TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

A FOX a Facebook Live szolgáltatáson keresztül mutatja be új, Outcast című sorozatát

 2016. május 20.

Robert Kirkman új nagyszabású horrortörténete egyszerre debütál 61 európai és afrikai országban! A Facebook Live szolgáltatást most használják első alkalommal egy tévésorozat bemutatására a régióban!

A FOX a Facebook Live szolgáltatáson keresztül mutatja be új, Outcast című sorozatát

Május 20-án, pénteken, Közép-európai idő szerint 22 órakor a FOX tévécsatorna a Facebook Live szolgáltatáson keresztül mutatja be az OUTCAST első részét az európai és afrikai régiókban!

A sorozat első epizódja összesen 61 országban lesz látható „élőben” a Facebookon, beleértve Magyarországot, az Egyesült Királyságot, Olaszországot, Spanyolországot, Lengyelországot, Dél-Afrikát, Németországot, Svédországot és Törökországot is.

Az első epizódot teljes hosszában, szinkronosan láthatják a FOX Magyarország Facebook oldalának követői az alábbi linken: https://www.facebook.com/FOXMagyarorszag

A sorozatot júniusban világszerte műsorára tűzi a FOX tévécsatorna, igazodva az egyesült államokbeli vetítések időpontjához. A FOX Facebook oldalán csak az első epizód lesz elérhető, hazánkban június 6-tól hétfőnként 22 órakor lesz látható a teljes sorozat.

Az Outcast alkotója, Robert Kirkman, aki a The Walking Dead című kultikus sikersorozatot is jegyzi, „nagyszabású horrortörénetként” jellemezte új művét, melynek exkluzív európai és afrikai bemutatója hátborzongató élményt ígér a rajongóknak.

Diego Londono a FOX Networks Group európai és afrikai ügyvezető igazgatója elmondta: „A The Walking Dead sorozatnak köszönhetően Robert Kirkman rengeteg rajongót szerzett a régióban. A FOX „Újat. Elsőként.” szlogenjénhez hűen együttműködünk a Facebook szolgáltatásával, hogy a rajongók egész Európában és Afrikában egyszerre ismerkedhessenek meg az új sorozattal. Az OUTCAST, a Fox Networks saját gyártású sorozata egy díjnyertes csapat és egy hírességeket felvonultató stáb kezei közül került ki, most pedig büszkén építünk partnerkapcsolatot a Facebook közösségi oldallal, hogy egy igazán nagyszabású eseményt valósíthassunk meg.”

A Skybound/Image gondozásában Robert Kirkman és Paul Azaceta azonos című képregényén alapuló OUTCAST az ördögűzés világába kalauzolja a nézőket. A történet Kyle Barnes (Patrick Fugit) életét mutatja be, aki gyermekkora óta küzd démoni megszállottságával. Most egy vidéki prédikátor, Anderson tiszteletes (Philip Glenister) segítségével próbál megszabadulni az őt kísértő természetfeletti erőktől, hogy végre átlagos életet élhessen. Ám rá kell jönnie, ez az út sokkal messzebbre vezet, mint gondolta, és az igazság nemcsak a saját történetét, hanem a világ sorsát is megváltoztatja.

További szereplők: Gabriel Bateman, Wrenn Schmidt, Reg E. Cathey, Kate Lyn Sheil, David Denman, Brent Spiner, Grace Zabriskie, Melinda McGraw, Lee Tergesen.

Az OUTCAST első részének megtekintéséhez a rajongóknak el kell látogatni a FOX Magyarország Facebook oldalára, ahol ma 22 órától végigkövethetik a teljes első epizódot. Az oldalon emelett egyéb népszerű FOX-sorozatokkal kapcsolatos tartalmakat is találnak.

A FOX TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/FOX

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!