TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

A Super Bowl és a 66 ezer csirkeszárny

 2018. január 25.

2018. február 4-én Minneapolisban rendezik a Super Bowlt. A helyszínen idén is ott lesz Faragó Richard és Bencsics Márk, akik Amerika Super Bowl-os nemzeti eledele, jó sok csirkeszárny kíséretében már leforgatták a meccs ajánlóját a Sport TV-nek.

A Super Bowl és a 66 ezer csirkeszárny

Mostanra eldőlt, a címvédő New England Patriots és a Philadelphia Eagles csap majd össze február első vasárnapján a Vince Lombardi-trófeáért az 52. Super Bowlon. A helyszín a Minnesota Vikings otthona, a 2016-ban átadott hipermodern US Bank Stadium lesz, ahol a kommentátorállásban idén is helyet foglal majd Faragó Richard és Bencsics Márk. A két kommentátor a mérkőzést megelőző napokban már ott lesz Minneapolisba, hogy minél többet bemutassanak a magyar nézőknek a meccs körítéseként szerevezett programokból. A párossal a mérkőzést közvetítő Sport TV mókás ajánlót készítette a meccshez, amelyben a Super Bowl napján az Egyesült Államokban nemzeti eledelnek számító csirkeszárnyat rendelnek egy autós étteremben. Véletlenül 66 ezret, de hogy miért, az derüljön ki a kisfilmből.

„Nagyon jó hangulatban telt a felvétel, és bár nyilván, nem vagyunk színészek, próbáltunk megfelelni a feladatnak. Reméljük, jól sikerült! A forgatás végére már olyan hideg volt, hogy az útra is felkészülhettünk. Bár itt „csak” -4 fok volt, Minneapolisban akár -20 is várhat ránk” – mondta a forgatásról Faragó Richard. Szóba került az a csemege is, amiből a Super Bowl napján az Egyesült Államokban közel 1,5 milliárdot esznek meg. - „A csirkeszárnyat szeretem, de most nem volt időnk megkóstolni, és szerintem majd Minneapolisban a meccs után lesz arra lehetőségünk, hogy elfogyasszunk egy jó adaggal, már csak az ajánló emlékére is.”

„Hétfőn reggel indulunk, és nagyjából hétfőn délután érünk oda. Utána folyamatosan forgatunk egész héten, megyünk a csapatokhoz, felfedezzük a várost” – árulta el a programjukról Bencsics Márk, majd rátért ő is a csirkeszárnyra: „Régen volt valami bajom az összes csontos hússal, aztán szépen lassan fokozatosan megszerettem. Maradjunk annyiban, hogy most már sokkal szívesebben mocskolom össze a kezem, és szopogatom le a csontokról az utolsó falatokat, mint régen. Ilyen nagy vödröt még nem próbáltam megenni, de most már itt lenne az ideje tesztelni, hogy csirkeszárnyból mennyit tudnék bepakolni.”

Érdekességek a Super Bowllal kapcsolatban:

  • Az esemény továbbra is a legészakibb helyszín, ahol a Super Bowlt rendeznek, nem lehetetlen tehát, hogy valóban -20 fokot mutat majd a hőmérő, bár a meccs alatt biztosan senki nem fog senki fázni, hiszen fedett a stadion.
  • Korábban egyetlen alkalommal vívták a döntőt Minneapolisban, 1992-ben a Washington Redskins győzte le a Buffalo Billst.
  • Tizenhárom éve a New England Patriots és a Philadelphia Eagles már összecsapott Super Bowlon, a Patriots nyert 24-21-re.
  • Tom Brady és csapata a címvédő, egy éve az Atlanta Falcons-t győzték. Ez lesz a Pats tízedik fináléja, és a hatodik győzelmére hajt. Ha nyer, az edző Bill Belichick lesz az egyetlen ember a világon, akinek 8 Super Bowl-gyűrűje lesz (Kettőt még a New York Giants defensive coordinatoraként szerzett), és Tom Brady lesz az egyetlen, akinek játékosként sikerül hat gyűrűt szereznie.
  • Az Eagles kétszer jutott el a győzelem kapujáig, de 1981-ben és 2005-ben is elbukott.
  • A Halftime Show-n Justin Timberlake lép fel, aki már kétszer is szerepelt a félidőben. 2001-ben az N’Sync tagjaként, 2004-ben pedig ő tépte le Janet Jackson melltartóját, amiből óriási botrány lett. Emiatt az eset miatt csúszik az élő közvetítés pár másodpercet, hogy legyen idő reagálni, ha hasonló fordul elő.
  • A himnuszt Pink énekli.

A Super Bowl közvetítése február 4-én 22:00-kor kezdődik a Sport1-en

A Sport1 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/sport1

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!