TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Augusztus 9-től ismét Cápák Hete a Discovery műsorán

 2020. augusztus 05.

A Discovery leghosszabb ideje futó és legjobban várt eseménye, a Cápák Hete augusztus 9. és augusztus 16. között a legnagyobb cápákkal és még nagyobb küzdelmekkel tér vissza a képernyőkre! A hét folyamán több mint 20 órányi exkluzív programmal, hihetetlen cápás történetekkel és a Cápák a levegőben 20. évfordulójának ünneplésével jelentkezik a csatorna. A legnagyobb sztárok idén is az óceánok eddig ismeretlen területeire kalauzolják a nézőket, fenomenális betekintést nyújtva a cápák csodálatos és titokzatos világába.

Augusztus 9-től ismét Cápák Hete a Discovery műsorán

A világ legelismertebb tengerbiológusaival és tudományos intézményeivel karöltve, a Discovery Channel vadonatúj, innovatív cápakutatási technológiák segítségével mutatja be a világ legkülönlegesebb cápafajait. Idén Új-Zélandra, Ausztráliába és Dél-Afrikába kíséri el a műsor a nézőket, hogy bemutassa: a világszintű karantén és a lecsökkent emberi tevékenység lehetővé tette a cápák számára, hogy visszanyerjék az óceánokat. Augusztus 17-én, hétfőn 23:00-kor a Cápák a levegőben 2020-as kiadásában lemerülhetünk az óceán mélyére, hogy közelebbről is megismerhessük a világ egyik legveszélyesebb ragadozóját.

A Bear Grylls a cápák ellen különkiadásában meglátjuk, hogy mi történik, ha cápákkal kerül szembe a már sok mindent átélt felfedező és túlélőbajnok augusztus 18-án, kedden 23:00-kor. Szerdán este 23:00-kor a Michael Phelps a cápák ellen - A verseny különkiadásából megtudhatjuk, hogy versenyre kelhet-e a világ leggyorsabb úszója, Michael Phelps a szintén rekordgyors cápákkal. Csütörtökön a Lenyűgöző cápavilág - 30 évnyi izgalom című adásban veszélyes helyzeteket, végzetes cápatámadásokat és lenyűgöző víz alatti felvételeket láthatunk az elmúlt 30 évből, közismert vendégek társaságában. A Préda lettem: Cápák hete péntek esti részében kiderül, hogy a Csendes-Óceán felszíne alatt veszélyes lények ólálkodnak. Délutáni úszás közben egy nőt hirtelen megtámad egy nagy fehér cápa, mi történhet ezek után?

Szombaton a Cápák Hete különkiadásban két halálos versenyző mérkőzik meg egymással az vízi-ringben, hogy eldöntse, ki az igazi győztes: Mike Tyson volt (szárazföldi) nehézsúlyú boksz világbajnok vagy az óceán csúcsragadózója, a Tigriscápa. Vajon melyikük kerül majd ki győztesként? A fergeteges hét lezárásaként pedig vasárnap este 23:00-kor a Will Smith alámerül című műsorban a színész és hiphop előadó, Will Smith leküzdi a nyílt tengerrel és a természet legveszélyesebb ragadozóival szemben érzett félelmét és beveti magát a cápáktól hemzsegő vízbe.

Az Oceana, nonprofit világszervezet és a Discovery továbbra is együttműködik a cápák védelme érdekében. A globális cápauszony-kereskedelem és orvvadászat következtében évente 73 millió cápát vadásznak le. A Discovery a Cápák Hete keretein belül azon dolgozik, hogy felhívja a figyelmet a brutális, pazarló gyakorlat szükségtelenségére és edukálja a közönséget a cápák és az óceánok védelmének szükségszerűségére. Az együttműködés keretében pénzt gyűjtenek az Oceana világszervezet munkájának támogatására, amely sok más mellett magába foglalja az illegális cápauszony-kereskedelem visszaszorítását is.

A Discovery Channel TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/DISCOVERYCHANNEL

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!