TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Áprilisban új true crime sorozat érkezik az ID csatornára

 2024. március 22.

A Nickelodeon egykori sztárja, Drake Bell először beszél saját történetéről. Az új, sokkoló részletekkel teli dokusorozat április 7-én debütál az ID csatornán.

Áprilisban új true crime sorozat érkezik az ID csatornára

Az Investigation Discovery (ID), a vezető true crime csatorna új részleteket mutatott be hamarosan induló műsorából, a Csend a forgatáson - A gyerektévé sötét oldala című dokusorozatból. A közzétett felvételek tanúsága szerint a Nickelodeon egykori sztárja, Drake Bell most először beszél nyilvánosan azokról a bántalmazásokról, amelyet Brian Peck által szenvedett el. Pecket, aki a forgatáson szövegmondást és artikulációt tanított a szereplőknek, 2004-ben ítélték el a Drake ellen elkövetett bűncselekményekért, illetve a szexuális bűnelkövetők nyilvántartásába is bekerült. Csend a forgatáson - A gyerektévé sötét oldala április 7-én indul az ID csatornán.

Csend a forgatáson - A gyerektévé sötét oldala az 1990-es évek vége és a 2000-es évek eleje közti időszak ikonikus gyermekműsorainak hátterében meghúzódó mérgező és veszélyes kultúrát tárja fel. A műsor lerántja a leplet arról a birodalomról, amelyet a kreátor, Dan Schneider épített ki, és amely tagadhatatlan hatást gyakorolt a popkultúrára. A dokusorozat négy része során egy olyan alattomos közeget ismerhetünk meg, amelyben mindennaposak a feltételezett visszaélések, a szexizmus és rasszizmus. Csend a forgatáson a személyes beszámolókat helyezi reflektorfénybe, bemutatja a durva, bántalmazó és manipulatív viselkedés évtizedeken át tartó mintáit, valamint exkluzív történetekkel szolgál a forgatáson részt vevő gyermekbántalmazó ragadozókról. Ezek a beszélgetések, amelyek mellett archív (esetenként korábban soha nem közzétett) felvételek, a műsorok egyes jelenetei és a közösségi médiában elérhető kommentárok is láthatók, új kontextusba helyezik a sorozat számos olyan pillanatát, amelyek az eredeti adás idején csupán bolondozásnak vagy furcsaságnak tűnthettek, mostanra azonban sokkal sötétebb színezetet kaptak, és ezáltal nagy mértékben újraértelmezik ezeket a közkedvelt műsorokat.

Csend a forgatáson - A gyerektévé sötét oldala című sorozatot Mary Robertson és Emma Schwartz rendezte. A gyártó a Maxine Productions és a Sony Pictures Television – Nonfiction a Business Insiderrel való együttműködésben.

Műsorinfó: ID

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!