TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

A Győr BL-győzelemre hajt

 2018. május 10.

Május 12-13. között a budapesti Papp László Aréna ad otthont női klubkézilabda legfontosabb eseményének, a Bajnokok Ligája Final4-jának, ahol a Győri Audi ETO KC címvédésre hajt. A Sport1 az egész hetet a Final4-nak szenteli, minden napra jut egy kis kézi BL.

A Győr BL-győzelemre hajt

Magyarország egyik legjobb hangulatú sporteseményét rendezik a hétvégén, 12 ezer néző szurkolhat a Papp László Arénában a női kézilabda Bajokok Ligája Final4-ján a résztvevő csapatoknak, és köztük elsősorban a Győri Audi ETO KC-nak. A címvédő magyar csapatra az elődöntőben szombaton a Bukarest vár, vasárnap - reményeink szerint a fináléban - a Rosztov-Don vagy a Vardar Szkopje lesz az ellenfél.

A Győri Audi ETO KC a legrangosabb klubtrófea címvédője, egy éve ilyenkor szombaton az elődöntőben ellenállhatatlanul lemosta a Buducsnosztot, majd a Vardar Szkopje elleni döntőn hosszabbításában tudott nyerni 31-30-re. Görbicz Anita és társai ismét azért harcolnak, hogy a magyar közönség előtt BL-győzelmet ünnepelhessenek. Az eddig háromszoros BL-győztes győriek egyszer, 2014-ben már megvédték címüket, ezt a bravúrt ismételhetik meg az idei budapesti négyesdöntőn.

A Sport1 a kétnapos esemény minden mérkőzését élőben közvetíti, a helyszíni stúdióból szombaton és vasárnap is 14 órakor kezdődik a kézilabda-maraton, napi 7,5 órában csak a női kézilabda legnagyobb sztárjait láthatjuk. Matuz Krisztián és Méhes Gábor kommentálja az eseményeket az állandó szakértő, Borsos Attila társaságában.

Aki már hétköznap is a hétvégi esemény lázában ég, annak további jó hír, hogy a hétfő esti szokásos Harmadik Félidő mellett a Sport1 keddtől-péntekig egyórás Harmadik Félidő Extra című felvezető műsorral készül a Final4-ra.

Női kézilabda Final4 a Győri Audi ETO KC részvételével:
Május 12-én és 13-án kizárólag a Sport1 műsorán

A Sport1 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/sport1

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!