TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

A Sport1-en látható lesz a világválogatott Nagy László

 2017. június 21.

Nagy László immár harmadszor lesz világválogatott, és ezúttal csatlakozik hozzá veszprémi csapattársa, Momir Ilics is. A prágai eseményt élőben közvetíti a Sport1.

A Sport1-en látható lesz a világválogatott Nagy László

Nagy László révén újra meghívást kapott egy magyar játékos a kézilabda világválogatottba, a Sport TV nézői nem maradnak le az eseményről. Június 21-én Prágában a férfiaknál és a nőknél is megmérkőzik a világválogatott a házigazdák legjobbjaiból álló All-Star-csapattal, a Telekom Veszprém magyar átlövője (valamint szerb csapattársa, Momir Ilics) erre az eseményre kapott meghívót. A női meccs 16 órakor, a férfi 18:15-kor kezdődik, a Sport1-en mindkettőt élőben közvetíti.

„Ebben a remek társaságban nem csupán öröm, hanem óriási megtiszteltetés is játszani – mondta a Nemzeti Sportnak a világválogatottba harmadszor meghívott Nagy László. – Remélem, a magyar válogatott hollandok elleni, vasárnapi sikerével hangolhatok a jövő szerdai prágai fellépésre. Ezen a csehszlovák női válogatott hatvan évvel ezelőtti világbajnoki aranyérmére és férfiválogatott negyvenöt évvel ezelőtti olimpiai ezüstérmére emlékeznek a szervezők. Persze egy kis ünneplésre nekünk is van okunk, mert utánanéztem, hogy 1957-ben, vagyis az első kispályás világbajnokságon a magyar lányok a csehek mögött ezüstöt szereztek.”

A két veszprémi játékos mellett a világválogatottban többek között Thierry Omeyer, Iker Romero, Jackson Richardson, Kim Andersson, Filip Jicha és Daniel Narcisse is szóhoz jut.

A program:
Cseh (Csehszlovák) All-Stars - női világválogatott, kézilabdagála: június 21., szerda, 15:45; Sport1 (kommentátor: Matuz Krisztián)
Cseh (Csehszlovák) All-Stars - férfi világválogatott, kézilabdagála: június 21., szerda, 18:00; Sport1 (kommentátor: Matuz Krisztián)

A Sport1 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/sport1

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!