TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Aus Open magyar szemmel: 2003 óta nem volt ilyen

 2018. január 17.

Tizenöt éve nem szerepeltek ilyen jól a magyarok Grand Slam tornán, mint most: mind a női, mind pedig a férfi játékosok között kiemelkedőnek számít Babos Tímea és Fucsovics Márton szereplése az idei ausztrál bajnokságon. Ha minden jól megy, Fucsovics akár Federerrel is játszhat az Australian Opent közvetítő Eurosport vezető kommentátora, Szabó Gábor szerint.

Aus Open magyar szemmel: 2003 óta nem volt ilyen

Elképesztően jól szerepelnek eddig a magyarok a január 15. óta tartó Ausztrál Openen. Igaz, a siker már régóta a levegőben volt, hiszen két tehetséges játékosunk Babos Tímea és Fucsovics Márton tavalyi eredményeiből ígéretes évkezdésre számítottak a szakértők.

Szabó Gábor, az Eurosport vezető kommentátora szerint Fucsovics Márton jelenleg a 80. helyen áll a világranglistán, de az idei Ausztrál Nyílt Teniszbajnokság után a legjobb hetven közé is bekerülhet:

„2003 óta először fordul elő, hogy magyar férfi játékos főtáblán mérkőzést nyer. A sikerek pedig úgy tűnik folytatódnak, szenzációsan indul ez az év magyar szempontból és, ha minden jól megy Marci akár a legjobb hetvenöt közé is bekerülhet mostani szereplésével a világranglistán. Azt sem tartom kizártnak, hogy az álommérkőzés Fucsovics és Federer között összejöhet.”

Az Eurosport 1 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/eurosport
Az Eurosport 2 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/eurosport2

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!