TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

A TV Paprika hétvégi magazinműsorral jelentkezik

 2024. február 23.

A TV Paprika Magazin márciustól visszatér a képernyőkre: a gasztroműsort a talkshow elemeivel fűszerező adásokat március 2-ától 16 héten keresztül minden szombat és vasárnap délelőtt 9 órától, illetve 4 órai kezdettel ismétlésben követhetik a nézők. A műsor állandó házigazdája Havas Dóra, ám munkáját minden héten más, gasztronómiában jártas társműsorvezető segíti. A tavaszi időszakban többek között Mautner Zsófi, Sváby András, Hegyi Barbara vagy Csonka András lesz Dóra társműsorvezetője.

A TV Paprika hétvégi magazinműsorral jelentkezik

A nézők az adventi időszakban már találkozhattak a TV Paprika magazinműsorával, amelyben Havas Dóra házigazda mellett ismert emberek, érdekes beszélgetések, és persze ínycsiklandó fogások színesítették a szombat-vasárnapokat. A korábbihoz hasonlóan, ám a tavaszi etapban megújult formában, társműsorvezetőkkel együtt várja a nézőket Dóra.

Az egyórás adásokban nem csak a főzésé lesz a főszerep, mivel Dóra és társai igyekeznek a gasztronómia minél több aspektusát bemutatni. Ezért az ételek elkészítésén kívül olyan, ma már kikerülhetetlen témák is előjönnek, mint a fenntartható, vagy éppen a maradék nélküli főzés. A progresszív műsorok során Dóra beszélget dietetikusokkal, hogy minél több olyan hasznos információt megtudhassanak a nézők, amelyek érinthetik őket, vagy családtagjaikat. A tradicionális vonalat képviselve olyan témákat is körbejár a TV Paprika Magazin, mint a böjt, vagy a magyar vasárnapi ebéd hagyományai. Az állandó rovatokban lesz szó desszertekről, terítésről, szezonális és nem szezonális alapanyagokról, nemzetközi és hagyományosan magyar fogásokról is, de Bede Robival is rendszeresen találkozhatnak a nézők. A TV Paprika Magazin 2024 tavaszán is rengeteg étellel, érdekes recepttel, és sok-sok hasznos tippel várja a nézőket.

Műsorinfó: TV Paprika

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!