TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

A Sport1-en magyar kézilabdasikerekért szurkolhatunk

 2022. november 22.

Sűrű időszaka lesz a világ legjobb kézilabdázóinak, köztük a magyar klubcsapatok játékosainak. Az év végéig még 31 magyar érdekeltségű nemzetközi kupameccs kerül képernyőre a Sport1-en a férfi és női kézilabda Bajnokok Ligájából és Európa Ligából.

A Sport1-en magyar kézilabdasikerekért szurkolhatunk

Azt már megszokhatták a magyar szurkolók, hogy az FTC-Rail Cargo Hungaria, a Győri Audi ETO KC, a Pick Szeged és a Telekom Veszprém minden évben a Bajnokok Ligájában vitézkedik. Ezt a Győr több BL-győzelme és a Veszprém rendszeres FINAL4-részvétele remekül igazolta a közelmúltban. A 2022-23-as szezon azonban abban már most történelmi, hogy férfi fronton az Európa Ligában is van három csoportkörös csapatunk, a Balatonfüred, a Fejér-B.Á.L Veszprém és a Ferencváros. A férfiak a BL-ben és az EL-ben is négy-négy meccset vívnak még december 15-ig, és a Sport1 természetesen mind a 20 magyar érdekeltségű találkozót képernyőre tűzi ebben az időszakban. A keddek minden héten EL-keddek, hiszen a három EL-meccs továbbra is egymást követi a hét második napján, míg a szerda és a csütörtök a BL-ről szól.

A női kézilabda Európa-bajnokság lezárultával a kontinenstorna résztvevői is ismét a klubjaikban folytatják a szezon, újra megtelnek a lelátók a Győr és a Fradi meccsein egyaránt. December 17-ig 3-3 meccs vár a BL-ben a két magyar sztárcsapatra. Miközben a BL-ben már javában zajlik a csoportkőr, a női Európa Ligában négy kiemelt kivételével még selejtezőket vívnak a csapatok, hogy eljussanak a legjobb 16 közé. A Debrecen automatikusan csoportkörös, de a Mosonmagyaróvár, a Siófok és a Vác is kivívhatja a jogot az indulásra, és ehhez már csak egy selejtezőkörön kell túljutnia a három csapatnak, ezeket a mérkőzéseket pedig december 3-11. között játsszák majd le.

Ha sikerrel veszi az akadályt mindhárom magyar együttes, akkor 11 magyar csapatért szurkolhatunk majd tavasszal a négy nagy nemzetközi kupában. A Sport1 összesen 31 nemzetközi meccset közvetít biztosan élőben november 22-től december 17-ig, így aki a magyar sikerekért szeretne szurkolni, az megteheti majd a csatorna képernyője előtt.

Műsorinfó: Sport1

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!