TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Az Eurosport 2021-ben is elhozza az Ausztrál Opent a rajongók számára

 2021. február 05.

A sportág legjobb szakemberei – Wilander, Becker, Henin és Henman – minden pontot, minden meccset és minden nagy pillanatot kielemeznek a 2021-es Ausztrál Open során. Az Eurosport ismét a határokat feszegeti, ahogy a végső pillanatokig közvetít minden eseményt a teniszmérkőzésen a lineáris, a közösségi média és a digitális platform segítségével. Az Eurosportnak köszönhetően a több mint 300 órányi világszínvonalú – lineáris és Eurosport applikáción nézhető – sport mellett a díjnyertes Cube stúdió átfogó elemzésével lesz teljes a teniszrajongók számára.

Az Eurosport 2021-ben is elhozza az Ausztrál Opent a rajongók számára

Barbara Schett műsorvezető a londoni Eurosport Cube-ból jelentkezik, ahol a hétszeres Grand Slam-győztes Mats Wilander társul hozzá, aki idén a 15. évét ünnepli az Eurosportnál. Később Tim Henman csatlakozik hozzájuk a nyolcaddöntő szakaszától, hogy saját Cube elemzéseivel szórakoztassa a nézőket. Boris Becker és Justine Henin a német és a francia, Alex Corretja a spanyol, míg Roberta Vinci az olasz nézők számár nyújt bepillantást az Ausztrál Open legjobb pillanataiba.

Az Ausztrál Openen láthatjuk először a Trailblazers dokusorozat premierjét is, az exkluzív tíz epizódból álló széria olyan legendás sportikonokat mutat be, akik úttörő szerepükkel inspirálták a társadalmat. Az első epizód az Eurosport 1-en, 75 piacon és öt nyelven lesz látható a képernyőkön február 5-én, pénteken.

„Az év első Grand Slamjének közeledtével az Eurosport minden meccset és minden szervát és minden pillanatot közvetít a világ teniszrajongóinak” – mondta Scott Young, az Eurosport gyártásért és tartalomért felelős igazgatója, majd hozzátette: „Az Eurosport innováció iránti elköteleződésének köszönhetően kiemelkedő nézői élményt biztosítunk a teniszrajongók számára minden felületen a díjnyertes Cube használatával. Elhozzuk a legjobb szakértőket és elemzéseiket, és átfogó digitális elemekkel, közösségi média tartalommal, legfrissebb hírekkel és történetmeséléssel egészítjük ki az Eurosport.com-on keresztül, valamint páratlan helyi közvetítéseket hozunk el a rajongók otthonaiba, hogy méltón kezdődhessen el a teniszszezon a rajongók számára.”

Az Eurosport 1 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/eurosport
Az Eurosport 2 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/eurosport2

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!