TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Az északi csoda 2. részére várva

 2017. január 24.

A Sport1 kedden kiemelt figyelmet szentel a Norvégia-Magyarország vb-negyeddöntőnek a kézilabda-világbajnokságon. A csatorna már 16:15-től a találkozóval foglalkozik, és reméli, hogy a vasárnap kiemelkedő nézettséget hozó, Dánia elleni nyolcaddöntő után újabb csodás magyar sikerről számolhat be.

Az északi csoda 2. részére várva

Az olimpiai bajnok Dánia elleni bravúrt még csak időnk sem volt kiélvezni (aki lemaradt, a fontos pillanatokat itt elkaphatja: https://www.facebook.com/sport1tv/videos/10154968198922351/), máris itt az újabb feladat a magyar férfi kézilabda-válogatott előtt: az ország kedvencei kedden 17 órától Norvégia ellen már az elődöntőbe jutásért lépnek pályára a világbajnokságon.

A Sport1 a vb korábbi szakaszához hasonlóan nagy erőket mozgósít a lehető legsikeresebb közvetítés érdekében. A csatorna a korábban kiadott műsortól eltérően már 16:15-kor elkezdi a mérkőzés felvezetését, a stúdióban Fazekas Erzsébet műsorvezető mellett két egykori válogatott játékos, Mocsai Tamás és Pásztor István lesz a szakértő. Albertville-ből a kommentátorállásból a Matuz Krisztián, Borsos Attila kettős jelentkezik, míg a helyszíni exkluzív anyagokat Ágai Kis András szállítja. A 17 órakor kezdődő mérkőzés után pedig a játékosok nyilatkozatai és elemzések következnek.

A válogatott egyre növekvő népszerűsége ugyanis bennünket, a Sport TV-t is kötelez. A Nielsen Közönségmérés adatai szerint a vasárnapi, Dánia elleni szenzációs sikerrel a Sport1 az élő közvetítés ideje alatt (15:55-17:33) a fogyasztói szempontból legfontosabb, 18-49 éves férfiak körében közel 10 százalékos közönségarányt ért el, amivel a legnézettebb csatorna volt a célcsoportban. Ugyanebben az időszakban a teljes lakosság körében több mint 280 ezer tartós nézője volt a Magyarország-Dánia mérkőzésnek.

Magyarország - Norvégia (vb-negyeddöntő), január 24., 16.15, Sport1 (élő);
kommentátor: Matuz Krisztián; szakkommentátor: Borsos Attila

A Sport1 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/sport1
A Sport2 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/sport2

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!