TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Arnold Schwarzenegger karakterével szupersorozat indul a Minimaxon

 2021. november 26.

Magyarországon a Minimax mutatja be elsőként Arnold Schwarzenegger első animációs sorozatát, amelyben róla mintázták a főhős figuráját, míg a gyártók Schwarzenegger és Stan Lee produkciós cégei. A 26 részes sorozat címe: „Stan Lee Szuperhősképzője” (eredeti címe: „Stan Lee’s Superhero Kindergarden”), amely december 1-jén indul a csatornán, és minden nap új részekkel jelentkezik.

Arnold Schwarzenegger karakterével szupersorozat indul a Minimaxon

A Stan Lee Szuperhősképzője című animációs újdonság főhőse Arnold Armstrong (Arnold Schwarzeneggerről mintázva), aki egyúttal az óvóbácsi. Egy hatfős óvodai csoportban különleges feladatot kap: foglalkozzon úgy a kicsikkel, hogy azok a szuperképességeiket csupa jóra használják.

Stan Lee Szuperhősképzőjében a szuperképességű kisfiúk és kislányok minden nap különleges kalandokra indulnak, hogy tanuljanak a csapatmunkáról, a testmozgásról és például az egészséges táplálkozásról. De melyek is a szuperképességeik, amelyeket Arnold segítségével majd csupa jóra fordítanak? Az egyikük akármit is rajzoljon, az életre kel, legyen az egy egyszerű ajtó vagy éppen egy híd. Másikuk különleges bőréhez bármit és bármikor hozzá tud tapasztani. Míg lesz, aki bármi köré falat tud építeni, és akad olyan óvodás is, akinek szuperhajlékony és szuperruganyos a teste, képes fel- és lepattanni mint egy labda, de akár képes elolvadni is!

Egy biztos: nem mindennapi kalandokban lesz részük kis hőseinknek. A sorozat garantált szórakozás az egész család számára, a szuperhősfilmeket kedvelő szülőknek és kicsiknek egyaránt.

Az animációs sorozat Stan Lee utolsó elkezdett munkája, akinek a nevéhez olyan hősök megalkotása fűződik, mint a Pókember, a Vasember, a Fantasztikus Négyes tagjai vagy éppen Hulk, de ő az írója az egyik legnagyobb sikernek, az Oscar-jelölt „Bosszúállók: Végjáték” című szuperhős-filmnek is. Stan Lee tudta, hogy az új animációs sorozata főszereplőjét egyetlen ma is élő, igazi akcióhős szupersztárról lehet csak megformálni, aki nem más, mint Arnold Schwarzenegger. Maga Stan Lee egy-egy rövid cameoszerep erejéig meg is jelenik a sorozat valamennyi epizódjában.

Schwarzenegger azt mondta a premier kapcsán, hogy minden álma volt az 1990-es Ovizsaru című film folytatása, és úgy érzi, a sorozatra Stan Lee is végtelenül büszke lenne. Schwarzenegger magyar hangja Reviczky Gábor lesz, aki az egyik leggyakoribb szinkronhangja az amerikai ikonnak.

A Minimax TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/minimax

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!