TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

AMC: párhuzamos sugárzással indul a Fear the Walking Dead

 2016. április 04.

A „Fear the Walking Dead” 2. évadának világpremierje április 11-én, hétfőn lesz az AMC-n. A bemutatót az AMC Networks International - Central Europe televíziós társaság teljes közép-európai filmportfóliója párhuzamos sugárzással vetíti. Ez azt jelenti, hogy április 11-én este 22:00 órakor az AMC mellett Magyarországon a Filmcafe, a Film Mánia és a szabadon fogható C8, Romániában a Filmcafe, Csehországban és Szlovákiában pedig a Film+ csatornákon is a „Fear the Walking Dead” nyitó epizódját követhetik a nézők.

AMC: párhuzamos sugárzással indul a Fear the Walking Dead

A „Fear the Walking Dead” első évadának nézettsége Magyarország nyolc legnézettebb csatornája közé emelte az AMC-t. A hamarosan induló új évad esetében a különleges párhuzamos sugárzás célja, hogy a figyelmet még jobban a sorozatra irányítsa.

Újdonság lesz ebben az évadban az AMC-n, hogy Magyarországon először lesz látható a „Talking Dead: Fear Edition” című élő showműsor, Chris Hardwick vezetésével. Az első vendégek a sorozatban Travis Manawa-t alakító Cliff Curtis, valamint a showrunner – producer David Erickson lesznek.

„A Talking Dead: Fear Edition” műsorban Hardwick rajongókkal, színészekkel, producerekkel beszélget az aktuális epizódról, kérdéseket vetnek fel, és közösen meg is vitatják azokat. Emellett a show-ban helyet kapnak előzetesek és háttérinterjúk is.

A „Talking Dead” 2015-ben egyébként a kritikusokat is meggyőzte, Emmy-re jelölték „Kiváló interaktív műsor” kategóriában.

Chris Hardwick humorista, színész, televíziós műsorvezető, szerző, író és podcaster. Naprakészségének köszönhetően rövid idő alatt a popkultúra rajongóinak hangjává vált.

A “Fear the Walking Dead” 2. évadáról
A Fear the Walking Dead első évada egy patchwork családon keresztül mutatta be a pusztuló, halott, lángokban álló Los Angeles városát. A 2. évadban az Abigail nevű jachtra menekülő család még nem tudja pontosan, hogy milyen súlyos a baj, mekkora az őket körbeölelő apokalipszis. Bíznak abban, talán találnak fertőzéstől mentes várost vagy államot. Madison, Travis, Daniel és a gyászoló rokonaik az óceán ismeretlen kikötői felé menekülnek. Hamar rá kell döbbenniük, lehet, hogy a víz sem biztonságosabb a szárazföldnél.

A “Fear the Walking Dead” a világ több mint 125 országában egy időben debütál az AMC csatornán. A magyar nézők az április 11-én, hajnali 3:00 órakor induló világpremiert aznap az esti főműsoridőben, 22:00 órától is követhetik – szokás szerint a digitális háztartásokban választhatóan magyar szinkronnal vagy eredeti nyelven, felirattal.

A vezető producerek Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero és David Alpert, a “Fear the Walking Dead” főszereplői Kim Dickens (Madison), Cliff Curtis (Travis), Frank Dillane (Nick), Alycia Debnam-Carey (Alicia), Ruben Blades (Daniel), Mercedes Mason (Ofelia), Lorenzo James Henrie (Chris) és Colman Domingo (Strand). A sorozat gyártója az AMC Studios, a forgatások abban a mexikói Baja Studios-ban zajlanak, ahonnan az utóbbi évek legemlékezetesebb óceán-parti filmes jelenetei kerültek ki.

Az új évad 15 epizódja két részletben kerül képernyőre. Az első 7 rész elindul április 11-én. A további nyolc epizódot még az idei évben, egy későbbi időpontban vetíti az AMC.

Az AMC TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/amc

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!