TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

A magyar FOX-ra is jön a Wayward Pines új évada

 2016. május 25.

Az Egyesült Államokban május 25-én indul a sokak által várt Wayward Pines sorozat új évada, amely augusztus 29-én hazánkban is debütál a FOX műsorán. A Blake Crouch könyvéből készült alkotás executive producere M. Night Shyamalan, akinek nevéhez olyan nagysikerű filmes alkotások fűződnek, mint a Hatodik érzék, a Jelek és A falu.

A magyar FOX-ra is jön a Wayward Pines új évada

A sorozat sztárjai között van Jason Patric, a kétszer is Oscar-díjra jelölt Djimon Hounsou, valamint az Emmy- és Golden Globe-díjra jelölt Hope Davis. A tízrészes második évad a korábbi megdöbbentő események után folytatódik, amikor Wayward Pines lakói az első generáció könyörtelen uralma ellen küzdenek. Dr. Theo Yedlin (Jason Patric), a város egyik új lakója felébred a hibernálásból és egy lázadás közepében találja magát, miközben igyekszik megérteni Wayward Pines valódi lényegét, és megőrizni a veszélybe sodort emberi faj túlélését.

A második évad stábjához csatlakozik még Tom Stevens, Pilcher fiatal tanítványának, Jason Higgins-nek a szerepében, Nimrat Kaur Rebecca-ként, aki saját titkait őrizgeti férje, Theo elől. Josh Helman alakítja Xandert, aki belülről próbálja bomlasztani a városka életét, Kacey Rohl pedig Kerryt, Jason egyik segédjét, aki szintén részt vesz a városban zajló polgárháborúban.

A fentieken túl az első évad számos sztárja feltűnik újra, így Terrence Howard (Arnold Pope Sheriff), Carla Gugino (Kate), Toby Jones (Dr. Jenkins), Melissa Leo (Pam nővér), Tim Griffin (Adam), Shannyn Sossamon (Theresa Burke) és Charlie Tahan (Ben Burke).

A 20th Century Fox Television gondozásában készült Wayward Pines sorozat első évada világszerte népszerű volt a nézők körében, az Egyesült Államokban pedig 2015 nyarának 10 legjobb tévében sugárzott műsora között végzett.

A Wayward Pines második évadát hazánkban augusztus 29-től láthatják a nézők, kizárólag a FOX műsorán!

A FOX TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/FOX

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!