TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Álomszobagyár a Spektrum Home-on

 2022. május 06.

A Spektrum Home portfoliójában számtalan olyan műsort élvezhetnek a nézők, ahol a vágyak, az ötletek és a kreativitás játsszák a főszerepet. Ilyen többek között a rendkívül kedves és szerethető Álomszobagyár is, amely 2020 óta van jelen a csatornán, és amely számtalan rendkívül kellemes meglepetést okozott már a tulajdonosoknak.

Álomszobagyár a Spektrum Home-on

A május 8-án induló 3. évadban hihetetlen átalakulások mennek végbe, és a nézői lakásokon túl ezúttal nagyobb léptékű terek, így ifjúsági közösségi tér, és osztályterem is megújul.

Csorba Anita és segítői évek óta foglalkoznak lakberendezéssel, így a műsorban használható ötleteket adhatnak azok számára is, akik maguk szeretnének belevágni egy kisebb felújításba.
A műsor epizódjaiban az előzetes felmérés után egyeztetés és közös gondolkozás következik a tulajdonosokkal, amely során minden apró részletre kiterjedően tisztázzák, mi hogyan fog történni, mire lehet számítani a megújult kreatív csapat rendelkezésére álló egy nap alatt.
A költségvetés mindig emberi léptékű, soha nem az anyagiakon van a hangsúly, sokkal inkább a kreativitáson, ami lehetővé teszi, hogy a jól megszokott lakrészek otthonossá váljanak, új lendületet és friss energiát kapva az álomvalósító stábtól.

Az új évadban a nagyobb tereken túl több dolgozószoba és a gyerekbirodalom is átalakul: többek között egy testvérpár szobája is, akiknek segítenek megoldani közös szobájuk legideálisabb kihasználását, legyen szó tanulásról vagy kikapcsolódásról. De kiderül az is, hogyan válik nagylányossá egy gyerekszoba, és milyen egy természet ihlette dolgozószoba, amely új kényelmes olvasósarokkal bővül.

Álomszobagyár premier: május 8-án 11:30-kor a Spektrum Home-on.

Műsorinfó: Spektrum Home

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!