hétköznap esténkét jelentkező játékos show-ban heti egymillióért küzdenek a sztárpárok, ahol a nők licitálnak párjuk teljesítményére.

A férfiak úgy táncolnak, ahogy a nők fütyülnek

Május 2-án, rögtön a Tények után indul a TV2 legújabb szórakoztató műsora, a Drágám, add az életed! A formátum már számos országban nagy sikert aratott, most pedig a magyar sztárpárokon van a sor, hogy bebizonyítsák, mennyire ismerik egymás képességeit. A műsorban a hölgyek veszik át az irányítást és a különböző feladatokban vállalásokat tesznek a párjuk nevében. Amelyik párosé a legmerészebb licit, annak a férfi tagja végre kell hajtsa a kitűzött feladatot. Van olyan versenyszám, amihez ügyesség kell, máshoz erő, de van, hogy szimplán csak szerencse. Ha a férfi teljesíti a kitűzött célt, pontokat gyűjt, ha nem, pontjai szétosztódnak a másik három páros között. Ábel Anita igyekszik egyre nagyobb licitre rábírni a hölgyeket, akik a verseny hevében és az egymillió forint reményében már-már teljesíthetetlen feladatok elé állítják életük párjait. Majka mindeközben a pasikat bátorítja, akiknek semmilyen beleszólásuk nincs abba, hogy alakul a licit. Az első adáshéten Verebes Linda és Pindroch Csaba, Tölgyesi-Khell Cynthia és Hujber Ferenc, Kökény Aranka és Kökény Attila, valamint Keleti Andrea és Kovács Zoltán versengenek egymással.

Drágám, add az életed! – május 2-tól minden hétköznap este, 19:20-tól a TV2-n

A TV2 TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/TV2

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!