TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

A Hatalmas kis hazugságok című minisorozat február 20-tól az HBO-n és az HBO GO-n

 2017. január 18.

Az HBO február 20-tól Oscar és Golden Globe díjas szupersztárokkal mutatja legújabb sorozatát, amely egyszerre szól a tökéletes élet látszatáról és mutatja meg a modern családanyák mindennapjait!

A Hatalmas kis hazugságok című minisorozat február 20-tól az HBO-n és az HBO GO-n

A Liane Moriarty (Add vissza az életem!, A férjem valamit titkol) azonos című bestsellerén alapuló hétrészes minisorozatot David E. Kelley (Ally McBeal) írta és Jean-Marc Vallée (Mielőtt meghaltam, Vadon) rendezte, főszerepben Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Alexander Skarsgård, Laura Dern, Adam Scott, Zoë Kravitz, James Tupper és Jeffrey Nordling.

A kaliforniai Monterey csendes tengerparti városnak tűnik, ám az odaadó anyák, sikeres apák és gyönyörű otthonok hazugságokat rejtegetnek. A három anyuka – Madeline, Celeste és Jane – szemén keresztül elmesélt történet során felszínre kerülnek a konfliktusok, amelyek éket vernek családtagok, barátok és szomszédok közé.

A Hatalmas kis hazugságok (Big Little Lies) egy erotikával, átverésekkel és titkokkal teli sorozat, amely gyilkosságról és gonoszságról mesél, miközben fellebbenti a fátylat a tökéletes házasság, szex, gyereknevelés és barátság társadalom által fenntartott mítoszáról.

A karakterek

Az anyukák

Madeline Martha Mackenzie (Reese Witherspoon): Kirobban az energiától és a jó szándéktól, de a mániája, hogy mindent rendbe hozzon, nem várt következményekhez vezet.

Celeste Wright (Nicole Kidman): Mindenki őt irigyli. Szoborszerű szépség, akinek látszólag mindene megvan: ikergyerekek, vagyon és a tökéletes férj.

Jane (Shailene Woodley): Egyedülálló anyuka titokzatos múlttal a háta mögött. Nemcsak Monterey új számára, hanem az Otter Bay Általános Iskola bonyolult társadalmi hierarchiája is, ahova a fia jár.

Renata Klein (Laura Dern): Nagy hatalmú, karrierista nő, aki az iskolai megfélemlítés elleni harc éllovasa. Az iskola ügyeiben megkerülhetetlen, mind a játszótéren, mind azon túl.

Bonnie Carlson (Zoë Kravitz): Madeline volt férjének az új felesége, spirituális jógaoktató. Érzékeny lélek csalhatatlan erkölcsi iránytűvel.

Az apukák

Ed Mackenzie (Adam Scott): Madeline kiegyensúlyozott, szeretetteljes második férje. Elfogadja, hogy ő mindig csak a második lehet, és – szemben a feleségével – abban hisz, hogy nem kell fölöslegesen kockázatot vállalni.

Perry Wright (Alexander Skarsgård): A látszólag tökéletes monterey-i pár fele. Sikeres üzletember, gyermekeinek szerető apja és Celeste odaadó férje.

Gordon Klein (Jeffrey Nordling): Nagymenő vállalatvezető, aki szereti és mindenben támogatja feleségét, Renatát, de nem mindig érti, hogy a párja mit miért tesz.

Nathan Carlson (James Tupper): Madeline volt férje, aki feleségül vette a fiatalabb, gyönyörű jógaoktatót, Bonnie-t. Exével megosztva neveli tinédzser lányukat, ami nem mindig sima ügy.

A sorozat február 20-tól (az amerikai premierrel egy időben), magyar felirattal megtekinthető az HBO GO-n és az HBO-n, a szinkronos verzió március 9-től lesz látható az HBO3-on.

Az HBO TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/HBO

 

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!